Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Dyson V11 Absolute Pro

Zobraziť katalóg
Dyson V11 Absolute Pro
4,9 214 hodnotení
Tyčový vysávač pre alergikov a na zvieracie chlpy, aku, na všetky druhy podláh, doba nabíjania 4 h, typ batérie: Li-Ion, príkon 525 W, doba chodu 60 min, hepa filter a umývateľný filter, objem nádržky 0.76 l, držiak na stenu, hubica na čalúnenie, kefová hubica, kombinovaná hubica, nabíjacia stanica, parketová hubica, prachová kefa, škárová hubica, štrbinová hubica a rotačná kefa, zlatá farba
Kód:  DYSTV003 Produktové číslo:  DS-268791-01 Stránky výrobcu

Dyson V11 Absolute Pro


Tyčový aku vysávač Dyson V11 Absolute Pro

Zmeňte spôsob upratovania vašej domácnosti a spoznajte skutočne dôkladné a precízne upratovanie rôznych druhov povrchov. Tyčový akumulátorový vysávač Dyson V11 inteligentne optimalizuje výkon a dobu chodu. Vďaka tomu je možné počas pár minút upratať akúkoľvek miestnosť vo vašej domácnosti.


Unikátna podlahová hubica

Tyčový aku vysávač Dyson V11 Absolute Pro je vybavený podlahovou hubicou High Torque so systémom DLS, vďaka ktorému rozpozná akú podlahu aktuálne vysáva. Systém dynamického snímania (DLS - Dynamic Load Sensing) pomocou rotačnej kefy deteguje odpor 360× za sekundu a automaticky mení otáčky pri prechode medzi kobercami a tvrdými podlahami. Môžete si tak byť istí, že či už s vysávačom Dyson V11 Absolute Pro budete vysávať akýkoľvek povrch, tak skvelý výsledok bude vždy zaručený.


Tyčový aku vysávač Dyson V11 - doposiaľ najvýkonnejší akumulátorový vysávač

Motor vysávača Dyson V11 Absolute Pro dosahuje až 125 000 otáčok za minútu a vďaka tomu vytvára najvyšší sací výkon medzi akumulátorovými vysávačmi značky Dyson.


Vylepšená batéria s veľkou kapacitou

Batéria poskytuje o 20 % väčší sací výkon v porovnaní s batériou vysávača Dyson Cyclone V10. Systémy na monitorovanie a výškové senzory sledujú účinnosť batérie 4× za sekundu, čím je zaistená okamžitá optimalizácia výkonu.


Akumulátorový vysávač pre akýkoľvek povrch


Vlastnosti vysávača Dyson V11 Absolute Pro

Dyson V11 absolute Pre

Technológia pre optimálny výkon batérie

Systém akumulátorov Dyson v kombinácii s úsporným spúšťacím tlačidlom umožňujú dlhý chod vďaka tomu, že vysávač je zapnutý len keď potrebujete.

Dyson V11 absolute Pre

Podlahová hubica High Torque

Bysávač Dyson V11 predstavuje najvýkonnejšiu podlahovú hubicu. Digitálne riadený motor otáča rotačnou kefou 60× za sekundu. Nylonové štetiny odstraňujú nečistoty z koberca a antistatické karbónové vlákna zachytávajú jemný prach na tvrdých podlahách.

Dyson V11 absolute Pre

LCD displej informuje o aktuálnom stave

Vysávač Dyson V11 Absolute Pro disponuje podsvieteným LCD displejom, ktorý sleduje výkon systému 8 000× za sekundu a okamžite vás informuje o zostávajúcom čase prevádzky, aktuálne nastavenom režime upratovania alebo vás upozorní na nutnosť výmeny filtra.

Dyson V11 absolute Pre

Tri výkonnostné režimy

Každý režim je optimalizovaný pre rôzne úlohy, avšak vždy sa budete môcť spoľahnúť na vyvážený výkon s maximálnou dobou chodu.

Dyson V11 absolute Pre

Hygienické vysypávanie „Point and Shoot“

Odpadový zásobník je o 40 % väčší a vďaka mechanizmu „Point and Shoot“ hygienicky vysypete všetky nečistoty jediným pohybom.

Dyson V11 absolute Pre

Až 60 minút bez poklesu výkonu

Veľký sací výkon zaručuje, že s tyčovým aku vysávačom Dyson V11 Absolute Pro upracete všetky rohy a zákutia v domácnosti.

Dyson V11 absolute Pre

Účinný filtračný systém


Plne utesnený filtračný systém akumulátorového vysávača Dyson V11 Absolute Pro efektívne zachytáva 99,97 % všetkých nečistôt a alergénov už od veľkosti 0,3 mikrónu.

Dyson V11 absolute Pre

Výkonný motor Dyson Hyperdymium

Kvalitný motor Dyson Hyperdymium s výkonom 125 000 otáčok/min vytvára najvyšší sací výkon medzi akumulátorovými vysávačmi.

Dyson V11 absolute Pre

Radial Root Cyclone

14 cyklón generuje preťaženie 79 000 G pre účinnú separáciu prachu do odpadovej nádoby bez toho, aby dochádzalo k zaneseniu filtra a následnému zníženiu sacieho výkonu vysávača Dyson V11 Absolute Pro.

Obsah balenia akumulátorového vysávača Dyson V11 Absolute Pro


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Tvrdé podlahy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Kombinovaná, Parketová, Štrbinová Hotovo!
Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Prachová, Rotačná Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Držiak na stenu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
525 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
25 cm Hotovo!
Výška
128,6 cm Hotovo!
Hĺbka
26,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,05 kg Hotovo!

Farba

Farba
Zlatá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den je příslušenství Dyson V11 Absolute Pro stejme jako u modrá verze Dyson V11 Absolute Pro. Děkuji

Aka je hmotnost vysavacu ked sa prerobi na rucny maly vysavac? Je potrebne u vsetkych modelov dyson drzat stale stacene tlacitko aby vysavali? / pri ktorom modeli staci tlacitko start stlacit a potom znovu stlacot az ked chcem vysavac vypnut? Vdaka

Podla popisu to je dyson v11 absolute pro, ale taky typ na stranke vyrobcu nie je. Tak co to je vlastbe za typ?

Je pisane ze je tichy ale udaj v dB chyba... aka je velkost hluku?

Jaký je rozdíl oproti Dyson V11 Absolute Extra kromě barvy? V galerii na jedné fotce je stojanový držák, což by té částce 1000 Kč mohlo odpovídat. V popisu nic o stojanu není. Jinde se to se stojanem nabízí: Odkaz do neznáma Variantu modrou se stojanem a 2 aku co máte nechci. Stačí mi 1 aku ale chci stojan. Díky za info.

Diskusia a poradňa k Dyson V11 Absolute Pro
Príslušenstvo pre Dyson V11 Absolute Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson V11 Absolute Pro.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií