Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

DYSON AM09 Hot + Cool

Zobraziť katalóg
DYSON AM09 Hot + Cool
4,5 15 hodnotení
Ventilátor stĺpový, výkon 2000 W, počet rýchlostí 10, diaľkové ovládanie, oscilácia, časovač a nastaviteľný uhol sklonu, strieborná farba
Kód:  EAD5031u Produktové číslo:  DS-304550-01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DYSON AM09 Hot + Cool

Aplikácia Dyson Link nie je v súčasnej dobe z technických dôvodov dostupná pre Slovenskú republiku.



Dyson AM09 Hot + Cool

V zime vás príjemne zahreje a v lete naopak ochladí. Vďaka svojmu vysokému výkonu dokáže v priebehu okamihu rovnomerne vyhriať miestnosť na požadovanú teplotu, a to až do výšky 37 °C.


Technológia Air Multiplier


Pomocou technológie násobiča vzduchu Air Multiplier distribuuje teplo ďalej do miestnosti ako bežné teplovzdušné ventilátory. Vykuruje celú miestnosť – rýchlo a rovnomerne. A v režime chladenia nasáva až 28 litrov vzduchu za sekundu a vytvára tak prúd vzduchu s vysokou rýchlosťou. Výsledok? Vaše účinné osvieženie.


Presné ovládanie

Požadovanú teplotu môžete nastaviť s presnosťou na jeden stupeň – a inteligentný termostat ju tak udrží. Prúdenie vzduchu, oscilácia a teplota môžu byť nastavené pomocou diaľkového ovládania, ktoré je magneticky uložené na hornej časti zariadenia.



Všestranný a veľmi tichý

Ako jediný teplovzdušný ventilátor disponuje technológiou Jet Focus, pomocou ktorej si môžete zvoliť buď úzky prúd vzduchu na priame alebo široký na rovnomerné ohrievanie. Samozrejmosťou je aj možnosť nastavenia sklonu do optimálnej polohy. Avšak medzi najväčšie výhody patria ukryté ventilátory vnútri prístroja, čo má za následok zvýšenie bezpečnosti a v kombinácii s optimalizáciou vzduchových kanálov aj nižšiu hlučnosť až o 75 %. Bez problémov ho tak môžete mať zapnutý prispánku v spálni, bez toho aby ste o ňom vôbec tušili.


Vlastnosti ventilátora Dyson AM09 Hot + Cool

  • Výkonný teplovzdušný ventilátor so štýlovým dizajnom
  • Rýchle a rovnomerné vyhriatie miestnosti
  • Air Multiplier na vytvorenie silného rovnomerného prúdu vzduchu
  • Nízka hlučnosť
  • Diaľkové ovládanie
  • Jednoduché čistenie


Parametre a špecifikácia

Farba
Strieborná Hotovo!
Príkon
2 000 W Hotovo!
Počet rýchlostí
10 Hotovo!
Funkcie
Oscilácia, Časovač Hotovo!
Vlastnosti
Nastaviteľný uhol sklonu Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
2 000 W Hotovo!
Počet rýchlostí
10 Hotovo!
Funkcie
Oscilácia, Časovač Hotovo!
Vlastnosti
Nastaviteľný uhol sklonu Hotovo!
Obsah balenia
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Typ

Typ
Stĺpový Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Objednal sem si vyrobek jeste kdy bylo napsano: na objednavku do 4 dnu..jez to podle dnesniho popisku pristi tyden 14 dni a nic...kupoval sem si to hlavne kvuli chladnemu pocaci na pritapeni a pokud to takhle pujde dal a prijde mi to az budou 40ky tak vam to jen dovezu zpatky..potrebuju to vyzkouset kdyz je chladno a ne topeni ve 40kach..

Jak to je výhřevností ? Třeba u místnosti 6x5m.... ?zvedne to teplotu třebas 20 na 25 alespon za 2 hodiny ?

Dobrý den, zajímá nás na jakou velkou místnost se zařízení doporučuje. Máme pokoje s velkými obytnými plochami (6 x 6 x 3 m). Popr. Ktery typ doporucujete na ochlazeni vzduchu na tyto prostory. Hlavne se nam jedna i o tichy noční režim Děkuji Vám a hezký den Hanka

Dobrý den, prosim vás jaká je spotřeba energie tohoto zařízení? Přemýšlím o jeho pořízení, ale bojím se že by mě to sežralo. Děkuji za odpověď

Dobrý deň, ako je to s funkciou chladenia? Keď je v byte napr. 29 stupňov, dokáže to trochu vychladiť? Pozeral som rôzne recenzie, ale všetky boli zamerané prevažne na ohrievanie.

DYSON AM09 Hot + Cool je na skladu v ČERNÉ barvě? Děkuji za odpověď.

Tiež ma zaujíma, či viete zohnať Dyson AM9 v čiernej farbe.

Je k dispozicii aj verzia v ciernom? Na oficialnej stranke Dysonu maju viac verzii - preco ako autorizovany predajca Dysonu ine farby v ponuke chybaju?

jaka je vyska tohoto modelu ventilatoru

Diskusia a poradňa k DYSON AM09 Hot + Cool
Príslušenstvo pre DYSON AM09 Hot + Cool Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson AM09 Hot + Cool. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DYSON AM09 Hot + Cool. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DYSON AM09 Hot + Cool. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dyson AM09 Hot + Cool.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií