Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Dyson V15 Detect Absolute

Zobraziť katalóg
Dyson V15 Detect Absolute
4,8 27 hodnotení
Tyčový vysávač pre alergikov, na čistenie kobercov, na zvieracie chlpy, antibakteriálny a na suché čistenie, aku, na všetky druhy podláh, doba nabíjania 4.5h, typ batérie: Li-Ion, kapacita batérie 3600mAh, doba chodu 60min, HEPA filter, objem nádržky 0.76l, príslušenstvo: adaptér, batéria Li-Ion, držiak na stenu, elektrická turbokefa, HEPA filter, štrbinová hubica a univerzálna podlahová hubica, medená farba
Kód:  DYSRU421 Produktové číslo:  DS-369535-01 Stránky výrobcu

Dyson V15 Detect Absolute

Výkonný akumulátorový vysávač Dyson V15 Detect Absolute

Tyčový akumulátorový vysávač Dyson V15 Detect Absolute bude vaším dokonalým partnerom pri upratovaní vašej domácnosti. Hlavnou výhodou je jeho ergonomický dizajn a vysoko výkonný digitálny motor, ktorý dokáže pracovať rýchlosťou až 125 000 otáčok za minútu. Cyklónová technológia vytvára odstredivú silu až 100 000 G. Nepochybne oceníte aj prítomnosť integrovaného svetelného lúča,ktorý svieti pod presným uhlom a zviditeľní aj ten najmenší prach. Ďalšia nesporná výhoda vysávača Dyson V15 Detect Absolute je široká ponuka príslušenstva. Prehľadný LCD displej vás bude informovať o stave vysávača vreálnom čase. Vďaka tomu je upratovanie vášho domova hračkou.

Tyčový vysávač Dyson V15 Detect Absolute aku

Detekcia častíc pomocou svetelného lúča

Za ideálnych svetelných podmienok umožňuje integrovaný svetelný lúč, ktorý svieti pod presným uhlom, vidieť aj jemný prach. S vysávačom Dyson V15 Detect Absolute tak budete presne vedieť, kam ísť. 

Tyčový vysávač Dyson V15 Detect Absolute aku

Kontinuálne meranie množstva prachových častíc

Vďaka Piezo senzoru meria akumulátorový vysávač Dyson V15 Detect Absolute množstvo prachových častíc – v prípade potreby automaticky zvýši svoj sací výkon (v režime Auto). 

Tyčový vysávač Dyson V15 Detect Absolute aku

Dyson V15 má skvele čitateľný a praktický LCD displej

Displej LCD na vysávači Dyson vám v reálnom čase ukazuje, čo ste už vysali. 

Kľúčové technológie aku vysávača Dyson V15

Tyčový vysávač Dyson V15 Detect Absolute aku

Vysávač s vysoko výkonným motorom

Dyson V15 Detect Absolute je vybavený digitálne riadeným motorom Hyperdymium. Tento motor môže pracovať až pri 125 000 otáčkach za minútu. Vďaka tomu vysávač spoľahlivo vysáva mikroskopický prach a väčšie nečistoty. 

Tyčový vysávač Dyson V15 Detect Absolute aku

Dyson V15 využíva technológiu Root Cyclone™

Vnútri tyčového batériového vysávača Dyson V15 sa nachádza 14 cyklón, ktoré dokážu vytvoriť odstredivú silu až 100 000 G, čím spoľahlivo oddelia prach a nečistoty od nasávaného vzduchu. Vďaka tomu Dyson V15 Detect Absolute nestráca na výkone. 

Tyčový vysávač Dyson V15 Detect Absolute aku

Dlhá výdrž batérie

Dobíjacia batéria Dyson V15 Detect Absolute umožňuje vysávať až 60 minút bez poklesu výkonu na jedno nabitie

Tyčový vysávač Dyson V15 Detect Absolute aku

Akumulátorový vysávač Dyson V15 Detect Absolute má skvelú filtráciu

Akumulátorový vysávač Dyson V15 Detect Absolute má úplne utesnený filtračný systém, ktorý zachytí 99,99 % častíc a alergénov s veľkosťou od 0,3 mikrónu. 

Tyčový vysávač Dyson V15 Detect Absolute aku

Hubica z uhlíkových vlákien

S hubicou s čiernymi antistatickými uhlíkovými vláknami pomocou aku vysávača Dyson V15 Detect Absolute odstránite aj jemný prach z tvrdých podláh

Vlastnosti tyčového batériového vysávača Dyson V15 Detect Absolute

Tyčový vysávač Dyson V15 Detect Absolute aku

Podlahová hubica High Torque

S hubicou High Torque môžete ľahko zbaviť svoj domov prachu a vlasov zo všetkých typov podláh. Hubica má polykarbonátový hrebeň, ktorý zabraňuje zamotávaniu vlasov. 

Tyčový vysávač Dyson V15 Detect Absolute aku

Vysávač dôkladne čistí koberce

Tyčový batériový vysávač Dyson V15 Detect Absolute v automatickom režime 360-krát za sekundu monitoruje odpor rotačnej kefy v podlahovej hubici High Torque. Na základe toho vysávač automaticky nastaví výkon podľa typu podlahy. 

Tyčový vysávač Dyson V15 Detect Absolute aku

Aku vysávač Dyson V15 Detect Absolute má výkon na upratovanie kdekoľvek

Tyčový aku vysávač Dyson V15 Detect Absolute s univerzálnou bezdrôtovou technológiou vyčistí celú vašu domácnosť. Vysávač je účinný na všetkých typoch podláh a dostane sa do ťažko prístupných miest. 

Tyčový vysávač Dyson V15 Detect Absolute aku

Hubica s kužeľovou kefou

Táto hubica umožňuje jednoduché zbieranie dlhých vlasov a chlpov vašich štvornohých miláčikov. Vlasy ani dlhé chlpy nezostávajú navinuté na špeciálne tvarovanej kefe, pretože sa postupne zvinú a dostávajú sa do zbernej nádoby. Kónická hubica pre vysávač Dyson V15 Detect Absolute je vhodná do menších priestorov. 

Tyčový vysávač Dyson V15 Detect Absolute aku

Iluminačná podlahová hubica

Na odstránenie jemného prachu z tvrdých podláh a užších medzier slúži 25-centimetrová iluminačná podlahová hubica, ktorá disponuje mäkkou nylonovou tkaninou s s antistatickými uhlíkovými vláknami. Vďaka nízkemu profilu môžete s vysávačom Dyson V15 Detect Absolute vysávať aj pod nábytkom. 

Tyčový vysávač Dyson V15 Detect Absolute aku

Dyson V15 Detect Absolute ponúka tri režimy výkonu

Aby ste vždy dosiahli tie najlepšie výsledky, budete mať k dispozícii celkom 3 režimy výkonu:

  • Auto – zabezpečuje optimálnu rovnováhu medzi výkonom a časom chodu
  • Eco – doba prevádzky Dyson V15 je predĺžená, takže môžete čistiť dlhšie
  • Boost – na krátke a intenzívne čistenie silne znečistených plôch
Tyčový vysávač Dyson V15 Detect Absolute aku

Dyson V15 Detect Absolute má LCD displej

Všetky dôležité informácie sa zobrazujú na LCD displeji vysávača Dyson V15 Detect Absolute. Získate tak dokonalý prehľad o výkone v reálnom čase, životnosti batérie vrátane zostávajúceho času prevádzky, režime napájania a upozorní vás na potrebu údržby tyčového vysávača Dyson V15 Detect Absolute. 

Tyčový vysávač Dyson V15 Detect Absolute aku

Kefy vysávača Dyson sa ľahko čistia

Rotačnú kefu Fluffy a filter vysávača Dyson V15 Detect Absolute možno bez problémov umývať. Hubica a zberná nádoba sa dajú ľahko utrieť. Zbavíte sa tak nahromadeného prachu a jednoducho optimalizujete výkon tyčového vysávača Dyson V15 Detect Absolute. 

Tyčový vysávač Dyson V15 Detect Absolute aku

Praktická vymeniteľná batéria

Ak sa vám tyčový batériový vysávač Dyson V15 Detect Absolute začne vybíjať, batériu môžete jednoducho vymeniť stlačením tlačidla. Druhú batériu je možné zakúpiť samostatne. 

Obsah balenia tyčového akumulátorového vysávača Dyson V15 Detect Absolute

Tyčový vysávač Dyson V15 Detect Absolute

Inteligentná podlahová hubica High Torque

Iluminačná podlahová hubica

Jemná mini kefka na prach

Kombinovaná hubica

Kefa na odolné nečistoty

Hubica s kónickou kefou

Štrbinová hubica

Adaptér na vysávanie pod nábytkom

Rukoväť na odkladanie príslušenstva

Nabíjací adaptér

Nabíjací nástenný držiak


Parametre a špecifikácia

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Podlahová, Štrbinová Hotovo!
Nabíjacia výbava
Akumulátor, Nabíjací adaptér Hotovo!
Kefy
Turbo Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Držiak na stenu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
25 cm Hotovo!
Výška
121 cm Hotovo!
Hĺbka
26,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,1 kg Hotovo!

Farba

Farba
Medená Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, po dobití batérie je potrebné odpojiť od siete?

Dobrý den, je pravda, že se celou dobu při vysávání musí držet zapínací tlačítko ? Četla jsem to na jiných stránkách jako nevýhodu (vysávat hodinu a celou dobu muset držet prst na tlačítku si neumím představit) ale zde to nemohu dohledat....děkuji.

Dobry den, po par minutach prestal svitit laser, zkousel sem prepnout na hlavici, nasadit na primo vyndat baterku, nejake zkusenosti nebo poslat na teklamaci. Pouzivan po druhe

Dobrý deň, Prosím odpoveď na otázku: Vysávač máme krátko (zakúpený 28.1.2022) a po každom -aj krátkom 10min. vysávaní laminátovej podlahy hlási: "Filter needs cleaning". Je to v poriadku??? Nie je to závada? V návode je písané, že filter sa má čistiť aspoň 1x mesačne, nerozumiem tomu, prečo ho vysavač signalizuje po každom aj krátkom vysávaní aj mála nečistôt. Ďakujem za odpoveď, obávam sa, aby to nebola nejaká chyba?

dobry den, budete mit na prodej dyson v15 extra? dekuji

jaký má vysavač příkon?

dobrý den, lze nasadit na tyč vysavače odsávačka dětských nudlí (koupili jsme od Vás Nosátko)? A prodáváte také jako příslušenství k tomuto vysavači rotační kartáč na čalounění, když není v základní výbavě? Děkuji

Dobrý den, název Dyson V15 Detect Absolute obnáší přívlastek "nyní v BLACK FRIDAY. V čem se prosím liší nabídka před Black Friday a nyní v Black Friday? V ceně totiž nikoliv :-). Děkuji

.

Diskusia a poradňa k Dyson V15 Detect Absolute
Príslušenstvo pre Dyson V15 Detect Absolute Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson V15 Detect Absolute. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson V15 Detect Absolute. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dyson V15 Detect Absolute.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií