AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dyson V6 Cord Free

Zobraziť katalóg
Dyson V6 Cord Free
Tyčový vysávač – max. sací výkon 100AW. Dve úrovne sania. Li-Iónový akumulátor. Prevádzková doba 20min., doba nabíjania 3.5 hodiny. Kapacita odpadovej nádoby 0.4l. Univerzálna hubica s rotačnou kefou na koberce aj hladké podlahy. Hygienické vyprázdňovanie zásobníka, ľahký a ergonomický, žiadne dodatočné náklady na spotrebný materiál. Hmotnosť: 2.11kg. Príslušenstvo v dodávke: Podlahová hubica s elektrickou rotačnou kefou s karbónovými vláknami, trubica, kombinovaná kefová hubica, štrbinová hubica, nabíjací adaptér, príchyt na stenu
Kód:  DYSVY104 Produktové číslo:  DS-227433-01 Stránky výrobcu

Dyson V6 Cord Free

Vysávač Dyson V6 Cord Free je poháňaný digitálnym motorom Dyson

Tyčový aku vysávač Dyson V6 Cord Free poháňa digitálny motor Dyson, ktorý využíva digitálnu pulznú technológiu a neodymový magnet pre dosiahnutie až 110 000 otáčok za minútu. Vysávač Dyson V6 Cord Free funguje na Li-Ion batériu s dlhou výdržou. Nabíjanie vám zaberie len 3,5 hodiny a prevádzková doba tvorí až 20 minút. S týmto vysávačom od spoločnosti Dyson upracete naozaj kdekoľvek, od podlahy až k záhybom pri strope.


Režim MAX pre ešte vyšší sací výkon a upratovanie ťažko prístupných miest

Vysávač Dyson V6 Cord Free umožní využiť špeciálny režim MAX, ktorý vám poskytne 6 minút vyššieho sacieho výkonu, pre dosiahnutie dokonalého výsledku. Tyčový vysávač Dyson možno navyše veľmi ľahko upraviť na ručný vysávač. Výhodou je tiež hygienické vyprázdňovanie zásobníka, ktorý disponuje objemom 0,4 l. Vďaka doživotnému filtua, ktorý možno prať, nebudete zaťažení dodatočnými nákupmi spotrebného materiálu.

Dyson V6 Cord Free

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Dyson V6 Cord Free

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Využíva cyklónovú technológiu, s ktorou zachytíte jemný prach

Vysávač Dyson V6 Cord Free sa pýši technológiou 2 Tier Radial cyklóny. Táto technológia využíva cyklóny, ktoré sú usporiadané v dvoch vrstvách a navyše pracujú paralelne. Touto kombináciou zachytíte oveľa lepšie jemný prach a ďalšie možné alergény. S vysávačom Dyson V6 Cord Free nájdete v balení univerzálnu podlahovú hubicu s rotačnou elektrickou kefou a karbónovými vláknami, ktorá je veľmi účinná predovšetkým na upratovanie kobercov a podláh.


Kľúčové vlastnosti ručného vysávača Dyson V6 Cord Free

  • Výkonný ručný akumulátorový vysávač Dyson s výkonom 100 AW
  • Ľahký vysávač s ergonomickou konštrukciou pre pohodlnú manipuláciu
  • Prevádzková doba 20 minút
  • Hygienické vyprázdňovanie zásobníka bez kontaktu s nečistotami a prachom
  • Nastaviteľné dve úrovne sania
  • Praktické príslušenstvo, s ktorým upracete naozaj kdekoľvek

Parametre a špecifikácia

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
25 cm Hotovo!
Výška
118 cm Hotovo!
Hĺbka
21 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,11 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dyson V6 Cord Free Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson V6 Cord Free. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Akku-Handstaubsauger Dyson V6 Cord Free. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Akku-Handstaubsauger Dyson V6 Cord Free. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dyson V6 Cord Free.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií