Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

E-Blue Iron Man 3 III

Zobraziť katalóg
E-Blue Iron Man 3 III
4,0 2 hodnotení
Slúchadlá – frekvenčný rozsah 20Hz-20000kHz, Impedancia 32ohm, citlivosť 110dB, USB, 3.5mm Jack, dĺžka kábla 2.8m, červené
Kód:  EBLUE15t Produktové číslo:  EHS908REAA-IY Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

E-Blue Iron Man 3 III

Dizajnovo vydarené herné slúchadlá navrhnuté na motívy svetoznámej snímky Iron Man 3, ktoré potešia nielen svojím vzhľadom, ale aj kvalitnou hudobnou reprodukciou a pohodlným nosením. Ak patríte medzi milovníkov filmov od Marvelu, rozhodne by E-Blue EHS908 nemali vo vašej zbierke chýbať.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový vzhľad navrhnutý na motívy filmu Iron Man 3
  • Kvalitná hudobná reprodukcia
  • Mäkké, penové náušníky
  • Nastaviteľný hlavový most
  • Podarené podsvietenie
  • Ovládanie hlasitosti na jednom náušníku
  • Zabudovaný mikrofón

Pohodlné nosenie

Slúchadlá E-Blue EHS908 boli navrhnuté najmä pre hráčov počítačových hier. Aby bola aj tá najdlhšia LAN party pohodlná, sú vybavené veľkými, mäkkými, penovými náušníkmi s koženým poťahom. Tie nielenže poskytujú onen vytúžený komfort, ale tiež odstraňujú okolitý hluk. Tímová komunikácia, prípadne vypäté situácie, tak nebudú ničím rušené. Vy sa budete môcť naplno venovať hre. Okrem pohodlných náušníkov poteší aj mäkký, nastaviteľný hlavový most, ktorý si hravo nastavíte podľa svojich špecifických potrieb.

Nielen štýlový, ale aj praktický dizajn

Hneď na prvý pohľad je jasné, že si vývojári dali na vzhľade slúchadiel naozaj záležať. E-Blue EHS908 veľmi pripomínajú notorický známy oblek Tonyho Starka. Celý dizajn je navyše podčiarknutý štýlovým podsvietením loga na náušníkoch. Avšak okrem estetickej funkcie, plní dizajn tiež funkciu praktickú. Pomyselným dôkazom je napríklad šikovné koliesko na ovládanie hlasitosti umiestnené priamo na jednom z náušníkov. Vďaka nemu nemusíte v priebehu hry prepínať do Windows. Všetko je príjemne na dosah ruky.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Zlatá Hotovo!

Farba

Farba
Zlatá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jak se zapína mikrofon? je nejaká aplikace ?

Dobrý den, rád bych se vás zeptal jestli když budu volat přes ps4 z bratrancem jestli me uslyší když na těch sluchatkach je mikrofon. A zajímá me proč ty sluchátka byli tak drahé a ted jsou tak levné?? Proc jsou tak levné?? Je to podezřelé. Jinak si koupím originál sony pro ps4.

Rád bych se zeptal jestli se mikrofon dá zastrčit dovnitř. Děkuji

Diskusia a poradňa k E-Blue Iron Man 3 III
Príslušenstvo pre E-Blue Iron Man 3 III Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si E-Blue Iron Man 3 III. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte E-Blue Iron Man 3 III. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte E-Blue Iron Man 3 III. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: E-Blue Iron Man 3 III.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií