PET PET

DXRACER Racing Pre OH/RV131/NE

Zobraziť katalóg
DXRACER Racing Pre OH/RV131/NE
4,5 2 hodnotení
Herná stolička polymérová, sklon opierky až do 90-135°, odporúčaná dĺžka 175-195cm, max hmotnosť 115kg, plynový piest (Lift Class 4), gumové kolieska
Kód:  DXR008rt Produktové číslo:  OH/RV131/NE Stránky výrobcu

DXRACER Racing Pre OH/RV131/NE

Stoličky zo série DXRACER Racing Pro sú veľkosťou a poskytovaným pohodlím veľmi podobné sérii Formula, majú však dlhšiu opierku chrbta. Majú trubkový oceľový rám, ktorý v kombinácii s päťramenným alumíniovým krížom v užšom prevedení dodáva stoličke požadovanú stabilitu. Vysoké operadlo a kvalitný mechanizmus Tilt v základnej podobe s naklápaním až do uhla 135 stupňov zase potrebné pohodlie. Tento mechanizmus umožňuje hojdanie bez aretácie. Špeciálne tvarované operadlo v oblasti ramien, pásu a zadku, dokonale priľne k vášmu telu a zaistí mu maximálny komfort. 4D podrúčky s mäkčeným povrchom je možné na rozdiel od tých na stoličkách Formula polohovať 3 smermi. Pre zvýšenie pohodlia sú k stoličke DXRACER dodávané vankúšiky na oporu hlavy alebo krčnej chrbtice a na oporu chrbtice v driekovej oblasti.

Kľúčové vlastnosti

  • Luxusná kancelárska stolička
  • Pre dlhšie prácu na počítači alebo hranie hier
  • Ideálna pre štíhle postavy do 195 cm
  • Poskytuje jedinečnú ergonómiu sedenia
  • Vyrobená z vysoko kvalitného polyuretánu
  • Dokonalá stabilita vďaka trubkovému oceľovému rámu
  • Alumíniový päťramenný kríž v užšej variante
  • Vysoké operadlo
  • Nastaviteľná bedrová opierka
  • Naklápanie až do 135° pomocou základného mechanizmu Tilt
  • Nastavením tuhosti mechaniky podľa hmotnosti užívateľa
  • Štyrmi smermi nastaviteľné podrúčky s mäkkým povrchom
  • Špeciálne tvarované operadlo v oblasti ramien, pásu a zadku
  • Plynový piest nemeckej kvality
  • Odolné a tiché univerzálne gumové kolieska
  • Nosnosť 115 kg

Jedinečná ergonómia sedenia

Stoličky DX RACER PRO sú tým najlepším riešením pre všetkých, ktorí trávia dlhé hodiny pri počítači a hľadajú kvalitné, bezpečné ergonomické sedenie. Táto stolička vás ohromí svojím luxusným spracovaním, moderným dizajnom a hlavne jedinečnou ergonómiou sedenia a poskytovaným komfortom. Všetky komponenty sú špeciálne tvarované, aby sa čo najlepšie prispôsobili vášmu telu, trubkový oceľový rám zase zaručuje dokonalú stabilitu a pevnosť. Kvalitný mechanizmus Tilt umožňuje naklápanie až do uhla 135° a tuhosť mechaniky je možné nastaviť presne podľa hmotnosti užívateľa. Stolička je vyrobená z mäkkého a vysoko kvalitného polyuretánu s vysokou priepustnosťou vzduchu.

Kvalitné spracovanie

Základom stoličky je stabilný trubkový oceľový rám, doplnený päťramenným kovovým krížom s krytkami vo farbe panelov. Plynový piest sa pýši nemeckou kvalitou a prešiel prísnymi SGS a ďalšími medzinárodnými štandardmi. Podrúčky sú opatrené hornými krytkami z odolného polyuretánu, čo zvyšuje ich odolnosť. Univerzálne gumové kolieska sú pevné, odolné, bezpečné a tiché.

Parametre a špecifikácia

Podrúčky

Typ podrúčok
Pevné Hotovo!

Kolieska

Kolieska
Na kolieskach Hotovo!
Materiál koliesok
Pogumované Hotovo!
Povrch podľa koliesok
Univerzálne Hotovo!

Materiál

Materiál poťahu
Syntetická koža Hotovo!

Nosnosť

Maximálna nosnosť
115 kg Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť stoličky/kresla
27 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, velmi moc se mi líbí tato židle, ale rád bych si jí vyzkoušel před koupí, přeci jenom koupit židli za 9 tisíc a pak zjistit, že mi nesedí není ideální. Je tato možnost? Děkuji

Co znamena ze je stolicka rozbalena ? Je len otvorena krabica ci je aj stolicka poskladana ?

Zdravím, rád by som sa informoval, má táto stolička pribalené aj vankúše za krk a chrbát? (ak nie, viete mi povedať presne ktoré stoličky, či už racing alebo aj formula ich majú?) Ďakujem

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li je maximálně sklopení opěradla opravdu jen 135 stupňů, protože na stránkách výrobce (Odkaz do neznáma je uvedeno 150 stupňů. Děkuji za odpověď.

Je možne objednať si tuto stoličku aj v inom farebnom prevedení napr OH/RV131/NB ?

Diskusia a poradňa k DXRACER Racing Pre OH/RV131/NE
Príslušenstvo pre DXRACER Racing Pre OH/RV131/NE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DXRACER Racing Pro OH/RV131/NE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DXRACER Racing Pro OH/RV131/NE.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií