AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Dyson DC52 Allergy Parquet

Zobraziť katalóg
Dyson DC52 Allergy Parquet
Bezvreckový vysávač šedo-fuchsiová, sací výkon 280AW, nádoba 2l, Dyson Cinetic technológia, kombinovaná štrbinová, kefová
Kód:  EAD1089d3 Produktové číslo:  DS-103884-01 Stránky výrobcu

Dyson DC52 Allergy Parquet

DYSON DC52 Allergy Parquet je špičkový cyklónový vysávač. Kľúčovou vlastnosť predstavuje unikátny technológia Dyson Cinetic, Ktorá vďaka vysokej odstredivej sile 54 cyklónov spoľahlivo zabraňuje upchatiu filtra. Nečistoty a prach oddelene putujú do priehľadnej nádoby o objeme 2 litrov. Už sa nemusíte trápiť pri výmene zaprášených sáčkov. Vyprázdnenie transparentné nádoby je veľmi komfortné, rýchle a hygienické. Jedným tlačidlom kontajner ľahko vyberiete a vysypete do koša.

Spoločnosť Dyson má tiež vlastnú mikrobiologickú výskumné laboratórium. Preto vysávače tejto značky vlastnú certifikáciu organizácie Service Allergie Suisse. Špeciálne cyklónové filtre zachytávajú všetky alergény zo vzduchu a povrchov. Navyše ich nie je nutné čistiť alebo vymieňať. Pohltí čiastočky prachu, peľu, plesní i baktérií o veľkosti až 0,5 mikrónov. Čo zaistí úplne čisté a zdravé prostredie vhodné tiež pre alergikov.

Jednoduchá je aj manipulácia. Špeciálny systémDyson Ball je dômyselne navrhnutý tak, aby sa vysávač otáčal aj na mieste. Telo motora má navyše veľmi nízke ťažisko. Vďaka vyššej stabilite môžete s vysávačom dobre manévrovať aj okolo nábytku a vo zložito členeného priestoru. Prostredie okolo motora je skvele izolované, preto môžete vysávať v úplnej tichosti.

Inovatívny kombinovaná hubicamožno ľahko prepínať na čistenie tvrdých podláh. Vďaka dlhým štetinám poskytne maximálnu starostlivosť chúlostivým parketám. Ideálna je predovšetkým na hladké povrchy a spoľahlivo zachytí všetky chlpy a prach. Pre perfektné vysatie nábytku a matracov využite efektívne nástavec na čalúnenie.

Doprajte si maximálne pohodlie aj pri vysávaní. Štýlový dizajn vysávača v šedo-fuksiová prevedenie si ihneď obľúbite.

Doplňujúce vlastnosti:

Balenie obsahuje:

Manuál
Prepínateľnou podlahovú hubicu
Hubicu na parkety
Nástavec na čalúnenie

Parametre a špecifikácia

Hubica
Štrbinová Hotovo!
Typ filtra
Mikrofilter, HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!
Príkon
1 300 W Hotovo!
Farba
Fialová Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter, HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
1 300 W Hotovo!

Farba

Farba
Fialová Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dyson DC52 Allergy Parquet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson DC52 Allergy Parquet. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DYSON DC52 Allergy Parquet. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DYSON DC52 Allergy Parquet. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dyson DC52 Allergy Parquet.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií