Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ECG RK 2010 OT

Zobraziť katalóg
ECG RK 2010 OT
4,5 27 hodnotení
Rýchlovarná kanvica – 2000W, objem 2.0, veko a spodná časť antikorové vyhotovenie, odnímateľný a umývateľný filter proti vodnému kameňu, ochrana proti prehriatiu pri zapnutí bez vody
Kód:  EAN1237q Produktové číslo:  341110904958 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ECG RK 2010 OT

Rýchlovarná kanvica ECG RK 2010 OT s veľkým objemom 2 litre v antikorovom a čiernom vyhotovení s modrým podsvietením vám bude spoľahlivo pripravovať vodu na kávu alebo čaj. Kanvica je vybavená 360° otočnou základňou. Samozrejmosťou je odnímateľný a umývateľný filter, ktorý bráni vodnému kameňu vytekať z kanvice. Voda uvarená v tejto kanvici je tak bez akýchkoľvek nečistôt.

Kanvica disponuje ochranou proti prehriatiu pri jej zapnutí bez vody a protišmykovými nôžkami, aby bola manipulácia s ňou čo najbezpečnejšia. Dlhú životnosť navyše zaručuje stredový konektor OTTER. Kanvica je spoľahlivá a svojim dizajnom elegantná, a preto ozdobí vašu kuchyňu či kanceláriu.

Rozmery:

  • Šírka 21,3 cm
  • Výška 23,4 cm
  • Hĺbka 16,4 cm

Parametre a špecifikácia

Materiál
Nerez Hotovo!
Objem
2 l Hotovo!
Vlastnosti
Filter, Otočná základňa Hotovo!
Funkcie
Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Kontrolka chodu Hotovo!
Príkon
2 000 W Hotovo!

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
2 l Hotovo!
Vlastnosti
Filter, Otočná základňa Hotovo!
Funkcie
Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Kontrolka chodu Hotovo!
Príkon
2 000 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den.. Dneska mi od Vas prisiel tovar ktory som si objednal.. Ide o nerezovu kanvicu cislo objednavky 173221991.. Vsetko by bolo v poriadku, az na to, ze ked voda v tej kanvici zovrie, rucka sa tak nahreje ze sa ani neda chytit.. Mozem vediet preco? Ak je to chybny vyrobok, rad by som ho vratil dakujem..

Diskusia a poradňa k ECG RK 2010 OT
Príslušenstvo pre ECG RK 2010 OT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECG RK 2010 OT . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECG RK 2010 OT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECG RK 2010 OT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ECG RK 2010 OT.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií