AlzaBoxy Q1 alzaplus segmenty sda v2

Dyson Supersonic HD07 vinca blue/rosé

Zobraziť katalóg
Dyson Supersonic HD07 vinca blue/rosé
4,8 4 hodnotení
Fén na vlasy – s ionizátorom, s difuzérom, príkon 1600 W, studený vzduch, rýchle nahrievanie, 3 rýchlosti, možnosť nastavenia 4 rôznych teplôt, s koncentrátorom, puzdro súčasťou, dĺžka prívodného kábla 2,7 m, modrá farba
Kód:  DYSFV678 Produktové číslo:  DS-426081-01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dyson Supersonic HD07 vinca blue/rosé

Lesklé a zdravé vlasy, ktoré každého ohromia? Tie najlepšie výsledky vám zaistí fén na vlasy DYSON. Zamilujete si jeho jemnosť a šetrnosť pri starostlivosti o vaše vlasy. Fén na vlasy s precíznym vyhotovením je doplnený praktickými funkciami, ako je ionizácia, studený vzduch a rýchle nahriatie. Sušič na vlasy ponúka spoľahlivosť vďaka výkonnému motoru s dlhou životnosťou a príkonu 1600 W. Je charakteristický 3 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 4 úrovňami teploty. V balení sa nachádza koncentrátor a difuzér. Difuzér zaisťuje rovnomerné rozptýlenie vzduchu v okolí kaderí. Napodobňuje prirodzený proces sušenia, tým pomáha potlačiť krepovatenie vlasov a zlepšuje celkovú kvalitu fúkania. Dobre vymyslený dizajn stylingového koncentrátora zaisťuje vysokorýchlostný prúd vzduchu, a tak môžete tvarovať účes po jednotlivých sekciách, pričom zvyšok účesu zostane bez zmeny.

Fén na vlasy Dyson Supersonic HD07 vinca blue/rosé ...
Fén na vlasy Dyson Supersonic HD07 vinca blue/rosé ...

Kľúčové vlastnosti fénu na vlasy Dyson Supersonic HD07 vinca blue/rosé

  • Fén na vlasy DYSON sa postará o dokonalú starostlivosť vašich vlasov
  • Ionizačná technológia pre dokonale hladké a jemné vlasy
  • Sušič na vlasy je poháňaný výkonným motorom s príkonom 1600 W
  • Je vybavený 3 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 4 úrovňami teploty
  • Studený vzduch na zafixovanie účesu
  • K pribaleným nadstavcom patrí koncentrátor a difuzér
  • Prívodný kábel má dĺžku 2,7 m
  • K dispozícii je funkcia rýchleho nahriatia
  • Spolu s fénom je v balení tiež puzdro
  • Vyhotovenie dopĺňa modrá farba

Ióny proti krepovitým vlasom

Fén na vlasy DYSON vás ohromí nielen svojím atraktívnym dizajnom, ale aj funkciami na šetrnú starostlivosť o vaše vlasy. Fénovanie pomáha vytvoriť hladký základ na následné natáčanie alebo žehlenie vlasov. Sušič vlasov DYSON je kľúčom k dokonalým vlasom s hladkým a zdravým vzhľadom, a to vďaka ionizácii. Fén na vlasy s ionizátorom využíva na fungovanie negatívne nabité ióny, ktoré udržujú vlasy hydratované a zamedzujú im vo vysúšaní a krepovatení. Vlasy si tak udržia svoju jemnosť, lesk a prirodzenú krásu. Tlačidlo na prúd studeného vzduchu umožní dokonale zafixovať váš účes. Vo výbave má aj funkciu rýchleho nahriatia, teda čakanie na požadovanú teplotu nebude dlho trvať. V balení je okrem samotného fénu na vlasy DYSON a nadstavcov pribalené ďalšie príslušenstvo, ako puzdro.

Fén na vlasy Dyson Supersonic HD07 vinca blue/rosé ...

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tento výrobek shodný s tímto výrobkem? Děkuji Šampalík

Dobrý den, kolik a jaké nástavce jsou součástí balení? Je zde rozdíl oproti variantě v šedé/měděné? Děkuji.

Obsahuje modré pouzdro?

Je součástí balení fénu i cestovní pouzdo? Děkuji :)

Diskusia a poradňa k Dyson Supersonic HD07 vinca blue/rosé
Príslušenstvo pre Dyson Supersonic HD07 vinca blue/rosé Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Supersonic HD07 vinca blue/rosé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson Supersonic HD07 vinca blue/rosé. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson Supersonic HD07 vinca blue/rosé. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dyson Supersonic HD07 vinka kék/rózsaszín.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií