Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

ECG CDR-658

Zobraziť katalóg
ECG CDR-658
Rádiomagnetofón přenosný CD/MP3 přehrávač s rádiem, šedo-stříbrný
Kód:  WE094 Produktové číslo:  150100014958 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ECG CDR-658

Štýlový prenosný CD prehrávač s podporou formátu MP3, integrovaným digitálnym rádiom a kazetovým magnetofonem pre každodenné počúvanie hudby v domácnosti i na cestách.CD prehrávač si poradí s klasickými aj přepisovatelnými CD disky aj sa súbory v MP3 formáte.Kazetový magnetofón umožňuje nielen prehrávanie audio kaziet ale aj nahrávanie zvukového záznamu z CD nosiče alebo rádia.Digitálny FM / AM tuner umožnuje uložiť až 12 rádiových staníc.O zvukovú reprodukciu sa stará spolu šesť kvalitných reproduktorov.Zabudovaný systém dynamickej korekcie basov Dynamic Bass Boot System zabezpečuje výkonné zosilnenie nižších frekvencií a zároveň silné basy, čo je ideálne najmä pre speváci a rockovú hudbu.Na prednej strane sa nachádza niekoľko ovládacích tlačidiel a modro podsvietený LCD displej, ktorý zobrazuje informácie o skladbách a rádiových staniciach.Prehrávač je možné napájať z elektrickej siete alebo šiestich batériami.Praktickým doplnkom je potom výstup na slúchadlá umožňujúce hlasitý počúvanie hudby aj vo večerných hodinách.

Parametre a špecifikácie:

CD prehrávač:
Formáty:CD, CD-R, CD-RW (Audio, MP3)

Rádio:
FM:88 - 108 MHz
AM:530 - 1600 kHz
Teleskopická anténa
Digitálny tuner
Možnosť uložiť až 12 rozhlasových staníc

Kazetový rekordér:
Možnosť nahrávania z CD a rádia na kazetu

Podpora formátu MP3:
Formát:MPEG 1-3
Dátový tok:32 kb / s - 320 kb / s
Frekvencia:44, 48 kHz
Prehrávanie z CD-R

Napájanie:
Siet elektrickej energie
Batérie (6 x 1,5 V typ C)

Reproduktory:
Celkom 6 reproduktorov
Stereo 2 x 1,5 W
Režim Bass Booster

Farba:
Šedo-strieborná

Porty:
Výstup na slúchadlá

Spotreba:
15 W

Rozmery:
272 x 250 x 160 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ECG CDR-658 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECG CDR-658. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECG CDR-658. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECG CDR-658. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ECG CDR-658.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií