Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dyson Ball Parquet +

Zobraziť katalóg
Dyson Ball Parquet +
Bezvreckový vysávač - s príkonom 600W, zásobník 2l, sací výkon 180AW, predmotorový doživotná prací filter, výstupný doživotný bezúdržbový filter, ročná spotreba energie 28 kWh/rok, trieda čistiaceho účinku na koberce C, trieda čistiaceho účinku na tvrdé podlahy B, trieda emisií prachu A, hladina akustického výkonu 80dB, dĺžka napájacieho kábla 6.6m, maximálny prevádzkový dosah 10.5m, 5rokov záruka
Kód:  DYSBA111 Produktové číslo:  DS-228692-01 Stránky výrobcu

Dyson Ball Parquet +

Bezvreckový vysávač Dyson Ball Parquet je špičkový prístroj, ktorý vám zaistí dokonale čistú domácnosť a navyše veľmi rýchlo. Nebudete sa zdržovať zložitou údržbou alebo výmenou sáčkov. Vďaka technológii Dyson Cinetic tento model nepotrebuje sáčky, výmenu filtrov alebo ich pranie. Má vysoký sací výkon 180 AW vhodný na každý povrch a pneumatickú podlahovú hubicu. Bohaté balenie vás iste presvedčí ku kúpiť tohto pomocníka. Má veľký akčný rádius 10,5 metra pre pohodlné upratovanie i väčších plôch a vďaka svojej konštrukcii sa dostane aj do zle prístupných priestorov. Nie je hlučný. 

Kľúčové vlastnosti vysávače Dyson Ball Parquet

  • Bezvreckový vysávač s jednoduchou údržbou
  • Vysoký sací výkon 180 AW
  • Veľký akčný rádius 10,5 metra
  • Technológia Radial Root Cyclone pre lepšiu filtráciu
  • Technológia Bali pre možnosť otočiť sa na mieste a ľahkú manipuláciu
  • Automatická podlahová hubica Dyson
  • Vysávač Dyson má reguláciu sacieho výkonu a pohodlné uloženie nástavcov
  • Jeho konštrukcia má zníženú hladinu hluku

Moderné technológie vysávača Dyson Ball Parquet

Vysávač Dyson vyniká modernými technológiami. Radial Root Cyclone zachytí viac prachu ako ostatné cyklóny. Vzduchové prúdy sú optimalizované pre dosiahnutie maximálneho sacieho výkonu. Dyson sa nespolieha na sáčky či filtre. Odstredivé sily dokážu oddeliť nečistoty zo vzduchu priamo do priehľadnej odpadovej nádoby. Technológia Bali znamená, že vysávač je možné otočiť na mieste a dá sa s ním ľahko manévrovať či jazdiť sem a tam. Vysávače sú vybavené centrálnym riadiacim mechanizmom. 

Bohaté príslušenstvo a malý hluk

Vysávač má pneumatickú podlahovú hubicu Dyson, ktorá sa sama automaticky nastaví pre optimálne utesnenie na všetkých typoch podláh. Nie je potrebné meniť hubicu na podlahy. Na parkety je určená flexibilná hubica, ktorá je vybavená kanálikom na hrubé nečistoty a zvlášť dlhými štetinami. Vďaka kĺbom sa hubica môže otáčať v oboch osiach. Tangle-free turbo kefa má proti sebe dve rotujúce kefy, ktoré odstraňujú vlákna a nečistoty bez toho, aby sa vlasy a vlákna namotávali na kefu. Vysávač je konštruovaný tak, aby nebol príliš hlučný.

Jednoduchá obsluha vysávača

Vysýpanie odpadového zásobníka je jednoduché a úplne hygienické. Vykonáva sa jednoducho stlačením tlačidla. Zásobník je priehľadný, takže vždy vidíte, kedy je nutné ho vyprázdniť. Tiež vidíte, koľko prachu a nečistôt ste už vysali. Sací výkon možno vždy veľmi ľahko regulovať a nadstavce, ktoré najčastejšie používate máte vždy pri ruke priamo na trubici vysávača. 

 

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Plast Hotovo!
Dĺžka kábla
6,6 m Hotovo!
Akčný rádius
10,5 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Plast Hotovo!
Dĺžka kábla
6,6 m Hotovo!
Akčný rádius
10,5 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
600 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
80 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
3,5 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
5,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Fialová Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dyson Ball Parquet + Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Ball Parguet +. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson Ball Parguet +. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dyson Ball Parguet +.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií