Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Dyson Supersonic sivočervený

Zobraziť katalóg
Dyson Supersonic sivočervený
5 6 hodnotení
Fén na vlasy s ionizátorom, s difuzérom, príkon 1600 W, ionizácia a studený vzduch, počet rýchlostí 3, počet teplôt 4, difuzér, puzdro, koncentrátor a protišmyková podložka, dĺžka prívodného kábla 2.7 m, farba sivá
Kód:  DYSSS113 Produktové číslo:  312345-01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dyson Supersonic sivočervený

Cesta za perfektným účesom začína hneď po umytí. Originálny vzhľad a jedinečný dizajn nie sú hlavnými prednosťami fénu Dyson Supersonic, ale rozhodne poteší každú ženu. S týmto sušičom budete mať celý proces fénovania neustále pod kontrolou. Obsahuje termistor, ktorý kontroluje teplotu vzduchu 20× za sekundu. Môžete si byť istá, že sa vašim vlasom dostane tej najlepšej a najšetrnejšej starostlivosti. Riadený prúd vzduchu umožňuje rýchle efektívne vysúšanie, ktoré nezaberie večnosť. Moderný sušič Dyson Supersonic v sivo-červenej farbe predčí vaše očakávania. 

Kľúčové vlastnosti fénu Dyson Supersonic v sivo-červenej farbe

  • Unikátna konštrukcia s motorom v rukoväti
  • Ergonomické vyhotovenie a vyváženosť
  • Dyson Supersonic inteligentne stráži teplotu vzduchu
  • Nastavenie štyroch teplôt a 3 rýchlostí
  • Fén Dyson vysiela záporné ióny, ktoré navracajú vlasom prirodzenú vlhkosť
  • Rýchle a šetrné vysúšanie
  • Bohaté magnetické príslušenstvo

Technológia a ergonómia

Jedinečný tvar tela féna Dyson umožnil vloženie digitálneho motoru s výkonom 1 600 W do rukoväte fénu. Ťažisko sa tak výrazne posunulo smerom k ruke a došlo k zvýšeniu komfortu pri fénovaní. Termistor meria teplotu na výstupe a digitálny mikroprocesor dáta spracováva a riadi výkon fénu Dyson. Vaše vlasy tak nebudú trpieť použitím príliš vysokých teplôt, ktoré ničia ich štruktúru. Vysúšajte svoju hrivu s ohľadom na jej maximálne zdravie a pomocou záporných iónov im navracejte prirodzenú vlhkosť. Nastavte jednu zo štyroch teplôt a vyberte z troch rýchlostí prúdenia vzduchu. Fénujte rýchlo a efektívne.

Bohaté príslušenstvo

V balení féna Dyson Supersonic nájdete difuzér, smerovú trysku, stylingový koncentrátor a protišmykovú podložku. Všetko príslušenstvo je navyše magnetické, takže jeho pripevnenie na telo fénu trvá len okamih. Pomocou priloženého pútka môžete fén zavesiť, kamchcete. Idete na dovolenku? Zbaľte fén Dyson do praktického cestovného puzdra a vezmite si ho všade so sebou. 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je nekde k tomu fenu manual? Po pul roce pouzivani se v nepravidelnych intervalech stava, ze fen prestane foukat a zacnou blikat vsechny diody. Po chvili a vypnuti ho lze opet pouzit, ale zavada se opakuje. Je to na reklamaci, nebo lze nekde neco vycistit?

Diskusia a poradňa k Dyson Supersonic sivočervený
Príslušenstvo pre Dyson Supersonic sivočervený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Supersonic šedočervený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson Supersonic grau-rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson Supersonic grau-rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dyson Supersonic szürke-piros színű.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií