Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ECG CDR 699 čierno-strieborné

Zobraziť katalóg
ECG CDR 699 čierno-strieborné
4,3 48 hodnotení
Rádio prenosné, CD-R/RW, AM/FM tuner, napájanie sieť/batérie
Kód:  WE096h Produktové číslo:  CDR699 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ECG CDR 699 čierno-strieborné

Sympatický prenosný prehrávač ECG CDR 699 si poradí s vašimi kompaktnými diskami CD aj rádiom. Kompaktné prevedenie s uchom ho predurčuje ako ideálneho spoločníka na cesty alebo do menšieho priestoru. Digitálny AM/FM tuner pokrýva celú európsku frekvenčnú škálu, o slušný signál sa stará teleskopická anténa.

Prehľadné ovládanie umožňuje podsvietený segmentový LCD displej, ktorý zobrazuje číslo skladby. Na zadnej strane sa okrem antény nachádza aj výstup slúchadiel. Prehrávač je možné napájať z elektrickej siete alebo môžete použiť 6 batérií typu C pre batériové napájanie.

Parametre a špecifikácie:

Formáty CD:

CD, CD-R, CD-RW

Rádio:
FM: 88 - 108 MHz
AM: 530 - 1600 kHz
Teleskopická anténa
Analógový AX tuner

Napájanie:
Elektrická sieť
6x batéria typu C (1,5 V)

Reproduktory:
Výkon: 2x 1,2 W

Porty:
Výstup pre slúchadlá

Farebné prevedenie:
Strieborno-čierne

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ECG CDR 699 čierno-strieborné Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECG CDR 699 černo-stříbrné. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECG CDR 699 Schwarz-Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECG CDR 699 Schwarz-Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ECG CDR 699 fekete és ezüst.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií