Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

DYSON DC33c Pre ERP

Zobraziť katalóg
DYSON DC33c Pre ERP
4,3 3 hodnotení
Bezvreckový vysávač bezvreckový, príkon 750W, nádoba 2l, technológia Radial Root Cyclone, teleskopická trubica, kombinovaná štrbinová, kefová, hubica na čalúnenie, celoživotné prác predmotorový filter a výstupný filter
Kód:  EAD1089c01 Produktové číslo:  DS-215391-01 Stránky výrobcu

DYSON DC33c Pre ERP

Predstavujeme vám jedinečný bezvreckový podlahový vysávač DC33c Parquet ERP značky DYSON, ktorého príkon činí 750 W a udržuje si celú dobu používania nemenný, vysoký sací výkon. Patentovaná technológia Radial Root Cyclone, optimalizujúce vzdušné prúdy pre dosiahnutie maximálneho sacieho výkonu zaručuje, že si vysávač poradí so všetkými nečistotami aj zašlou špinou.Silné odstredivé sily oddeľujú prach a nečistoty zo vzduchu priamo do priehľadnej odpadovej nádoby. Podlahovú hubicu s reguláciou sania pre všetky typy povrchov možno prepínať pre najúčinnejšie čistenie na koberci aj na hladkej a tvrdej podlahe. 

Kľúčové vlastnosti

  • Bez akýchkoľvek dodatočných nákladov
  • Zachytáva alergény, vyfukuje čistejší vzduch, ako vzduch, ktorý vdychujete
  • Nová prepínacia podlahová hubica s reguláciou sania
  • Konštrukcia so zníženou hladinou hluku
  • Kĺbová hubica na hladké podlahy
  • Pohodlné uloženie nástavcov

Vynikajúca obratnosť a sací výkon

Špeciálnym prvkom vysávača je flexibilná hubica na parkety, ktorá je vybavená dlhými štetinami a kanálikom na hrubé nečistoty. Pre najefektívnejšie riešenie zberu prachu a zaistenie vysokého sacieho výkonu je vybavená dvoma radmi štetín: prvý rad uvoľňuje a odstraňuje hrubé nečistoty a druhá zaisťuje optimálne utesnenie. 

Otáčanie hubice v oboch osiach umožňuje kĺbové uchytenie.S vysávačom sa veľmi dobre manévruje okolo nábytku vďaka technológii Dyson Ball, ľahko sa otočí na mieste. V tele prístroja sa nachádza motor, elektronika, výstupný filter a samonavíjací kábel o dĺžke 6,5 m, čo vytvára nízke ťažisko a maximálnu stabilitu. Teleskopickú trubicu si nastavíte podľa svojej výšky tak, aby ste sa pri vysávaní nemuseli hrbiť a dobre sa vám pracovalo, nech ste menšieho vzrastu či vysokí, nech vysávate podlahu alebo schodisko.

Utlmí hluk aj alergény

Konštrukcia prístroja je navrhnutá tak, aby sa dosiahla najnižšiu možnú hladinu hluku - dôležité komponenty sú uložené v akusticky tlmenom tele. Vysávač disponuje efektívnymi cyklónmi, ktoré nevypúšťajú pri vysávaní alergény späť do ovzdušia. Riešenie ideálne pre alergikov! Dyson cyklóny separujú zo vzduchu častice už od veľkosti 0,5 mikrometra ako je peľ, plesne alebo baktérie. Odpadový zásobník s kapacitou 2 l je priehľadný - ihneď je vidieť, či je plný. Vysypávanie nádoby je hygienické, stačí stlačiť tlačidlo a vysypať všetky nečistoty.

 

Parametre a špecifikácia

Dĺžka kábla
6,5 m Hotovo!
Akčný rádius
10 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!
Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
6,5 m Hotovo!
Akčný rádius
10 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
750 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
84 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
36,8 cm Hotovo!
Výška
50,7 cm Hotovo!
Hĺbka
26,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DYSON DC33c Pre ERP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson DC33c Pro ERP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DYSON DC33c Pro ERP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DYSON DC33c Pro ERP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DYSON DC33c Pro ERP.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií