AP+ nový vizuál Aplikace

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2

Zobraziť katalóg
Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2
5 8 hodnotení
Bezvreckový vysávač – s príkonom 700W, zásobník 0,8l, sací výkon 160AW, dĺžka napájacieho kábla 6.5m, maximálny prevádzkový dosah 9.66m, rozmery 34.8×40,0×29.5cm
Kód:  DYSVY109 Produktové číslo:  DS-228409-01  Stránky výrobcu

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2

Bezvreckový podlahový vysávač Cinetic Big Ball Animal Pro 2 značky Dyson

Vysávač Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 s príkonom 700 W má po celý čas používania nemenný, vysoký sací výkon a poradí si so všetkými nečistotami aj zašlou špinou. Separácia prachu vo vysávačoch s technológiou Dyson Cinetic je natoľko účinná, že na rozdiel od iných vysávačov nevyžadujú pranie ani výmenu filtrov. Odpadá nakupovanie vreciek a nevznikajú ani žiadne iné skryté náklady.


 Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2
 

Vynikajúca obratnosť a sací výkon

Špeciálnym prvkom vysávača Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 je flexibilná hubica na parkety, ktorá je vybavená dlhými štetinami a kanálikom na hrubé nečistoty. Pre najefektívnejšie riešenie zberu prachu a zaistenie vysokého sacieho výkonu je vybavená dvoma radmi štetín: prvý rad uvoľňuje a odstraňuje hrubé nečistoty a druhý zaisťuje optimálne utesnenie. Dômyselné kĺbový držiak sa teraz natáča v 3 smeroch a umožňuje pohyb v rozsahu 360°.


Kľúčové vlastnosti bezvreckového vysávača Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2

  • Výstupný filter s antibakteriálnou úpravou
  • Bez akýchkoľvek dodatočných nákladov
  • Zachytáva alergény
  • Vyfukuje čistejší vzduch, než ktorý vdychujete
  • Samoprepínacia podlahová hubica DYSON
  • Konštrukcia so zníženou hladinou hluku
  • Po prevrhnutí sa sám narovná
  • Pohodlné uloženie nadstavcov
 Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2
 

 Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2
 

Upratovanie s vysávačom Dyson je ľahšie a všestrannejšie

S vysávačom Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 sa veľmi dobre manévruje okolo nábytku vďaka technológii Dyson Ball. V tele prístroja sa nachádza motor, elektronika, výstupný filter a samonavíjací kábel s dĺžkou 6,5 m, čo vytvára nízke ťažisko a maximálnu stabilitu. Teleskopickú saciu trubicu s maximálnou dĺžkou 125 cm ocenia vysokí ľudia, pomôže však aj ľuďom s nižšou postavou pri vysávaní horšie dostupných miest.


Vysávač Dyson s bohatým príslušenstvom

S vysávačom Dyson V8 Absolute NEW nájdete v balení podlahovú hubicu s rotačnou kefou s priamym pohonom, ktorá je špecializovaná na koberce a podlahovú hubicu s mäkkým rotačným valčekom špecializovanou na hladké podlahy. Ďalej máte k dispozícii mini hubicu s motorovou rotačnou kefou, jemnú kefu na prach, ktorá ihneď nasaje prach i alergény do vysávača, kombinovanú kefovú hubicu, štrbinovú hubicu, trubicu, nabíjací adaptér, príchyt na stenu pre pohodlné nabíjanie a umývateľný predmotorový a výstupný filter.

 Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2
 

 Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2
 

Vysávač Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 je veľmi tichý

Konštrukcia vysávača Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 je navrhnutá tak, aby sa dosiahla najnižšia možná hladinu hluku – dôležité komponenty sú uložené v akusticky tlmenom tele.


Ideálne riešenie pre alergikov!

Vysávač Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 disponuje efektívnymi cyklónmi, ktoré nevypúšťajú pri vysávaní alergény späť do ovzdušia. Dyson cyklóny separujú zo vzduchu častice už od veľkosti 0,5 mikrometra ako je peľ, plesne alebo baktérie. Odpadový zásobník pojme o 33 % viac nečistôt, než pri predchádzajúcich modeloch Dyson DC54. Vysypanie nádoby je hygienické, stačí stlačiť tlačidlo a vysypať všetky nečistoty. Nemusíte siahať dovnútra nádoby, aby ste neprišli do styku s prachom a nečistotami.

 Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2
 

Obsah balenia Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2

  • Vysávač Dyson Cinetic Big Ball
  • Hadica
  • Držadlo
  • Teleskopická trubica
  • Rýchloupínacia podlahová hubica s rotačnou turbo kefou s karbónovými vláknami
  • Rýchloupínacia pneumatická podlahová hubica
  • Rýchloupínacia kĺbová hubica na hladké podlahy
  • Rýchloupínacia Tangle-free mini turbo kefa
  • Rýchloupínacia kombinovaná štrbinová/kefová
  • Rýchloupínacia hubica na čalúnenie
  • Držiak na nadstavce
 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Dĺžka kábla
6,5 m Hotovo!
Akčný rádius
9,66 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
6,5 m Hotovo!
Akčný rádius
9,66 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
80 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
3,48 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
2,95 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám dotaz na záruku. Vy uvádíte 24 měsíců a výrobce 5 let. Kde je pravda, kde v případě uplynutí 24 měsíců budu uplatňovat případnou závadu ? Děkuji.

Dobrý den, měl bych dotaz na tento vysavač. Používáme starší model DC23 k úklidu kanceláří, kde se ovšem vyskytuje hliněný prach z bot našich zaměstnanců, kteří venku pohybují v prašném prostředí a nanosí to dovnitř. Vlivem toho musí být prací filtr v DC23 vyprán po každém úklidu. Když Cinetic Big Ball 2 nemá žádné takové filtry, jen nějaký antibakteriální bude to fungovat? Je cyklonová technologie Cinetic natolik účinná, že se nezanese tento antibakteriální filtr tím hliněným prachem? Jste schopni nám to garantovat, že když to nebude fungovat, tak vysavač můžeme vrátit a vy to neodmítnete z důvodů nevhodného použití? Když jsem se s touto otázkou obrátil přímo na české zastoupení Dysonu, nikdo se mi neobtěžoval odpovědět. Děkuji.

Diskusia a poradňa k Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2
Príslušenstvo pre Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií