Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ECG RK 1777 Colore

Zobraziť katalóg
ECG RK 1777 Colore
4,5 17 hodnotení
Rýchlovarná kanvica – s reguláciou teploty, objem 1,7 l, príkon 2200 W, filter, LCD displej, LED osvetlenie, otočná základňa, skrytá špirála a úložný priestor na kábel, automatické vypnutie, kontrolka chodu, ochrana proti prehriatiu, zvuková signalizácia, tepelná poistka, udržanie teploty, ukazovateľ vodnej hladiny, vyberateľný filter, materiál sklo
Cenová bomba
25,90 € Ušetríte 14 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  ECGRK974 Produktové číslo:  RK 1777 Stránky výrobcu
ECG RK 1777 Colore 25,90 € Momentálne nedostupné

ECG RK 1777 Colore

Bez rýchlovarnej kanvice si dnes už nikto nevie predstaviť ranný rituál. Varná kanvica ECG ponúka objem 1,7 l a rýchlu obsluhu. Bola vyrobená z kvalitného materiálu, akým je sklo. Nielenže pekne vyzerá, ale je tiež veľmi praktická, neobsahuje látky, ktoré by negatívne ovplyvňovali vaše zdravie, nezachytáva pachy alebo chute, aj keď ju budete používať dlhú dobu. Je odolná voči škrabancom a k jej výhodám patrí vysoká teplotná aj chemická odolnosť. Rýchlovarná kanvica ECG disponuje príkonom 2200 W. Vyberateľný filter zadržuje nečistoty či prípadný vodný kameň pri nalievaní vody do šálky. Rýchlovarná kanvica ECG sa môže pochváliť vlastnosťami a funkciami, ktoré z nej robia spoľahlivého a štýlového pomocníka.

Rýchlovarná kanvica ECG RK 1777 Colore Screen
Rýchlovarná kanvica ECG RK 1777 Colore Vlastnosti/technológia

Hlavné vlastnosti rýchlovarnej kanvice ECG RK 1777 Colore

  • Varná kanvica ECG zaisťuje jednoduchý a rýchly spôsob prípravy nápojov
  • Jej objem má 1,7 l
  • Je zhotovená z odolného materiálu, akým je sklo
  • Rýchlovarná kanvica ECG má príkon 2200 W
  • Súčasťou jej výbavy je vyberateľný filter
  • Jednoduchú manipuláciu zaisťuje otočná základňa a úložný priestor na kábel
  • Vykurovacia špirála je skrytá pod dnom
  • Výhodou je možnosť nastavovania teploty podľa potreby
  • Množstvo vody v kanvici možno ľahko overiť pomocou ukazovateľa vodnej hladiny
  • Zvuková signalizácia vás bude informovať o uvarení vody
  • Kanvica na určitú dobu udrží nastavenú teplotu vody aj po ohreve
  • LED kontrolka indikuje, že je prístroj v činnosti
  • LCD displej prináša maximálny komfort pri používaní

Skutočne bezpečná rýchlovarná kanvica

Varnej kanvici samozrejme chýbajú bezpečnostné prvky, napríklad tepelná poistka, automatické vypnutie pri odobratí kanvice počas varu, pri dosiahnutí bodu varu. Vykurovacia špirála sa nachádza pod dnom, čím je chránená pred usadzovaním vodného kameňa.

Rýchlovarná kanvica ECG RK 1777 Colore Technický nákres
Rýchlovarná kanvica ECG RK 1777 Colore Obal/škatuľka

Spĺňa požiadavky na spoľahlivosť a dlhú životnosť

Rýchlovarná kanvica ECG sa môže pochváliť nielen kvalitnými materiálmi, z ktorých je vyrobená, ale aj úložným priestorom na kábel a otočnou základňou. Kanvicu tak na ňu môžete postaviť v akomkoľvek uhle. Skvelou novinkou je možnosť regulácie teploty, a tak si vychutnáte svoje obľúbené nápoje, od kávy po rôzne druhy čajov. Ukazovateľ hladiny vody vám vždy ukáže jej množstvo v kanvici. Príjemná je aj zvuková signalizácia, ktorá vás informuje o tom, že je voda už uvarená. Aj keď sa vám stane, že na pripravenú vodu zabudnete, nie je vôbec potrebné znova ju ohrievať. Teplota vody ohriatej v kanvici bude dlhšiu dobu udržiavaná. Zapnutím sa spustí LED kontrolka, informuje vás o funkčnosti kanvice. Aby bolo používanie čo najpohodlnejšie, poskytuje LCD displej prehľadné informácie.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Materiál
Sklo Hotovo!
Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny, Zvuková signalizácia, Kontrolka chodu, Tepelná poistka Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!

Materiál

Materiál
Sklo Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny, Zvuková signalizácia, Kontrolka chodu, Tepelná poistka Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vypne se konvice *vždy* po vyndání ze základny? Jde mi o to, abych konvici nemusel vypínat, když ji do základny vrátím i když předtím třeba ještě nedovařila. Děkuji.

Dobrý den, chci se zeptat, zda je hrdlo konvice dostatečně široké, aby bylo možné prostrčit do konvice celou ruku, především za účelem jejího mechanického vyčištění. Konkrétně mě zajímají rozměry hrdla. Díky za reakci.

Tato konvice ma funkci dechlorace.Co to znamená?V navodu to neni blíže specifikovany.Děkuji

Dobrý den, měl bych dva dotazy: 1) když zapnu konvici, pamatuje si konvice naposledy nastavenou teplotu, nebo je potřeba stejnou teplotu nastavovat při každém zapnutí znovu? 2) Jaký je rozdíl mezi ECG RK 1777 a Sovio HHB1789D? https://www.alza.cz/sovio-hhb1789d-d5650369.htm

Dobrý deň, farby sa menia v priebehu vrenia v zavislosti od teploty alebo pocas vrenia bude svietit ta ista jedna farba na ktory stupen teploty nastavim aby voda zovrela? Dakujem za odpoveď

Diskusia a poradňa k ECG RK 1777 Colore
Príslušenstvo pre ECG RK 1777 Colore Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECG RK 1777 Colore. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECG RK 1777 Colore. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ECG RK 1777 Colore.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií