AD homeoffice alzaplus segmenty sda v2

Dyson V7 Motorhead Origin

Zobraziť katalóg
Dyson V7 Motorhead Origin
3,0 6 hodnotení
Tyčový vysávač na zvieracie chlpy, na všetky druhy podláh, tvrdé podlahy a hladké podlahy, doba nabíjania 3.5 h, typ batérie Li-Ion, doba prevádzky 30 min, objem nádržky 0.54 l, kefová hubica, nabíjací adaptér, podlahová hubica a štrbinová hubica, farba modrá
Kód:  DYSVT155 Produktové číslo:  DS-227613-01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dyson V7 Motorhead Origin

Tyčový akumulátorový vysávač Dyson V7 Motorhead Origin sa stane nenahraditeľným pomocníkom vo vašej domácnosti. Vďaka výkonnému Li-Ion akumulátoru zvládne vysávač na jedno nabitie vysávať až na dobu 30 minútVysoký sací výkon zaisťuje digitálny motor Dyson V7 a cyklóny 2 Tier Radial - celkom 15 cyklón je usporiadaných v dvoch vrstvách, na zvýšenie prietoku vzduchu a maximálnu efektivitu pri zachytávaní prachu a alergénov pracujú paralelne. Veľkou výhodou je, že sací výkon je konštantný počas celej doby vysávania. Pri upratovaní silne znečistených plôch oceníte aj režim MAX - teda maximálny výkon vysávania na dobu 6 minút.

Kľúčové vlastnosti tyčového akumulátorového vysávača Dyson V7 Motorhead Origin

  • Až 30 minút vysokého rovnomerného sacieho výkonu
  • Poháňaný digitálnym motorom Dyson V7
  • Režim MAX
  • Vylepšené hygienické vysypávanie odpadovej nádoby
  • Dá sa ľahko prestavať na ručný vysávač
  • Ľahký a ergonomický
  • Všestranné použitie na upratovanie od podlahy po strop

Vysávač V7 Motorhead Origin je vždy pripravený na vysávanie

Súčasťou balenia je aj praktický úchyt na stenu, nielen že umožňuje pohodlné skladovanie vysávača, ale zároveň ho nabíja. Kedykoľvek budete potrebovať, vysávač bude vždy pripravený na použitie. Kapacita zásobníka na odpad činí 0,54 ml, ktorej vyprázdnenie je jednoduché a hygienické bez toho, aby by ste prišli do kontaktu s prachom a nečistotami. Súčasťou balenia je podlahová hubica a kefa na prach.

Dyson V7 Motorhead Origin

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Univerzálna podlahová hubica

Priamo poháňaná rotačná kefa tlačí tuhé nylonové štetiny hlbšie do koberca a tie tak odstraňujú hlboko usadené nečistoty, vlasy aj chlpy domácich maznáčikov. Mäkké karbónové vlákna odstraňujú jemný prach z tvrdých podláh.

Dyson V7 Motorhead Origin

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Jemná mini kefa na prach

Štetiny kefy šetrne odstraňujú prach a alergény z povrchu nábytku, žalúzií a pod. a sú ihneď nasávané do vysávača.

Tyčový aj ručný vysávač Dyson V7 Motorhead Origin 

Tyčový vysávač Dyson V7 Motorhead Origin ľahko a rýchlo v priebehu niekoľkých sekúnd premeníte na ručný vysávač - je tak skvelý na upratovanie podláh, vysávanie prachu a pavučín na strope, rohov a zle prístupných miestach. Navyše sa s ním ľahko manipuluje, váži iba 2,4 kg a chváli sa tiež optimálnym vyváženímV porovnaní s konkurenčnými vysávačmi má Dyson motor, batérie, nádobu na odpad či motor umiestnený blízko rukoväti. Ťažisko sa nachádza práve preto v oblasti rukoväti a možno lepšie využiť princíp páky.

Obsah balenia Dyson V7 Motorhead Origin

  • Vysávač V7
  • Trubica
  • Podlahová hubica na koberce s rotačnou kefou s priamym pohonom
  • Jemná mini kefa na prach
  • Kombinovaná kefová
  • Štrbinová hubica
  • Li-Ion akumulátor s nikel-mangán-kobaltovou anódou (pevnou súčasťou tela vysávača)
  • Nabíjací adaptér
  • Úchyt na stenu
  • Predmotorový prací filter (inštalovaný vo vysávači)

Porovnajte vysávače Dyson medzi sebou

Porovnejte vysavače Dyson mezi sebou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Odpovídá tady někdo na položené dotazy???????

Dobrý den, prosím o info, zda do držáku přimontovaného na zdi je přivedeno napětí z adapteru a proběhne zároveň dobíjení? Nebo je nutno ještě nějak zvlášť zapínat dobíjecí kabel? Děkuji Tomáš

Diskusia a poradňa k Dyson V7 Motorhead Origin
Príslušenstvo pre Dyson V7 Motorhead Origin Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson V7 Motorhead Origin. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson V7 Motorhead Origin. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson V7 Motorhead Origin. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dyson V7 Motorhead Origin.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií