AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DYSON V6 Total Clean

Zobraziť katalóg
DYSON V6 Total Clean
5 4 hodnotení
Tyčový vysávač tyčový, nádoba 0.4l, 2 Tier Radial™ cyklóny technológia, Dyson digitálny motor, podlahová hubica na koberce s rotačnou kefou s priamym pohonom, podlahová Fluffy hubica s rotačným valcom pokrytým mäkkou tkaninou, doba nabíjania 3.5hod., doba prevádzky 20min
Kód:  EAD1085u Produktové číslo:  DS-211979-01 Stránky výrobcu

DYSON V6 Total Clean

Akumulátorový vysávač, s ktorým dosiahnete perfektného výkonu? Dyson V6 Total Clean! Pomôže vám s akýmkoľvek typom upratovania, problémy mu nerobí koberec, pevná podlaha, pavučiny ani väčšie kúsky, ktoré rozhodne nechcete na svojej podlahe alebo v aute mať. Divoká párty už nebude problém, počas desiatich minút odstránite s extra výkonným motorom a systémom cyklónovej filtrácie zvyšky každej drobnej nehody.

Kľúčové vlastnosti

  • Doba nabíjania 3,5 hod
  • Doba prevádzky 20 min
  • Digitálny motor Dyson V6
  • 2 Tier Radial™ cyklóny
  • Podlahová "Fluffy" hubica s rotačným valcom

Ešte nikdy nebolo upratané tak efektívne

Vďaka špeciálne vyvinutému motoru Dyson V6 dosahuje otáčok až 110 000 za minútu, takže je úplne nedostihnuteľný. Využíva princíp digitálnej pulznej technológie v kombinácii so zliatinovým magnetom, takže vysajete raz dva. Okrem toho je malý a ľahký, pretože motor pri takto vysokom výkone napodiv nevyžaduje príliš miesta.

Na koberce, podlahy a ďalšie

Prispôsobivá hubica vysaje jemný prach aj väčšie nečistoty. Z koberca vytiahne tuhé nylonové štetiny aj hlboko usadenú špinu, karbónové vlákna v podlahovej "fluffy" hubici naopak priťahujú jemný prach. Aj hubica je vybavená nylonovými vláknami, takže aj pri vysávaní hrubších plôch budete môcť využívať jemné vysávanie.

Ak máte domáceho maznáčika a nie je to rybička v akváriu, iste oceníte minihubicu s motorovou rotačnou kefou, ktorá odstráni chlpy aj z úzkych medzier. Vďaka nej môžete vysávač využiť aj pri upratovaní svojho štvorkolesového miláčika, úzka hubica poslúži aj pri vysávaní autosedačiek alebo záhyboch palubnej dosky.

Špina do filtra, čistý vzduch von

Inovovaná technológia využíva odstredivú silu, ktorá vytláča prach z nasatého vzduchu do zbernej nádoby. Cyklónová technológia umožňuje vysávaču udržať konštantný výkon počas celého vysávania. Preto je viac než prínosný pre alergikov, najmä alergici na prach si budú môcť oddýchnuť a bez ťažkostí sa kedykoľvek nadýchnuť.

Parametre a špecifikácia

Typ napájania
Aku Hotovo!
Doba nabíjania
3,43 h Hotovo!
Doba chodu
20 min Hotovo!
Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Aku Hotovo!
Doba nabíjania
3,43 h Hotovo!
Doba chodu
20 min Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!
Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
25 cm Hotovo!
Výška
121 cm Hotovo!
Hĺbka
21 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,7 kg Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mám stejnou otázku ohledně baterie. Jak to tedy je?

Dobry den prajem. Zaujimal som sa o tento model V6 od Dysonu. Ale ako som o nom cital na internete, zistil som, ze uz existuje novy model V8. Tak mna zaujima kedy ho zaradite do ponuky?

Diskusia a poradňa k DYSON V6 Total Clean
Príslušenstvo pre DYSON V6 Total Clean Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson V6 Total Clean. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DYSON V6 Total Clean. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DYSON V6 Total Clean. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DYSON V6 Total Clean.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií