AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dyson Airwrap Complete Long HS05 strieborná/medená

Zobraziť katalóg
Dyson Airwrap Complete Long HS05 strieborná/medená
4,7 51 hodnotení
Kulmofén – statický, 3 teploty, 3 rýchlosti, príkon 1300W, s automatickým vypnutím, s funkciou ionizácie, natáčací, rýchlo sa nahrievajúci, so studeným vzduchom, vysúšací, cestovná verzia, dĺžka kábla 2,675 m, rozmery 27,2 × 4,1 × 4,8 cm (V׊×H), hmotnosť 600 g, narovnávacia kefa, tvarovacia kefa a nadstavec na vlny, kefka na čistenie, kryt kief a úložný box súčasťou balenia, medená a strieborná farba
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  DYSKF212 Produktové číslo:  DS-400718-01 Stránky výrobcu
Dyson Airwrap Complete Long HS05 strieborná/medená 598,90 € Momentálne nedostupné

Dyson Airwrap Complete Long HS05 strieborná/medená

Dyson Airwrap Complete Long

Natáča. Tvaruje. Vyhladzuje a skrýva poletujúce vlasy. To všetko bez extrémnych teplôt.

Kulmofén Dyson Airwrap Complete Long je vybavený inovovanými nadstavcami s lepším prúdením vzduchu a využívajúcimi Coanda efekt na vytvorenie účesu presne podľa vašich predstáv.


Vychutnajte si skvelý pocit z dokonale upravených vlasov

S výkonným stylerom Dyson Airwrap Complete Long dosiahnete dokonalý účes ľahko, bez námahy a zbytočného poškodenia veľmi vysokými teplotami. Niektoré tradičné stylingové nástroje totiž používajú extrémne teploty na prerušenie väzieb vo vlasoch a ich obnovenie do nového tvaru, čo môže spôsobiť ich trvalé poškodenie. Kulmofén Dyson Airwrap Complete Long upravuje vlasy iba pomocou silného prúdu vzduchu, nie extrémneho tepla. Zabudnite na nepresnú prácu v rukaviciach, alebo na nepraktické natáčacie mechanizmy. S kulmofénom Dyson Airwrap Complete Long vás čakajú iba vlny a kadere, alebo naopak dokonale hladké vlasy. To všetko ľahko a rýchlo.

Coanda efekt pre lepšiu kontrolu nad úpravou vášho účesu

K dispozícii budete mať celkom šesť stylingových nadstavcov využívajúcich Coanda efekt pre perfektný účes. Jedným nadstavcom vytvoríte objemné kadere, alebo vlny v smere aj proti smeru hodinových ručičiek. Naopak s ďalším nadstavcom dosiahnete rovnejšie a objemnejšie účesy. Multifunkčný nástavec potom slúži na vysušenie, uhladenie a skrytie poletujúcich vlasov. Dvojité prúdenie vzduchu vysúša a narovnáva vlasy súčasne a výsledkom je až o 58 % menej krepovatých a poletujúcich vlasov. Nechýba ani nadstavec pre silný prúd vzduchu na rýchle presušenie vlasov a prípravu na styling.

Ovládacie prvky kulmofénu Dyson Airwrap Complete Long HS05

Dyson Airwrap Complete Long HS05 strieborná/medená


Kontrola nad teplotou
Tri nastavenia teploty vzduchu, vrátane stáleho prúdu studeného vzduchu.

Dyson Airwrap Complete Long HS05 strieborná/medená


Schladenie
Okamžitá deaktivácia výhrevného elementu pre chladnejší vzduch na zafixovanie účesu.

Dyson Airwrap Complete Long HS05 strieborná/medená


Nastavenie rýchlosti vzduchu
Tri nastavenia rýchlosti prúdenia vzduchu, presne pre váš styling.

Dyson Airwrap Complete Long HS05 má nádherný úložný box v pruskej modrej

Elegantný styler si určite zaslúži nádherné puzdro. Preto je súčasťou balenia okrem Dyson Airwrap Complete Long a šiestich nadstavcov aj dizajnový úložný box vo farebnom variante pruská modrá. Vnútro boxu je vybavené mäkkým čalúnením, vďaka ktorému bude kulmofén ako v bavlnke. Samozrejmosťou je odnímateľné veko pre ľahký prístup a protišmyková podložka.

Kľúčové vlastnosti Dyson Airwrap Complete Long

Dyson Airwrap Complete Long HS05 strieborná/medená

Kulmofén Dyson Airwrap Complete Long priťahuje a navinuje vlasy iba s pomocou vzduchu

Kulmofén Dyson Airwrap Complete Long zvláda vyvinúť tlak až 3,2 kPa, čo je ideálna podmienka na vytvorenie Coanda efektu. Sám tak iba s pomocou vzduchu šetrne navinie vaše vlasy na nadstavec.

Dyson Airwrap Complete Long HS05 strieborná/medená

Styler Airwrap Complete je vybavený digitálnym motorom Dyson V9

Styler Dyson Airwrap Complete Long vaše vlasy nielenže dokonale upraví, ale zároveň ich aj chráni a zachováva ich prirodzený lesk. Je totiž poháňaný digitálne riadeným motorom Dyson V9, ktorého 13-lopatková turbína sa dokáže otáčať rýchlosťou až 110 000 otáčok za minútu.

Dyson Airwrap Complete Long HS05 strieborná/medená

Kulmofén Dyson Airwrap Complete Long využíva inteligentné riadenie teploty

Špeciálny mikročip zmeria východiskovú teplotu až 40× za sekundu. Následne pomocou mikroprocesora teplotu reguluje, aby nikdy neprekročila 150 °C, čím sa predchádza poškodeniu vlasov.


Obsah balenia kulmofénu Dyson Airwrap Complete Long HS05

Styler Dyson Airwrap

Uhladzujúci nadstavec s Coanda efektom

30 mm nadstavec Airwrap

40 mm nadstavec Airwrap

Mäkká vyhladzujúca kefa

Tuhá vyhladzujúca kefa

Okrúhla kefa pre objem

Úložný box


Kefka na čistenie filtra

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Šírka
4,1 cm Hotovo!
Výška
27,2 cm Hotovo!
Hĺbka
4,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
600 g Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
4,1 cm Hotovo!
Výška
27,2 cm Hotovo!
Hĺbka
4,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
600 g Hotovo!

Farba

Farba
Medená, Strieborná Hotovo!

Balenie

Počet nadstavcov
6 ks Hotovo!
Súčasť balenia
Kefka na čistenie, Kryt kief, Úložný box Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den , ked som kupoval kulmofen bolo napisane ze dostanem zadarmo tasku, viete prosim napisat ako

K tomuto kulmofénu je zdarma i cestovní taška na kulmofén? Děkuji za odpověď

Dobrý den, chci se jen ujistit, zda daný balíček Dyson Airwrap Complete obsahuje stejné příslušenství, jako nabízí konkurence: Styler Dyson Airwrap™ Uhlazující nástavec s Coanda efektem 30mm nástavce Airwrap™ 40mm nástavce Airwrap™ Měkký vyhlazující kartáč Tuhý vyhlazující kartáč Kulatý kartáč pro objem Úložný box Kartáček na čištění filtru

Dobrý den, Zajímá mě, zda je možné s airwrapem vlasy normálně vysušit, jako s fénem. Přece jenom, po umytí vlasů je důležité vysušit pokožku hlavy, to úplně dobře s nástavcem na vlny nepůjde. Zajímá mě, zda je součástí nějaký nástavec, se kterým by to bylo možné, nebo zda lze airwrap použít úplně bez nastavce pouze pro vysušení pokožky, díky.

Koupila jsem dyson na vlasy , registrovala jsem se , neb jsem chtěla k nákupu pouzdro zdarma , ktere nabízíte k nákupu , můžete mi s tím pomoci prosím , produkt byl zakoupen na firmu Cefispiro ( dyson aiwrap complete long) Děkuji za Vaši odpověď

Hello! there is a 1 start review saying that they were not able to find their serial number on dyson.cz, is there any explanation to this issue? I am just considering to buy it, but I think you undestand that it doesn't look good. Thanks!

Dobrý den, jaký nástavec na lokny je součástí balení?

Dobrý den, k nákupu je jako dárek cestovní pouzdro při registraci - o jakou registraci se jedná a jakým bližším způsobem se dárek získá. Děkuji.

Dobrý den, je součástí balení to velké pouzdro na uskladnění kulmofénu a všech nástavců? Děkuji

Dobrý den, kdy bude zboží opět dostupné? Děkuji

12
Diskusia a poradňa k Dyson Airwrap Complete Long HS05 strieborná/medená
Príslušenstvo pre Dyson Airwrap Complete Long HS05 strieborná/medená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Airwrap Complete Long HS05 stříbrná/měděná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson Airwrap Complete Long HS05 - silber/kupfer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson Airwrap Complete Long HS05 - silber/kupfer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dyson Airwrap Complete Long HS05 ezüst/réz.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií