MS hokej Aplikace

ECG RK 1766 Black

Zobraziť katalóg
ECG RK 1766 Black
4,4 7 hodnotení
Rýchlovarná kanvica objem: 1.6l, príkon: 2000W, materiál: antikoro, kontrolka prevádzky, skrytá špirála, filter, otočná základňa a ochrana pred prehriatím, typ filtra: vyberateľný, čierna
Kód:  ECGRK002 Produktové číslo:  8592131306202 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ECG RK 1766 Black

Pokiaľ zháňate rýchlovarnú kanvicu, v ktorej sa nebude tvoriť kameň na špirále, kanvica ECG RK 1766 bude tá pravá pre vás. Rýchlovarná kanvica ECG má výhrevné teleso skryté a tak nalievate vodu iba do samotnej nádoby. Kanvica je vyrobená z antikorového lakovaného materiálu v modernom vyhotovení. Bude sa na každej kuchynskej linke vynímať, a preto ju prestanete schovávať. Tým pádom ju budete mať vždy po ruke. Rýchlovarná kanvica ECG má navyše navíjací kábel, čo je skvelé riešenie pre umiestnenie kanvice na kuchynskej linke. Žiadne zbytočné káble sa po linke nebudú povaľovať.

Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice ECG RK 1766 v čiernej farbe

  • Rýchlovarná kanvica so skrytým vyhrievacím telesom
  • ECG RK 1766 je vyrobená z antikorového lakovaného materiálu
  • Navíjací kábel a otočná základňa
  • Umývateľný filter proti vodnému kameňu
  • Ochrana proti prehriatiu pri zapnutí bez vody
  • Svetelné podsvietenie pri prevádzke
  • V čiernej farbe (black)

Vychytávky rýchlovarnej kanvice ECG RK 1766

Rýchlovarná kanvica ECG má objem 1,7 litrov, takže aj pri návšteve bude príprava kávy otázka okamihu. Veľmi praktická je otočná základňa, vďaka ktorej budete mať držiak kanvice stále v správnej polohe pre uchopenie do ruky. Kanvica ECG RK 1766 má filter proti vodnému kameňu, ktorý z nej môžete ľahko vybrať, umyť a vrátiť ho späť, aby vaša káva mala stále skvelú chuť.

Ovládanie rýchlovarnej kanvice ECG RK 1766

Rýchlovarnú kanvicu nikdy nespálite. Je totiž vybavená ochranou proti prehriatiu pri zapnutí bez vody. Pri otvorení viečka je dostatočne veľký priestor pre nalievanie vody. Kanvica sa ovláda jedným tlačidlom zapnúť/vypnúť. Nie je nič jednoduchšie. Ak je kanvica v prevádzke, dá vám to najavo svetelným podsvietením.  

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Ochrana proti prehriatiu, Kontrolka chodu Hotovo!
Príkon
2 000 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosim o info, jake ma tato konvice otvirani vika? Manualni nebo automaticke pri stisknuti..nikde jsem se nedocetla. Dekuji, JL

Diskusia a poradňa k ECG RK 1766 Black
Príslušenstvo pre ECG RK 1766 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECG RK 1766 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECG RK 1766 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECG RK 1766 Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ECG RK 1766 Fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií