AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dvierka pre mačky Sureflap Microchip Cat Door Connect

Zobraziť katalóg
Dvierka pre mačky Sureflap Microchip Cat Door Connect
Dvierka pre mačky – automatické s mikročipom Sure Flap, prepojenie so smart aplikáciou, ovládanie aj na diaľku, 32 rôznych ID, časový zámok, notifikácia, zdieľanie profilov, 4 varianty zámku, možnosť deaktivácie čítačky čipov, vhodné pre väčšie mačky a menšie psy
Kód:  ReeDG0007 Produktové číslo:  P47472
Dvierka pre mačky Sureflap Microchip Cat Door Connect Predaj skončil

Dvierka pre mačky Sureflap Microchip Cat Door Connect

Pre nadšencov do moderných technológií a milovníkov mačiek prináša značka SurePetCare ďalšiu inteligentnú elektroniku – automatické dvierka SureFlap Microchip Cat Door Connect. Dvierka možno prepojiť s vaším smartfónom a potom ich individuálne nastavovať, ovládať ich zámok na diaľku a tiež dostávať dôležité upozornenia. Ak teda chcete poskytnúť vašim domácim miláčikom voľný pohyb do domu a von, mať prehľad o ich vychádzkovej aktivite a k tomu ešte istotu, že sa do domácnosti nedostane žiadne cudzie zviera, sú dvierka SureFlap Cat Door Connect s mikročipom perfektným riešením. Dvierka sú na batérie, na ktorých stav vás upozorní LED ikona. Svojou veľkosťou sú vhodné aj pre väčšie plemená mačiek a menšie psy.

Kľúčové vlastnosti smart dvierok pre mačky Sureflap Microchip Cat Door Connect

  • Automatické dvierka s technológiou snímania mikročipov
  • Fungujú v EÚ s najčastejšie používanými 9, 10 a 15-miestnymi kódmi
  • Zviera bez čipu alebo s čipom, ktorý nie je vo vašej databáze, dvierkami neprejde
  • Dvierka Sureflap Microchip Cat Door Connect vďaka HUBu prepojíte s aplikáciou vo vašom telefóne
  • V aplikácii si môžete nastaviť profil pre 32 maznáčikov
  • Každému z nich môžete individuálne nastaviť jeden zo 4 režimov zámku dvierok
  • S podsvieteným displejom na rýchlu kontrolu nastavenia
  • Budete mať prehľad o vychádzkovej aktivite vášho zvieracieho miláčika
  • HUB možno využiť až pre 10 ďalších smart pet zariadení SurePetCare
  • Dvierka Sureflap Microchip Cat Door Connect možno inštalovať do dreva, steny a skla

Priechod povolený iba miláčikom s overeným čipom

Smart dvierka pre mačky SureFlap Microchip Cat Door Connect prepojíte pomocou HUBu a aplikácie Sure Pet Care s vaším smartfónom. Vďaka čítačke s presnou technológiou rozlíšenia mikročipu konkrétneho zvieraťa si potom môžete nastaviť profil pre 32 maznáčikov a každému individuálne prispôsobiť zámok. Čítačka mikročipov pracuje s najčastejšie používaným systémom v EÚ 9, 10 a 15-miestnych kódov. A keď váš domáci maznáčik nie je alebo z nejakého dôvodu nemôže byť čipovaný, možno využiť prívesok s mikročipom, ktorý jednoducho pripevníte zvieraťu na obojok. Pokiaľ ale načítaný mikročip nie je vo vašej databáze, alebo zviera nie je čipované, dvierka sa neotvoria. Jediným kľúčom na ich uvoľnenie je teda ten správny mikročip vášho maznáčika. Čítačku mikročipov je samozrejme možné na prechodnú dobu deaktivovať.

Individuálne nastavenie zámku na dvierkach Sureflap Microchip Cat Door Connect

Nastavenie zámku automatických dvierok Sureflap Microchip Cat Door Connect vykonáte jednoducho, kedykoľvek a odkiaľkoľvek pomocou spárovaného HUBu a aplikácie vo vašom mobilnom telefóne. Aby ste mohli prevádzku dvierok čo najefektívnejšie prispôsobiť aktuálnej situácii, máte na výber zo štyroch možných režimov zámku. Prvý je časový zámok, kedy určíte presný čas na odomknutie/uzamknutie dvierok. Druhou možnosťou je voľný vchod a zablokovaný východ, alebo naopak otvorený výstup, ale zablokovaný vstup. Posledným variantom je uzamknutie dvierok na vstup aj výstup, čo urobíte jediným ťuknutím do displeja telefónu. Celé nastavenie sa potom na rýchlu kontrolu zobrazuje na kvalitnom podsvietenom displeji priamo na dvierkach Sureflap Microchip Cat Door Connect.

Využívajte aplikáciu Sure Pet Care naplno

S aplikáciou Sure Pet Care získate ešte omnoho viac, než „len“ diaľkové ovládanie zámku smart dvierok Sureflap Microchip Cat Door Connect. Budete mať dokonalý prehľad kedy a ako často váš maznáčik dvierkami prechádza. Pri každom ich použití obdržíte notifikáciu do vášho telefónu. Vďaka tomu môžete skôr odhaliť prípadné zmeny v správaní zvieraťa a včas podchytiť napríklad začínajúce ochorenie. A aby ani váš maznáčik nebol v čase sociálnych sietí pozadu, môžete mu tiež vytvoriť profil a zdieľať s priateľmi alebo v záujmových skupinách rôzne informácie.

Sureflap Microchip Cat Door Connect predstavuje inteligentnú starostlivosť o vašich miláčikov

HUB, ktorý je súčasťou balenia dvierok Sureflap Microchip Cat Door Connect, zaujme svojím rozkošným mačacím dizajnom. Má svietiace ušká, ktoré blikaním signalizujú notifikáciu. Vďaka tomuto zariadeniu bude mať aplikácia Sure Pet Care vo vašom mobilnom telefóne neustále k dispozícii informácie o aktuálnom dianí. HUB navyše môžete využiť až pre desať ďalších smart pet zariadení SurePetCare.

Najskôr tréning, potom inštalácia

Dvierka Sureflap Microchip Cat Door Connect možno inštalovať do všetkých bežných materiálov – do dreva, do steny a pri použití špeciálneho nadstavca tiež do skla. V prípade potreby možno priechodný tunel predĺžiť o ďalších 5 cm použitím špeciálneho nadstavca. Pred samotnou inštaláciou dvierok ale nechajte vášho miláčika, aby si na nové zariadenie zvykol. Postavte dvierka doma do priestoru a dajte mu možnosť, aby si všetko vyskúšal. Trénujte s ním prechádzanie, motivujte ho k priechodu kladením jeho obľúbených maškŕt. A nezabúdajte každý pokrok pochváliť.

Batéria:
4× AA

Rozmery:
Vonkajší rám (š × v): 21 × 21 cm
Priechodný otvor (š × v): 14,2 × 12 cm
Hĺbka tunela: 7 cm, možno predĺžiť o ďalších 5 cm použitím prídavného nadstavca

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímalo by mě jestli jdou dvířka sureflap mikrochip connect nastavit i tak,že bude mít čip pouze jedna kočka, pro kterou budou dvířka zavřené když se k nim přiblíží a pro ostatní kočky bez čipu budou stále otevřené?

Diskusia a poradňa k Dvierka pre mačky Sureflap Microchip Cat Door Connect
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dvířka pro kočky Sureflap Microchip Cat Door Connect. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sureflap Microchip Cat Door Connect Macskaajtó.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií