Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

EarFun Free čierne

Zobraziť katalóg
EarFun Free čierne
3,9 6 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, True Wireless štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.0, hlasový asistent, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, certifikácia IPX7–odolné voči vode a potu, výdrž batérie až 30h(6h+24h)
Kód:  EARF003a1 Produktové číslo:  TW100B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EarFun Free čierne

Bezdrôtové ergonomické slúchadlá EarFun Free boli navrhnuté pre každodenný život

Vychutnajte si úplnú slobodu počúvania s bezdrôtovými slúchadlami EarFun Free. Či už pracujete v kancelárii alebo športujete vonku, stanú sa slúchadlá EarFun Free skvelým doplnkom pre váš aktívny životný štýl. Okrem dlhej výdrže batérie a vodoodolného dizajnu ponúkajú slúchadlá špičkový zvukový výstup a vynikajúcu ergonómiu pre pohodlné počúvanie hudby počas celého dňa. Bezpečné prenášanie zaistí odolné puzdro s funkciou powerbanky.


Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel EarFun Free (čierne)

  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0
  • Vodoodolný dizajn (certifikácia IPX7)
  • Vynikajúca ergonómia - 3 veľkosti koncoviek
  • Integrovaný mikrofón s technológiou potlačenia okolitého hluku
  • Podpora hlasových asistentov
  • Intuitívne dotykové ovládanie priamo na slúchadle
  • Ovládanie hlasitosti po stranách slúchadiel
  • Praktické dobíjacie puzdro
  • Výdrž batérie až 30 hodín (6 + 24 pri použití dobíjacieho puzdra)
  • Rýchle dobíjanie - 10 minút nabíjania zaistí 2 hodiny počúvania
  • Kvalitné spracovanie z ekologických materiálov
Duálne 6 mm grafénové meniče

Bezdrôtové slúchadlá EarFun Free so špičkovou kvalitou zvuku

So zabudovanými duálnymi 6 mm grafénovými meničmi ponúkajú bezdrôtové slúchadlá EarFun Free prvotriedny vyladený zvuk s hlbokými basmi a krištáľovo čistými výškami. Vďaka tomu si vychutnáte vašu obľúbenú hudbu v špičkovej kvalite, kedykoľvek práve máte chuť.

Bluetooth 5.0

Bluetooth 5.0 s automatickým párovaním

Slúchadlá EarFun Free spárujete s vaším smartfónom cez pokročilé bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0, ktoré zaistí stabilný prenos signálu až na vzdialenosť 15 metrov. Po jednorazovom nastavení sa slúchadla EarFun Free po vytiahnutí z puzdra automaticky zapnú a spárujú s vaším inteligentným mobilným zariadením, takže sú ihneď pripravené na použitie.

30 hodín prehrávania

Výdrž až 30 hodín prehrávania

Po úplnom nabití ponúkajú bezkáblové slúchadlá EarFun Free výdrž až pre 6 hodín počúvania. Dobíjacie puzdro s funkciou powerbanky predĺži výdrž o ďalších 24 hodín, vďaka čomu môžete počúvať obľúbenú hudbu viac ako 30 hodín v kuse. Dobíjanie puzdra je riešené cez moderné USB-C rozhranie. Nechýba ani podpora rýchleho nabíjania, kedy stačí slúchadlá EarFun Free vložiť na 10 minút do puzdra, kde načerpajú energiu na 2 hodiny počúvania.

100 % vodoodolná konštrukcia

100 % vodoodolná konštrukcia bezdrôtových slúchadiel

Bezdrôtové slúchadlá EarFun Free disponujú certifikáciou IPX7, takže bez problémov odolajú vode a stekajúcemu potu. Inovatívna technológia SweatShield využíva hermeticky uzavreté obvody, vďaka čomu zabezpečí počúvanie hudby počas náročného tréningu, za všetkých poveternostných podmienok a v akomkoľvek prostredí. Slúchadlá EarFun Free teda môžete bez obáv nosiť do bazéna, do sprchy alebo ich umývať pod tečúcou vodou.

Podpora hlasových asistentov

Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom EarFun Free ponúkajú podporu ovládania hlasom

Vstavaný mikrofón MEMS s technológiou potlačenia okolitého šumu umožní pohodlne vybavovať hands-free hovory v krištáľovej čistote. Nechýba ani podpora hlasových asistentov Siri, Google a Cortana. Stačí stlačiť tlačidlo na slúchadle a môžete zadávať príkazy bez nutnosti hľadania telefónu vo vrecku či batohu.

Ergonomický dizajn

Špičková ergonómia

Bezdrôtové slúchadlá EarFun Free vynikajú prepracovaným ergonomickým dizajnom z kvalitných materiálov, ktorý zabezpečí dlhodobé pohodlie a stabilitu aj pri športových aktivitách. Súčasťou príslušenstva sú silikónové koncovky v 3 veľkostiach, ktoré dokonale padnú do každého ucha.



Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
30 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
6 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
24 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C, Bezdrôtové nabíjanie, V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
5,5 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Rozhoduji se mezi těmito sluchátky, WoWME BTH108Q a JBL TUNE 115TWS. Jde mi hlavně o vyváženost zvuku a bassy.

Dobrý den, chci se zeptat. Uvažuji o koupi těchto sluchátek. Do teď jsem měl Niceboy Hive pods 2, jenže přestaly fungovat. Jsou tato sluchátka podobně velká jako ty od Niceboy? Bojím se aby nevypadávaly z uší.

Dobrý den, lze sluchátka používat i s notebookem? V popisu je zmíněno pouze mobilní zařízení. Děkuji.

Dobry den, maju sluchadla aj internu pamat a su vhodne na dlhodobe plavanie v bazene (1-2 hodiny)? Ak nie, ake sluchadla by ste odporucili na plavanie, idealne aj s vlastnou pamatou.

Dobrý den. Chci se zeptat jestli je výhodnější koupě těchto sluchátek oproti Intezze Studio, popř. jaký je u nich výrazný rozdíl( sluchátka Intezze Studio jsem dvakrát reklamovali a potřetí opět nefungují). Děkuji

Diskusia a poradňa k EarFun Free čierne
Príslušenstvo pre EarFun Free čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EarFun Free černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EarFun Free schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EarFun Free schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EarFun Free - fekete.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií