Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

DXRACER King OH/KS06/N

Zobraziť katalóg
DXRACER King OH/KS06/N
Herná stolička – materiály poťahu: syntetická koža, hojdacia mechanika, s aretáciou,, bedrová a hlavová opierka, nastaviteľné podrúčky, otočná a kovový konštrukcia, výplň sedadla studená pena (HR pena), kovový kríž, pogumované kolieska, čierna farba, nosnosť 150 kg
Kód:  DXR008k1o6 Produktové číslo:  OH/KS06/N Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DXRACER King OH/KS06/N

Herný stoličky DXRacer King OH / KS11 / N

Stolička DXRacer King OH/KS06/N patrí medzi najlepšie riešenie pre všetkých, ktorí trávia dlhé hodiny pri počítači a hľadajú kvalitné ergonomické sedenie. DXRacer King vás ohromí svojím luxusným spracovaním, moderným dizajnom a hlavne jedinečnou ergonómiou sedenia a poskytovaným komfortom.

PU koža

Materiál poťahu

150 kg

Odporúčaná maximálna nosnosť

135 stupňov

Nastavenie sklonu operadla

DXRacer King

DXRacer King ponúkne skvelé polohovanie s možnosťou hojdania

Všetky komponenty hernej stoličky DXRacer King OH/ KS06/N sú špeciálne tvarované, aby sa čo najlepšie prispôsobili vášmu telu. Trubkový oceľový rám zaručuje dokonalú stabilitu a pevnosť. Kvalitný mechanizmus umožňuje naklápanie hernej stoličky DXRacer King OH/KS06/N až do uhla 135° a tuhosť mechaniky je možné nastaviť presne podľa hmotnosti užívateľa.

DXRacer King

Stolička DXRacer King zaistí pohodlné sedenie

Špeciálne tvarované sedadlo poteší pohodlím aj pri dlhodobom sedení. K tomu napomáha aj rozšírené operadlo v oblasti ramien, vďaka čomu dokonale priľne k vášmu telu a zaistí mu maximálny komfort. Na zvýšenie pohodlia sú k stoličke DXRacer King OH/KS06/N dodávané vankúšiky na oporu hlavy alebo krčnej chrbtice a na oporu chrbtice v driekovej oblasti.

DXRacer King

4D podrúčky

Na ideálnu rovnováhu tela pri sedení je nutné zaistiť dokonalú oporu pre ruky. O tú sa postarajú 4D podrúčky s možnosťou nastavenia do každého smeru.

DXRacer King

DXRacer King ocenia hráči s výškou do 195 cm

Stolička DXRacer King OH/KS06/N má vysoké operadlo na oporu celého chrbta a podporu správneho držania chrbtice. Kreslo DXRacer King OH/ KS06/N je vhodné pre osoby s výškou do 195 cm.

Parametre a špecifikácia

Kolieska

Kolieska
Na kolieskach Hotovo!
Materiál koliesok
Pogumované Hotovo!
Povrch podľa koliesok
Univerzálne Hotovo!

Materiál

Materiál kríža/nôh
Kov Hotovo!
Materiál konštrukcie
Kovová Hotovo!
Materiál poťahu
Syntetická koža Hotovo!
Materiál výplne sedadla
Studená pena (HR pena) Hotovo!

Nosnosť

Maximálna nosnosť
150 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka stoličky/kresla
72 cm Hotovo!
Výška sedadla min.
51 cm Hotovo!
Výška sedadla max.
61 cm Hotovo!
Výška operadla min.
85 cm Hotovo!
Výška operadla max.
85 cm Hotovo!
Hmotnosť stoličky/kresla
30 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky herné stoličky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat kdy bude tato židle na skladě. Předem děkuji.

Neprešli ani 3 týždne, s tým že cena išla opäť hore. K vašej odpovedi - stolička v akcii nebola a v prípade že čakáte na dodanie, tovar už zakúpený máte. Teda minimalne týmto spôsobom obchodujete aj vy -> človek si kúpi a až potom mu príde. Pre zhrnutie, dodanie stoličky ste posunuli o mesiac a pol, cenu ste dali o 50€ vyššie a mna ste odradili od jej kúpy. Dúfam že si takto budú ceny produktov strážiť aj ostatní zákazníci, vážne to stojí za to!

Dobrý den, po sestavení židle dle manuálu nefunguje tilt/houpání. Páčka, jenž toto kontroluje, lze přepnout z jednoho stavu do druhého, slyším cvaknutí, ale bez efektu. Prosím o radu, jak postupovat. Děkuji.

Dobrý den, asi před týdnem jsem si objednal tento výrobek, nevíte kdy bude skladem. Nešlo by to nějak objednat???!

Dobrý den, pro jak vysoké osoby je židle vhodná, potřebuji židli pro osoby vysoké 200cm. Tuto informaci neuvádíte, ačkoliv je to dost podstatné a na ostatních stránkách tato informace běžně je. Dále se chci zeptat, zda je celá židle z PU materiálu, popřípadě které ne (zda není především podsedák látkový/hadrový)Z té 1fotografie se to opravdu poznat nedá. Děkuji za odpověď.

Dobrý deň, Bude sa do dodania cena ešte hýbať? Za posledné 2 týždne išla z povodnej ceny o 10€ dole a následne o takmer o 40€ hore. Ako často sa hýbe a čo ovplyvnuje jej pohyby?

Diskusia a poradňa k DXRACER King OH/KS06/N
Príslušenstvo pre DXRACER King OH/KS06/N Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DXRACER King OH/KS06/N.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií