AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

E-Blue Avengers Ultron

Zobraziť katalóg
E-Blue Avengers Ultron
Slúchadlá bezdrôtové, citlivosť slúchadiel 92dB, NFC, strieborné
Kód:  EBLUE15z Produktové číslo:  EBT932SRAA-IB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

E-Blue Avengers Ultron

Štýlové bezdrôtové slúchadlá navrhnuté na motívy filmu Avengers, konkrétne na motívy Ultrona. Ideálne najmä pre vonkajšie, respektíve cestovné využitie. Všetka komunikácia slúchadiel prebieha cez Bluetooth. Hravo ich tak pripojíte k vášmu mobilnému telefónu, prípadne tabletu. Navyše disponujú tiež technológiou NFC. Ak ňou disponuje aj vaše mobilné zariadenie, je spárovanie otázkou niekoľkých sekúnd. Okrem vydareného dizajnu prekvapia slúchadlá aj kvalitnou hudobnou reprodukciou a pohodlným nosením.

Kľúčové vlastnosti

  • Vydarený dizajn navrhnutý na motívy filmu Avengers
  • Bezdrôtové slúchadlá (Bluetooth, NFC)
  • Kvalitná hudobná reprodukcia
  • Prakticky umiestnené ovládacie prvky
  • Štýlové podsvietenie (3 možné stavy - svieti, pulzuje, vypnuté)
  • Zabudovaný mikrofón
  • Pohodlné používanie
  • Výkonná, zabudovaná batéria (Li-ion, 320 mA)

Nielen vydarený, ale aj praktický dizajn

Hneď na prvý pohľad je zrejmé, že si dali vývojári v rámci dizajnu slúchadiel naozaj záležať. Okrem estetickej funkcie plní dizajn tiež funkciu praktickú. Slúchadlá sú opatrené niekoľkými zabudovanými tlačidlami, ktoré nájdete na mušliach. Ich prostredníctvom hravo vypnete/zapnete slúchadlá, preskočíte skladbu, nastavíte hlasitosť, zmeníte/vypnete podsvietenie či prijmete hovor. Súčasťou slúchadiel je aj interný mikrofón, takže hovor môžete ľahko vybaviť bez toho, aby ste museli vyťahovať mobilný telefón z vrecka.

Dokonalé v každom smere

Srdcom slúchadiel je výkonná, integrovaná, dobíjacia batéria, ktorá ich udrží nažive niekoľko hodín na jedno nabitie. Vďaka nej tak príjemne prečkáte aj dlhšiu cestu. Následné nabíjanie trvá približne 2 hodiny do plného stavu. V neposlednom rade oceníte tiež mäkké, koženkové náušníky. Tie sú nielen pohodlné, ale tiež čiastočne izolujú okolitý hluk. Vy sa tak budete môcť naplno venovať počúvaniu hudby, hraniu hry, prípadne sledovaniu videa. A to bez nepríjemného vonkajšieho vyrušovania.

Obsah balenia:
Slúchadlá
USB kábel (pre nabíjanie)
Používateľská príručka

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre E-Blue Avengers Ultron Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si E-Blue Avengers Ultron. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte E-Blue Avengers Ultron. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte E-Blue Avengers Ultron. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: E-Blue Avengers Ultron.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií