PET AP+ plus nový vizuál

Dyson Pure Hot + Cool

Zobraziť katalóg
Dyson Pure Hot + Cool
4,9 12 hodnotení
Čistička vzduchu – príkon 2090 W, HEPA, uhlíkový filter, vhodná pre alergikov, ovládanie diaľkovým ovládačom, filter zachytáva toxické látky, diaľkové ovládanie súčasťou
Zľavnené -5 %
456,90 € 479 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  DYSCV001 Produktové číslo:  DS-310266-01 Stránky výrobcu
Dyson Pure Hot + Cool 479 € 456,90 € Momentálne nedostupné

Dyson Pure Hot + Cool


Dyson Pure Hot + Cool

Multifunkčné zariadenie

Okrem čističky vzduchu môžete Dyson Pure Hot + Cool použiť ako ventilátor či teplomet. V zime vás príjemne zahreje a v lete naopak ochladí. Vďaka svojmu vysokému výkonu dokáže v priebehu chvíľky rovnomerne vyhriať miestnosť na požadovanú teplotu.

Dyson Pure Hot + Cool

Dokonale čistý vzduch

Čistička vzduchu Dyson Pure Hot + Cool odstraňuje 99,97 % alergénov a znečisťujúcich látok, ktoré sú vo vzduchu. Tiež zachytáva ultrajemné častice do veľkosti 0,3 mikróna, vrátane peľu, plesní a baktérií.

Dyson Pure Hot + Cool

Zachytí škodlivé plyny

Dyson Pure Hot + Cool je vybavený účinným filtrom 2. generácie, ktorý obsahuje trikrát viac grafitu oproti predchádzajúcej generácii. Kryštály grafitu pokryté Trisom zachytávajú viac domácich pachov a plynov.

Dyson Pure Hot + Cool

Zachytí pachy

Čistička vzduchu Dyson Pure Hot + Cool veľmi účinne zachytí zápachy a potenciálne škodlivé prchavé organické zlúčeniny, ako sú výpary z farieb.


Dyson Pure Hot + Cool

Technológia Jet Focus

Disponuje technológiou Jet Focus, pomocou ktorej si môžete zvoliť buď úzky prúd vzduchu pre priame alebo široký pre rovnomerné ohrievanie. Samozrejmosťou je aj možnosť nastavenia sklonu do optimálnej polohy.

Dyson Pure Hot + Cool

Nočný režim

Bez problémov môžete mať čističku vzduchu Dyson Pure Hot + Cool zapnutú pri spánku v spálni bez toho, aby ste o nej mali vôbec tušenie. LED displej sa vypne a vy nie ste nijako rušení.

Dyson Pure Hot + Cool

Certifikácia AAFA

Táto čistička vzduchu od spoločnosti Dyson sa môže pochváliť renomovanou certifikáciou AAFA, ktorá garantuje ochranu pred alergénmi.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, do jak velké místnosti se hodí? Díky Rujder

a kde sa dá kúpiť náhradný filter?

Dobrý den, k výrobku mám několik dotazů: 1) Jaká je prosím životnost filtrů? Lze je pročistit nebo při indikaci nutné vložit hned nový? 2) Jaká je hlučnost? Nemáte uvedeno. Jinde jsem viděla 64dB, což mi nějak nesedí s recenzemi na tichý chod - 64 dB rozhodně není tichá, ale už dost velká a rušící hlučnost. 3) U výrobku uvádítě "Novinka", přitom jsou zde dotazy z roku 2018.. 5 let novinka? Děkuji.

Dobrý den, chci se zeptat na údaje zobrazované displejem (zda je tam vidět čistota vzduchu) a vybavení snímači (prach, chemie) ve srovnání s modelem HP04, děkuji

Dobrý deň, aká je, prosím, hmotnosť zariadenia DYSON PURE HOT and COOL?

dovry den. da sa tento model pouzit na vychladenie miestnosti? mam 20m2 miestnost. v popise sa pise o vychladeni na pozadovanu teplotu dakujem

Dobrý den, prosím, není uvedena chybná cena? na Alza.cz stojí 12 999 Kč, ale ostatní obchody jako Datart, Kasa, Euronics apod. nabízejí úplně stejný model za 11 499 Kč. Děkuji za informaci. Prosím taky v rámci otevřené komunikace a férového přístupu o nemazání příspěvků, jinak obecně komunikace nemůže být objektivní. Děkuji Marek Bajer

Plánujete dodávať aj verziu LINK s wifi pripojením na aplikáciu?

Diskusia a poradňa k Dyson Pure Hot + Cool
Príslušenstvo pre Dyson Pure Hot + Cool Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Pure Hot + Cool. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson Pure Hot + Cool. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson Pure Hot + Cool. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dyson Pure Hot + Cool.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií