PET AlzaBoxy Q1

E-Blue Iron Man 3 IV

Zobraziť katalóg
E-Blue Iron Man 3 IV
Bezdrôtové slúchadlá bezdrôtové, Impedancia 32ohm, citlivosť 85dB, NFC, dosah 10m, červené
Kód:  EBLUE15u Produktové číslo:  EBT910REAA-IB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

E-Blue Iron Man 3 IV

Tony Stark, známy podnikateľ a majiteľ korporácie Stark Industries, už od prvého dielu svetoznámej série Iron Man bojuje s nespravedlnosťou. A to prostredníctvom svojho, modernými technológiami vybaveného, obleku.  Aj vy teraz môžete stáť na jeho strane. S designovo vydarenými bezdrôtovými slúchadlami značky E-Blue dáte jasne najavo, aké sú vaše preferencie. So slúchadlami E-Blue získa počúvanie hudby úplne nový rozmer.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový dizajn navrhnutý na motívy filmu Iron Man 3
  • Bezdrôtové slúchadlá (Bluetooth, NFC)
  • Pohodlné nosenie
  • Veľké, 50 mm reproduktory
  • Redukcia šumu
  • Prakticky umiestnené ovládacie prvky
  • Zabudovaný, zasúvací mikrofón
  • Vydarené podsvietenie (možno vypnúť prostredníctvom zabudovaných tlačidiel)

Komfortné v každom smere

Ako už bolo naznačené vyššie, ide o bezdrôtové slúchadlá kompatibilné so systémom Android. Hravo ich tak pripojíte k vášmu mobilnému telefónu, prípadne tabletu. Všetka komunikácia medzi slúchadlami a mobilným zariadením prebieha cez technológiu Bluetooth. Vďaka zabudovanej technológii NFC nezaberie spárovanie viac ako niekoľko sekúnd. Okrem toho nechýba ani zasúvací mikrofón. Neodkladný telefónny hovor tak vyriešite bez toho,aby ste museli dávať dole slúchadlá z hlavy.

Okrem toho iste oceníte aj tlačidlá umiestnené nad náušníkmi,prostredníctvom ktorých je možné ovládať prehrávanie hudby. Prepnutie sklady, prípadne jej zastavenie, tak nebolo nikdy jednoduchšie. Pokiaľ ide o komfort pri samotnom nosení, potešia mäkké náušníky vyplnené penou. Tie sú nielen veľmi pohodlné, ale tiež tlmia okolitý hluk. Pri počúvaní hudby, hraní hry či sledovaní videa vás tak nebude nič rušiť.

Hudobná reprodukcia ako z inej planéty

Ak sa tešíte z kvalitnej hudobnej reprodukcie, máme pre vás dobrú správu. Srdcom slúchadiel sú dva výkonné, 50 mm veľké reproduktory, ktoré sú schopné s úplnou presnosťou vykresliť akýkoľvek tón vo vašej obľúbenej hudbe. Nechýba ani zabudovaný mikroprocesor CVC6.0, ktorý poskytuje najnovšiu technológiu pre redukciu šumu. Vo výsledku sa môžete tešiť na naozaj hlboké basy, zreteľne zrozumiteľné stredy v rámci hovoreného slova a čisté výšky.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Červená Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry jsou tyto sluchatka kompaktibilni s Windows 10 ? Dekuji za odpoved

Dobrý den, lze sluchátka spárovat s iPhonem 6 ?

Diskusia a poradňa k E-Blue Iron Man 3 IV
Príslušenstvo pre E-Blue Iron Man 3 IV Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si E-Blue Iron Man 3 IV. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte E-Blue Iron Man 3 IV. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte E-Blue Iron Man 3 IV. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: E-Blue Iron Man 3 IV.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií