AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ECG R 111 čierne

Zobraziť katalóg
ECG R 111 čierne
4,0 2 hodnotení
Rádio – prenosné, AM/FM tuner, PLL rádio, 40 predvolieb, výstup pre slúchadlá, hodiny, budík, zdriemnutie a sleep, teleskopická anténa
Kód:  WE097w2 Produktové číslo:  R 111 Black Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ECG R 111 čierne

ECG R 111 je prenosné rádio klasického strihu, ktoré si so sebou môžete vziať kamkoľvek, takže svoju obľúbenú hudbu budete mať neustále pri sebe. Vďaka jeho miniatúrnym rozmerom a inteligentnému retro dizajnu je ihneď zbalené a pripravené na použitie, pričom prijímať budete môcť rádiové vysielanie v pásmach AM a FM s digitálnym ladením. Určite tiež uvítate možnosť uložiť si 20 predvolieb pre AM a 20 predvolieb pre FM. Súčasťou rádiá sú tiež hodiny s budíkom s funkciou snooze a sleep (funkcie odloženého budenia) a časovač vypnutia. 

Poteší prítomnosť teleskopicky vyťahovanej antény vyznačujúcou sa kvalitným príjmom. Pokiaľ si budete chcieť svojich obľúbených interpretov a stanice užiť bez rušenia svojho okolia, nie je nič jednoduchšie, než využiť prítomného slúchadlového výstupu. K zvýšenej mobilite prístroja taktiež prispieva aj fakt, že ho možno napájať ako prostredníctvom batérií, tak aj klasickým pripojením do elektrickej siete.

Kľúčové vlastnosti

  • digitálny FM a AM turner
  • 40 predvolieb pre uloženie rádiostaníc
  • hodiny s budíkom s funkciou odloženého budenia
  • možnosť pripojenia slúchadiel
  • napájanie pomocou dvoch AAA batérií

Rozmery:
120 × 76 × 25 mm

Hmotnosť:
0,09 kg

Parametre a špecifikácia

Výkon
0,45 W Hotovo!
Počet predvolieb
40 × Hotovo!
Šírka
120 mm Hotovo!
Výška
76 mm Hotovo!
Hĺbka
25 mm Hotovo!

Základné parametre

Výkon
0,45 W Hotovo!
Počet predvolieb
40 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
120 mm Hotovo!
Výška
76 mm Hotovo!
Hĺbka
25 mm Hotovo!
Hmotnosť
0,09 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, měl bych o toto rádio zájem, ale mám jednu otázku... V rádiích se moc nevyznám,a proto bude má otázka asi trochu hloupá. Chtěl bych vyrazit na dovolenou do Irska a vzít si rádio s sebou. Naladím na tomto nebo na jakémkoliv jiném rádiu irské stanice? Děkuji za odpověď

Jak dlouho rádio vydrží hrát na baterky? Díky Alena

Diskusia a poradňa k ECG R 111 čierne
Príslušenstvo pre ECG R 111 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECG R 111 černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECG R 111 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECG R 111 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ECG R 111 fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií