Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Vyhraj lístky na EURO 2024

Dychové nástroje bazár

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Hohner
(4)
Cascha
(2)
Hudobný nástroj
Drumbľa
(2)
Fúkacia harmonika
(5)
Saxofón
(2)
Zobcová flauta
(1)
Ladenie
C
(5)
Eb
(2)
G
(1)
Materiál
Drevo
(1)
Mosadz
(2)
Nikel
(2)
Plast
(5)
Farba
Béžová
(1)
Mix
(2)
Strieborná
(5)
Zlatá
(2)
Filtrovať
Hľadáte lacný, ale napriek tomu 100 % funkčný tovar? Ste na správnom mieste. Ušetrite a preskúmajte svet rozbaleného, zánovného alebo použitého tovaru. Všetko prechádza rukami našich špecialistov, takže sa nemusíte báť, že dostanete nefunkčný, nespoľahlivý, poškodený alebo zašpinený výrobok.

Rozbalené – nový tovar v perfektnom stave s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale niekto otvoril pred vami. Prečo? Išlo napríklad o nevhodný darček. Tovar sme opäť starostlivo zabalili do pôvodného obalu a teraz možno čaká práve na vás. V plnej paráde a navyše s cenovkou, ktorá je značne nižšia.

Spoľahlivosť za parádnu cenu – žiadny háčik v tom nehľadajte. Všetko sme dôkladne skontrolovali a s istotou vám ponúkame plnú záruku, teda 24 mesiacov.

Zánovné – plne funkčný tovar, ktorý už utrpel nejaké to drobné škrabnutie spôsobené bežným používaním. Vo väčšine prípadov ho dostanete s kompletným príslušenstvom. Ide o spoľahlivé produkty, ktoré predchádzajúce dobrodružstvo nijako výrazne nepoznamenalo a teraz čakajú na nového majiteľa. Na zánovný tovar vám dáme takmer plnú záruku 21 mesiacov.

Zo všetkých síl sa snažíme zachovať pôvodné balenie a často sa nám to podarí. Prioritou je ale ochrana, a preto niekedy musíme v prípade zánovného tovaru siahnuť po náhradnej škatuli.

Použité – úplne funkčný tovar pripravený na okamžité používanie, čo vám s pokojom garantujeme zárukou na 12 mesiacov. Môže sa stať, že produkt dostanete iba so základným príslušenstvom. Balenie ale vždy obsahuje všetko, čo je potrebné na plnohodnotné použitie výrobku. Sú to bezchybné alebo servisované produkty, ktoré ani napriek viditeľnejšiemu opotrebovaniu nepatria do starého železa.

Tento variant môže mať náhradný obal – ochrana je na prvom mieste. Svoje poslanie ale výrobok plní rovnako, ako by bol úplne nový. Viac informácií o bazárovom tovare tu.

11 položiek
4,7 19×
CASCHA Blues Series C-major
Ústna harmonika – diatonická, 10 kanálikov, ladenie C, materiál plast, handrička a obal súčasť balenia
7,09 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CASCH08b
4,8
ARNOLDS & SONS Nikl Coloured 12 (farba je len orientačná)
Drumbľa – materiál: nikel, veľkosť 80mm
7,49 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AASe12
4,5
ARNOLDS & SONS Nikl Coloured 6 (farba je len orientačná)
Drumbľa – materiál: nikel, veľkosť 55mm
6,79 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AASe06
ODYSSEY OAS130
Saxofón – altový, v balení: plátok, popruh, puzdro a rukavice, ladenie Eb, materiál: mosadz
404,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: ODYd01
4,7
HOHNER Super Chromonica C
Ústna harmonika – chromatická, 12 kanálikov, ladenie C, materiál drevo, obal súčasť balenia
116,90 €
Zánovné
Objednávací kód: HHRd68
Stagg WS-AS215S
Saxofón – altový, v balení: hubička (náustok), puzdro a rukavice, ladenie Eb, materiál: mosadz
577,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: STGGu31
5,0
CASCHA Blues Series G-major
Ústna harmonika – diatonická, 10 kanálikov, ladenie G, materiál plast, handrička a obal súčasť balenia
8,29 €
Rozbalené
Objednávací kód: CASCH08d
5,0
HOHNER B9517
Zobcová flauta – sopránová flauta, ladenie C, anglický (barokový) prstoklad, 2 diely, materiál plast, obal a vyterák súčasťou balenia
14,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: HHRa04
HOHNER Melody Star C-major
Ústna harmonika – diatonická, 8 kanálikov, ladenie C, materiál plast, obal súčasť balenia
25,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: HHRd40
HOHNER Blues Band C-major
Ústna harmonika – diatonická, 10 kanálikov, ladenie C, materiál plast, obal súčasť balenia
13,90 €
Zánovné
Objednávací kód: HHRd06a
Hercules DS531BB
Stojan na dychové nástroje – na postavenie na zem, na sopránové saxofóny, na jeden nástroj, materiál kov, nosnosť 5 kg, výška 35 cm
22,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: HRSDS531BB

Dychové nástroje bazár

audioDvadsiate storočie: Počiatky storočia domáceho audia Dvadsiate storočie by sa dalo charakterizovať ako storočie domáceho audia. Aké boli jeho počiatky, aké vynálezy dokázali otočiť okolo audiopriemyslu a viedli k masovému rozšíreniu vinylových dosiek? Odpovieme v článku.
Digitálne audio prináša množstvo výhod, najmä čo sa týka jeho distribúcie. Ako funguje a na čo si treba dať pozor?
Kompresia zvuku využíva to, že sa ľudské ucho nechá celkom ľahko oklamať. Ako sa kompresia zvuku prejavuje, v akých prípadoch je užitočná a kedy je lepšie sa jej radšej vyhnúť?
4K televizeDirect LED: Čo to je a ako funguje? Direct LED je jednou z technológií podsvietenia obrazu, ktorú využívajú LED televízory. V čom spočíva, aké má výhody a nevýhody a ako sa odlišuje od RGB LED alebo Edge LED?
Hráte na flautu či piano a hľadáte hudobnú inšpiráciu? V článku nájdete tipy na rôzne hudobné príručky (spevníky, školy hry), ale aj odkazy na internetové stránky, kde je možné nájsť noty či výukové videá zadarmo. V článku nechýbajú ani tipy na konkrétne piesne.
Láka vás zahrať si na klavír, gitaru alebo bicie? Kvôli tomu si hneď nemusíte kupovať hudobný nástroj. Stiahnite si aplikáciu a vyskúšajte hru na virtuálny hudobný nástroj, online ladičku, looper či syntetizátor.
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií