Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

E-Blue Cobra X 951 čierne

Zobraziť katalóg
E-Blue Cobra X 951 čierne
4,7 6 hodnotení
Herné slúchadlá – herné, 40mm magnetický driver, frekvenčný rozsah 20Hz–20 kHz, 3.5mm jack, dĺžka kábla 2.3mm
Kód:  EBLUE15z2 Produktové číslo:  EHS951BKAA-IY Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

E-Blue Cobra X 951 čierne

E-blue Cobra X 951 sú štýlové herné slúchadlá v čiernej farbe. Vďaka 40 mm reproduktoru dokážu prehrať nielen hlboké basy, ale aj tie najjemnejšie zvukové detaily. Vďaka tomu vám vo vašej obľúbenej hre nič neunikne. Otočný vstavaný mikrofón pre komunikáciu s ostatnými hráčmi je samozrejmosťou. Náušníky sú tvorené koženým poťahom vyplneným penou pre maximálnu redukciu okolitého hluku. Pri hraní vás už nebude nič rušiť. Slúchadlá nielen poskytujú kvalitný zvuk, ale aj vďaka modrému kruhovému podsvieteniu na oboch náušniciach dobre vyzerajú.

Kľúčové vlastnosti čiernych herných slúchadiel E-blue Cobra X 951

  • Slúchadlá Cobra sú vybavené otočným mikrofónom
  • Vysoká kvalita zvuku
  • Kruhové podsvietenie náušníkov
  • Slúchadlá disponujú kvalitnou konštrukciou
  • Ovládanie hlasitosti
  • Redukcia okolitého hluku

Prispôsobte si svoje slúchadlá

Hlasitosť slúchadiel môžete meniť vďaka ovládaču umiestnenému na kábli. Môžete meniť hlasitosť, ale pritom sa stále sústrediť na hru. Čelenka je vyrobená z extrémne mäkkého materiálu, takže slúchadlá môžete používať dlhé hodiny. Veľkosť čelenky si možno jednoducho prispôsobiť. Spony sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, teda sa len tak nepoškodia.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

pokud nemám v notebooku 2 jecky pro sluchátka musím si koupit USB hub k tomu určený ? https://www.alza.cz/i-tec-usb-2-0-metal-mini-audio-d4761371.htm#recenze

sú tieto slúchadlá vhodné na hranie hier ako napríklad CSGO ?

Dobry den budou tyto sluchátka dostatecna na komunikaci s tymem např.. V cs:go??

chci se zeptat jestli k funkkcnosi sluchatek je nutne pripojeni usb? nebo je pouze na podsviceni a bez pripojeni usb pouze nesviti?

Dobrý, chcem sa spýtať či je tento headset kompatibilný s PS4.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat z čeho je vyrobený mirkrofon, zdali je ohebný, nebo je "tyčka". Děkuji

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli jsou sluchátka vhodná na každodenní poslouchání videí 6-7 Hodin denně. Za odpověď předem děkuji.

Dobry den, chtel bych se zeptat kolik to ma jack jestli 1 nebo 2. Dekuji

Dobrý večer prajem, chcel by som sa spýtať, či naozaj majú tieto slúchadlá funkciu "Redukcia okolitého hluku". Ak hej, tak by ma zaujímalo, ako dobre tesnia zvuky z okolia. Na internete som sa moc nedočítal a ani z videí na Youtube som moc nezistil.

Diskusia a poradňa k E-Blue Cobra X 951 čierne
Príslušenstvo pre E-Blue Cobra X 951 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si E-Blue Cobra X 951 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte E-Blue Cobra X 951 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte E-Blue Cobra X 951 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: E-Blue Cobra X 951, fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií