AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde PH04

Zobraziť katalóg
Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde PH04
4,6 12 hodnotení
Čistička vzduchu – výkon 1260 m³/h, príkon 45 W, hlučnosť od 36 do 60,5 dB(A), HEPA, uhlíkový, katalytický filter, s osciláciou, časovačom, reguláciou výkonu, nočným režimom, automatickým režimom, indikácia výmeny filtra, vlhkosti vzduchu, teploty a hladiny CO, ovládanie mobilnou aplikáciou, kompatibilná s WiFi, displej a diaľkové ovládanie súčasťou, rozmery 92,3 × 31,2 × 31,2 cm (V׊×H)
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  DYSCV127 Produktové číslo:  DS-379491-01 Stránky výrobcu
Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde PH04 777,90 € Momentálne nedostupné

Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde PH04

Čistička vzduchu Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde PH04 ...

Čistička vzduchu DYSON vie zaistiť dýchateľnejší a zdravší vzduch pre celú vašu rodinu. O kvalitnej spoľahlivosti a účinnosti v čistení ovzdušia vypovedá jej samotný vzduchový výkon – čistička vzduchu vie absorbovať množstvo až 1260 m3/h. Katalytický filter slúži na elimináciu bežných toxických látok, ktoré sa nevyhýbajú žiadnej domácnosti, ako čpavok, formaldehyd a benzén. Základným filtračným členom čističky vzduchu DYSON je HEPA filter vzduchových častíc, ten dokonale zvládne zachytiť takmer sto percent všetkých možných alergénov vrátane baktérií. Na elimináciu nežiaducich pachov je najvhodnejší uhlíkový filter. Ošetrený vzduch je potom možné vďaka funkcii oscilácie nahnať do každého kúta izby. Pokiaľ sú pre vás podstatné jej rozmery, tie dosahujú 31,2 × 92,3 × 31,2 cm.

Kľúčové znaky čističky vzduchu Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde PH04

  • Filter HEPA odstraňuje 99 % alergénov a nečistôt
  • Uhlíkový filter zachytáva nepríjemné pachy, emisie aj kuchynské výpary
  • Katalytický filter tejto čističky vzduchu odstraňuje látky pre človeka toxické
  • Maximálna hlučnosť 60,5 dB(A) a minimálna hlučnosť 36 dB(A)
  • Vzduchový výkon 1260 m3/h
  • Rozmery tohto čističa vzduchu DYSON sú 31,2 × 92,3 × 31,2 cm
Čistička vzduchu Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde PH04 ...
Čistička vzduchu Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde PH04 ...

Funkcie čističky vzduchu Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde PH04

Je tiež vybavená časovačom, s ktorým si presne podľa svojich požiadaviek sami vyberiete a navolíte dobu chodu. Výkon je možné jednoducho znížiť či zvýšiť, a tak ľahko regulovať akustickú záťaž aj spotrebu elektrickej energie. Na chod čističky vzduchu DYSON pri spaní si môžete spustiť pohodlný nočný režim na nerušený spánok. Okrem tohto všetkého je vyrobená s automatickým chodom, ktorý podľa toho, aký bude stav ovzdušia, nastaví veľkosť výkonu. Okrem toho všetko si zvládnete ľahko korigovať za pomoci diaľkového ovládania alebo napríklad aj aplikácie v mobile. Navyše disponuje indikátorom, ktorý stráži hladinu CO. Medzi užitočné a praktické doplnky patrí digitálny displej, ktorý sa postará o jednoduché a prehľadné ovládanie. Prehľadné údaje o stave mikroklímy v miestnosti vám dodajú indikátor vlhkosti a ukazovateľ teploty. Filter v nej je vymeniteľný, na nutnosť výmeny vás upozorní príslušný indikátor.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Príkon
45 W Hotovo!
Vzduchový výkon
1 260 m3/h Hotovo!
Maximálna hlučnosť
60,5 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
36 dB(A) Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
45 W Hotovo!
Vzduchový výkon
1 260 m3/h Hotovo!
Maximálna hlučnosť
60,5 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
36 dB(A) Hotovo!
Výbava
Displej, Diaľkové ovládanie Hotovo!
Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA, Uhlíkový, Katalytický Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
31,2 cm Hotovo!
Hĺbka
31,2 cm Hotovo!
Výška
92,3 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Je k zariadeniu dostupná aplikácia na ovládanie? v obchode play mi vypisuje že v našom regióne nie je dostupná? Treba v aplikácii nastaviť iný región ako Slovensko?

Zdravim. Objednal jsem si u vás tuto filtrační jednotku schanim k této jednotce náhradní filtr. Ve vaši nabídce jsem ho nenašel. Prosím o info kde ho mohu objednat. Dekuji. Pavel Strouhal.

Dobry den, nejvice mne v zime v loznici trapi vysoka hodnota CO2. tato cisticka to je schopna snizit nebo ne? nikde sem se nedocetl. dekuji

Dobry den, jaka je rychlost zvlhcovani v ml/h u produktu Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde PH04

Při instalaci jsem se držel striktně návodu. Naplnil nádržku po čárku se značením max přiklopil a zacvakl vrchní část nádržky na vodu. A stále mi zařízení hlásí i v aplikaci že je nádržka prázdná. Nevíte kde by mohl být problém? Už jsem prošel různé dokumenty k tomuto produktu na stránkách výrobce včetně diskuzí ve fórech ale bez výsledku.

Dobrý deň ako sa čistí Čistička od vodného kameňa?

Dobrý deň. Zariadenie mam od Vás problém ale je ze v poslednom týždni nech nastavím vlhkosť na AUTO, 40,50,60 alebo 70 percent stále mam v miestnosti 30 percent. Nepomohlo ani reset. Co s tým???

Diskusia a poradňa k Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde PH04
Príslušenstvo pre Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde PH04 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde PH04. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde PH04. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde PH04. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde PH04.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií