Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

E-blue Cobra HS Black

Zobraziť katalóg
E-blue Cobra HS Black
4,7 64 hodnotení
Herné slúchadlá frekvenčný rozsah 20Hz-20.000kHz, Impedancia 32ohm, citlivosť 105dB, 40mm neodymové magnety, jack 3.5mm, čierne
Kód:  EBLUE10 Produktové číslo:  EHS013RE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

E-blue Cobra HS Black

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Hlavný pohľad

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Elegancia a kvalita

Slúchadlá od E-blue Cobra vynikajú vo svojej triede kvalitnými reproduktormi pre citlivú aj búrlivú reprodukciu zvuku. Pri 40mm veľkosti meniča si buďte istí plným zvukom v celej frekvenčnej škále.


Nastavte si veľkosť oblúka

Spony pre nastavenie oblúka sú vyrobené z veľmi kvalitnej nerezovej ocele, ktorá zaisťuje dlhšiu životnosť slúchadiel. Tieto dynamické slúchadlá sú  veľmi pohodlné aj pri dlhodobom nosení.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
bočný pohľad

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Kľúčové vlastnosti

  • Slúchadlá s búrlivým i jemným zvukom
  • Dobre sedí na širokom, polstrovanom hlavovom moste
  • Dostupná vo viacerých farebných kombináciách
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
pohľad na vonkajšej časti reproduktorov

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kvalitný mikrofón

Ste vášnivými hráčmi online hier? Potom iste potrebujete na slúchadlách kvalitný mikrofón. Tento headset je vybavený vysoko citlivým pogumovaným mikrofónom. Vďaka tomu dosahujú slúchadlá perfektne čistého prenosu hlasu.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je ten kábel na konci rozdelený do dvoch, slúchatká a mikrofón alebo sú v jednom ???

Dobrý den, koupil jsem u vás notebook acer aspire 5 a jelikož má jen jeden jack koupil jsem si u vás externí zvukovou kartu ADA 10 + sluchátka E-BLUE COBRA ale po zapojení ada do notebooku se vše nainstalovalo, poté jsem zapojil sluchátka do ex. karty a neozývá se žádný zvuk ani mikrofon nejde. Samozřejmě jsem zkoušel v nastavení zvuku zvolit usb driver (ada 10) jak pro mikrofon tak pro sluchátka ale stále nehrajou, zkusil jsem snad vše proto Vás prosím o radu jak je zprovoznit. Děkuji

Zdravím. Tento model máte označený, ako Cobra HS, ale na obrázkoch je model Cobra I. Ktorý z produktov to teda je? Vďaka.

Mohu se zeptat zda nají sluchátka 5 nebo 7 kanálový zvuk ?

Dobrý den. Sluchátka mám doma, bohužel jsem vyhodil návod. Je to tak, že když chci vypnout mikrofon, tak vytáhnu z PC kabel s červenou koncovkou? Díky

Dobrý den. Mám zájem o tato sluchátka. Jaká je délka kabelu? Díky

Dobrý den chtěl bych se zeptat jesli tato sluchátka mají jenom jeden jack nebo dva. A jestli dva mohl byste mi nějaká sluchátka s mikrofonem a s jedním jackem doporučit?

Dobrý den. Rádi bychom do kanceláře sluchátka, která dobře odhluční okolí a zároveň lze vypnout a zapnout mikrofon tlačítkem. Zaujala mě tato, je tam tato možnost? Pokud ne, můžete mi nějaká taková sluchátka doporučit za podobnou cenu? Kdyby měla navíc ještě tlačítko pro přijmutí/ukončení hovoru, bylo by to naprosto ideální.

Diskusia a poradňa k E-blue Cobra HS Black
Príslušenstvo pre E-blue Cobra HS Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si E-Blue Cobra HS Black/Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte E-Blue Cobra HS schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte E-Blue Cobra HS schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: E-Blue Cobra HS, fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií