AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

EarFun Air čierne

Zobraziť katalóg
EarFun Air čierne
4,5 31 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, True Wireless, štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.0, hlasový asistent, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, certifikácia IPX7 – vodoodolná a potuodolná, výdrž batérie až 28 h (7 h+21 h)
Kód:  EARF003b Produktové číslo:  TW200B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EarFun Air čierne

Bezdrôtové slúchadlá EarFun Air so 4-mikrofónnou technológiou

Vychutnajte si úplnú slobodu počúvania s bezdrôtovými slúchadlami EarFun Air. Vďaka špeciálnemu 3D tvarovaniu, ktoré bolo vytvorené na základe podrobnej analýzy rôznych typov ľudských tvárí, slúchadlá EarFun Air dokonale sadnú do každého ucha a je zabezpečené ich komfortné nosenie počas celého dňa. Okrem vynikajúcej ergonómie EarFun Air ponúkajú dlhú výdrž batérie, 4 mikrofóny s redukciou hluku, vodoodolný dizajn, špičkovú kvalitu zvuku a nechýba ani praktické dobíjacie puzdro pre ich bezpečné prenášanie a predĺženie výdrže.


Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel EarFun Air (čierne)

  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0
  • Vodoodolný dizajn (certifikácia IPX7)
  • Technológia TWS+ s oddeleným prepínaním počúvania hudby a handsfree hovorov
  • 4 mikrofóny s technológiou potlačenia okolitého hluku
  • Technológia detekcie slúchadla v uchu
  • Podpora hlasových asistentov Google a Siri
  • Intuitívne dotykové ovládanie priamo na slúchadle
  • Praktické dobíjacie puzdro
  • Výdrž batérie až 35 hodín (7 + 28 pri použití dobíjacieho puzdra)
  • Rýchle dobíjanie - 10 minút zaistí 2 hodiny počúvania

Špičková zvuková kvalita bezkáblových slúchadiel

Bluetooth bezkáblové slúchadlá EarFun Air sú vybavené na mieru vytvorenými kompozitnými dynamickými 6 mm meničmi, ktoré poskytujú dokonale vyladený zvuk bez skreslenia. Užite si hlboké basy a krištáľovo čisté výšky, ktoré povýšia bezdrôtové počúvanie hudby na úplne novú úroveň.

Bluetooth 5.0

Bluetooth 5.0 s automatickým párovaním

Bezdrôtové slúchadlá EarFun Air spárujete s vašim inteligentným telefónom cez pokročilé bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0, ktoré zaistí stabilný prenos signálu až na vzdialenosť 15 metrov. Po jednorazovom nastavení sa po vytiahnutí z puzdra slúchadlá EarFun Air automaticky zapnú a spárujú s vaším šikovným mobilným zariadením, takže sú ihneď pripravené na použitie.

Výdrž až 35 hodín

Výdrž až 35 hodín prehrávania

Po úplnom nabití ponúkajú bezdrôtové slúchadlá EarFun Air až 7 hodín počúvania. Dobíjacie puzdro s funkciou powerbanky predĺži výdrž o ďalších 28 hodín, vďaka čomu môžete počúvať obľúbenú hudbu viac ako 35 hodín v ťahu. Dobíjanie puzdra je riešené cez moderné USB-C rozhranie. Nechýba ani podpora rýchleho nabíjania, kedy stačí slúchadlá EarFun Air vložiť na 10 minút do puzdra, kde načerpajú energiu na 2 hodiny počúvania.

Vodoodolná konštrukcia

Slúchadlá bez kábla EarFun Air so 100 % vodoodolnou konštrukciou

Bezdrôtové slúchadlá EarFun Air disponujú certifikáciou IPX7, takže bez problémov odolajú vode a stekajúcemu potu. Inovatívna technológia SweatShield využíva hermeticky uzavreté obvody, vďaka čomu zabezpečí počúvanie hudby počas náročného tréningu, za všetkých poveternostných podmienok a v akomkoľvek prostredí. Slúchadlá EarFun Air teda môžete bez obáv nosiť do bazéna, do sprchy alebo ich umývať pod tečúcou vodou.

Detekcia slúchadla v uchu

Detekcia slúchadla v uchu

Bezdrôtové slúchadlá EarFun Air disponujú praktickou detekčnou funkciou. Po vybratí slúchadiel z ucha sa prehrávanie hudby automaticky zastaví. Po ich opätovnom vložení do ucha sa prehrávanie hudby automaticky obnoví.

4-mikrofónna technológia

4-mikrofónna technológia

Bluetooth slúchadlá bez kábla EarFun Air ponúkajú vylepšenú technológiu volania so 4 mikrofónmi, ktorá odfiltruje rušivý šum okolo vás, čo zaistí vysokú kvalitu handsfree hovorov. Váš hlas bude prenášaný v krištáľovej čistote a vždy bude dobre zrozumiteľný.

Intuitívne dotykové ovládanie

Bezdrôtové slúchadlá EarFun Air ponúkajú intuitívne dotykové ovládanie

Ovládajte prehrávanie hudby a príjem hovorov pohodlne pomocou intuitívnej dotykovej technológie touchpad, ktorá je zabudovaná do oboch slúchadiel. Nechýba ani podpora hlasových asistentov Google a SiriTie aktivujete trojitým kliknutím na pravé alebo ľavé slúchadlo.



Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
28 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
7 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
21 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C, Bezdrôtové nabíjanie, V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
5,35 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň sluchátka mi hrajú potichu aj keď mám prehrávač na plno ako pridám hlasitosť ?

Dobry den, Sluchatka jsem si koupila na plavani - bohuzel pri plavani at mam ponorenou hlavu nebo ne se sluchatka odpojuji. Jak tento problem odstranit? Dekuji

Dobrý den, bohužel jsem ztratil pravé sluchátko. Dá se sehnat pouze které jsem ztratil nebo mám vyhodit a koupit celé nové?

Dobrý den, Je možné s těmito sluchátky spárovat 2 zařízení (hodinky a mobil)?

Když mám sluchátka připojená k mp3 přehrávači, některé písničky jdou pouze do levého sluchátka i když mám připojená obě. Když přeskočím na další písničku, fungují sluchátka dobře. Co by to mohlo způsobovat?

Dobrý den, je součástí i krabička která nabíjí sluchátka nebo to jsou jen čistě sluchátka. A jde to spárovat i s Iphone XR ?

Dobrý deň, rád by som sa spýtal či môžem používať tieto slúchadlá I pri sprchovaní bez toho že by sa im niečo stalo a či im nebude vadiť aj mydlo lebo udávajú IPX7 ale nechcem to riskovať a chcem si to radšej overiť.

Dobrý den. Zničehonic mi začalo levé sluchátko hrát velice potichu. Dokážete mi poradit nebo je to na reklamaci? Děkuji za odpověď

Je možné sparovat s telefonem Samsung Galaxy J 5.

Dobrý den, fungují sluchátka také jako anténa pro offline rádio bez nutnosti připojení k internetu v telefonu? Děkuji a přeji hezký den.

123
Diskusia a poradňa k EarFun Air čierne
Príslušenstvo pre EarFun Air čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EarFun Air černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EarFun Air schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EarFun Air schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EarFun Air - fekete.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií