AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

EASYPIX W520 Surf Buddy

Zobraziť katalóg
EASYPIX W520 Surf Buddy
4,0 1 hodnotení
Digitálny fotoaparát vodotesný do hĺbky 3m, CMOS 5Mpx, 4x digitálny zoom, LCD 1.77 ", 2xAAA batérie, MicroSD, USB, remienok na ruku, puzdro
Kód:  ZD311l Produktové číslo:  13006 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EASYPIX W520 Surf Buddy

Chcete dať vašim malým prieskumníkov možnosť dokumentovať si svoje dobrodružstvá samostatne? Práve pre nich je určený vodotesný digitálny fotoaparát EASYPIX W520 Surf Buddy . Nechajte svoje ratolesti fotografovať a natáčať ich zážitky, či už na oslave, výletu či dovolenky pri mori.

Tento kompakt je vybavený CMOS snímačom s 5 megapixely . Pomocou interpolácie je však možné dosiahnuť až 12 megapixelov. Fotoaparát zvládne točiť HD videa v rozlíšenie 1280 x 720 bodov . Vďaka týmto parametrom a automatickému režimu dokáže aj ten najmenší fotograf zaobstarať kvalitné fotografie a videá. Potom nie je nič jednoduchšie než výtvory vašich ratolestí zakomponovať do krásneho domáceho videa či prezentácie.

Každého mladého plavca určite poteší aj vodotesnosť fotoaparátu až do hĺbky 3m . Prečo sa pokúšať si svoje zážitky pevne vryť do pamäte, keď je tak jednoduchý spôsob ako je zvečniť navždy. Kompakt podporuje SD karty až do veľkosti 32GB , Čo zaisťuje dostatočné množstvo miesta pre uloženie vašich dobrodružstiev. O napájanie sa jednoducho postarajú 2 AAA batérie .

Fotoaparát má roztomilý modrý desing a je vhodný hlavne pre chlapcov.

Poznámka:
» Všetky detské fotoaparáty

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EASYPIX W520 Surf Buddy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EASYPIX W520 Surf Buddy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EASYPIX W520 Surf Buddy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EASYPIX W520 Surf Buddy. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EASYPIX W520 Surf Buddy.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií