Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Jednoduchý kryt Reflex kremík pre Nikon D5200

Zobraziť katalóg
Jednoduchý kryt Reflex kremík pre Nikon D5200
5 1 hodnotení
Puzdro na fotoaparát - silikón, ochranný
Kód:  EAS001q Produktové číslo:  ECND5200

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Jednoduchý kryt Reflex kremík pre Nikon D5200 Predaj skončil

Jednoduchý kryt Reflex kremík pre Nikon D5200

Koupili jste si fotoaparát na to, abyste ho používali a ne proto, aby vám ležel doma v šuplíku? Máte strach, abyste ho neustálým nošením nepoškrábali nebo nějak jinak nepoškodili? V tom případě máme pro vás ideální doplněk. Ochranné silikonové pouzdro EasyCover pro Nikon D5200 chrání proti prachu, škrábancům a minimalizuje riziko zničení fotoaparátu. Všechny ovládací prvky jsou s pouzdrem přístupné. Je velmi elegantní a nijak nezabraňuje v používání. Prostě dokonalý doplněk pro váš milovaný fotoaparát.

Parametry a specifikace:

Pro model:
Nikon D5200

Materiál:
Silikon

Barva:
Černá

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre digitálne kompakty Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre digitálne kompakty Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Easy Cover Reflex Silic pro Nikon D5200. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Easy Cover Reflex Silic pro Nikon D5200. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Easy Cover Reflex Silic pro Nikon D5200. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Easy Cover Reflex Silic Nikon D5200 fényképezőgépekhez.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií