Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Premium Week Samsung

ECG CDR 500 biely

Zobraziť katalóg
ECG CDR 500 biely
3,8 5 hodnotení
Rádiomagnetofón – prenosný, CD-R/RW, MP3, PLL FM tuner, 20 predvolieb, USB, AUX-in, napájacia sieť/batéria, teleskopická anténa, 2×1W
Kód:  WE093k1 Produktové číslo:  CDR 500 White Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ECG CDR 500 biely

Ste milovníkmi hudby, ale nechcete sa nechať obmedzovať slúchadlami? Chceli by ste sa o svoju obľúbenú muziku podeliť so svojimi priateľmi alebo si jednoducho usporiadať doma malú párty? Potom vám celkom isto príde vhod toto rádio ECG CDR 500 U, s ktorého kompaktnými rozmermi nebude prenášanie na rôzne miesta predstavovať najmenší problém. 

Kľúčové vlastnosti

  • Prehráva hudobné CD aj formáty CD-R alebo CD-RW
  • USB slot pre prehrávanie hudby z flashdiskov
  • Modro podsvietený displej
  • V režime STAND-BY zobrazuje hodiny
  • Digitálny turner s 20-imi predvoľbami

Rozmery:
230 × 105 × 197 mm

Hmotnosť:
1,2 kg

Všestranný hudobný prehrávač

S prehrávačom si hravo prehráte všetky svoje hudobné CD, rovnako ako vaše namixované albumy napálené na CD-R alebo CD-RW. Ak nie ste priaznivcami napaľovania, stačí si svoju obľúbenú hudbu uložiť na flashdisk vo formáte MP3 a pripojiť ho k USB portu, ktorým rádio oplýva. FM digitálny tuner sa v spolupráci s teleskopickou anténou postará o vždy čistý signál vašich rádiových staníc, pričom až 20 z nich si môžete uložiť medzi svoje predvoľby. 

Čistý zvuk vždy po ruke

Vašim ušiam bude sprostredkovaná čistá a verná reprodukciu zvuku  vďaka páru reproduktorov s výkonom 1 W. Ak nebudete chcieť rušiť svoje okolie hlasným počúvaním hudby, zapojte do 3,5 mm audio vstupu slúchadlá a nechajte sa svojimi obľúbenými skladbami vtiahnuť do sveta hudby. Vstup AUX-in poteší najmä tých užívateľov, ktorí si chcú hudbu prehrávať cez externé zariadenie, akým je napríklad telefón alebo MP3 prehrávač. Rádiomagnetofón môže byť napájaný zo siete prostredníctvom napájacieho kábla alebo doň jednoducho vložte 6 batérií typu C a nepohnite sa bez svojej hudby už ani na krok.   

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Prosím pěkně, Přehrává i CD ve formátu mp3?

Diskusia a poradňa k ECG CDR 500 biely
Príslušenstvo pre ECG CDR 500 biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECG CDR 500 U bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECG-CDR 500 Weiss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECG-CDR 500 Weiss. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ECG CDR 500 U fehér.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií