Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Dyson stylingový koncentrátor pre Dyson Supersonic

Zobraziť katalóg
Dyson stylingový koncentrátor pre Dyson Supersonic
Nadstavec – upravujte si vlasy po jednotlivých sekciách presne kontrolovaným prúdom vzduchu; stylingový koncentrátor Dyson vytvára tenký prúd vzduchu s vysokou rýchlosťou, ktorý je ideálny na styling; a pretože je presne nasmerovaný, môžete upravovať iba jednu sekciu vlasov bez toho, aby ste si rozstrapatili už upravené vlasy
Kód:  DYSFPR953 Produktové číslo:  DS-967701-03 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dyson stylingový koncentrátor pre Dyson Supersonic Predaj skončil

Dyson stylingový koncentrátor pre Dyson Supersonic

Pre inovatívny sušič vlasov Dyson Supersonic sú k dispozícii rôzne nadstavce. Jedným z nich je špeciálne vytvorený Dyson stylingový koncentrátor, pomocou ktorého upravíte svoje vlasy presne kontrolovaným prúdom vzduchu. Stylingový koncentrátor Dyson funguje na princípe vytvárania lúča prúdu vzduchu s vysokou rýchlosťou, ktorý dopraje vlasom ten najlepší styling. Navyše ho môžete rôzne smerovať a tak upraviť len požadovanú časť vlasov. Koncentrátor Dyson je magnetický, a preto je jeho výmena veľmi jednoduchá a rýchla.

Kľúčové vlastnosti stylingového koncentrátora Dyson pre Dyson Supersonic

  • Dyson stylingový koncentrátor na úpravu vlasov presne kontrolovaným prúdom vzduchu
  • Funguje na princípe vytvárania lúča prúdu vzduchu s vysokou rýchlosťou
  • Možno ho smerovať a tak upraviť len požadovanú časť vlasov
  • Magnetický koncentrátor Dyson je možné ľahko a rýchlo vymeniť

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson stylingový koncentrátor pro Dyson Supersonic. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson Styling Konzentratordüse für den Dyson Supersonic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson Styling Konzentratordüse für den Dyson Supersonic. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dyson hajformázó - Dyson Supersonic modellekhez.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií