Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Siguro kuchyňský robot

ECG VR 935

Zobraziť katalóg
ECG VR 935
3,4 5 hodnotení
Ručný vysávač ručný, modro-biely, batéria Ni-MH 8,4V, objem nádoby prach/tekutina 700/140ml, 15min. prevádzky, vysávanie suchých i mokrých nečistôt, umývateľný filter, dobíjacia základňa
Kód:  EAD1403b Produktové číslo:  341930094958 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ECG VR 935

ECG VR 935 je malý ručný vysávač v modro-bielom vyhotovení, ktorý je vďaka Ni-MH batérii schopný neprerušene pracovať až 15 minút. Jeho veľkou prednosťou je možnosť vysávania suchých i mokrých nečistôt, pre ktoré má kapacitu nádoby 140 ml pre tekutiny a 700 ml pre prach a iné nečistoty.

Filtráciu zabezpečí umývateľný filter, schopný zachytiť aj drobné prachové čiastočky. Dobíjanie prebieha cez dobíjaciu základňu, v ktorej sa dá vysávač tiež dobre skladovať. V príslušenstve nájdete hubicu, ktorá je určená na prístup do úzkych priestorov, a stierku.

Parametre a špecifikácia

Doba nabíjania
13,73 h Hotovo!
Doba chodu
14,71 min Hotovo!
Hubica
Na vodu Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na vodu Hotovo!
Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
80 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
12,3 cm Hotovo!
Výška
45,7 cm Hotovo!
Hĺbka
11,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kolik vysavač zhruba váží? Zajímá mě, zda s ním zvládne vysávat i malé dítě. Děkuji.

Dobrý den zakoupil jsem od Vás Vysavač ECG VR 935. Po plnám nabití mně vysává 5 min a pak se sám vypne. Když ho vypnu a znova zapnu tak chvíli vysává a zase se sám vypne... a to se pořád opakuje. Nevím jestli takhle má fungovat,ale mně se to moc nezná. Podle mého by měl vysávat pořád jen se snižovat sací výkon... Děkuji za informaci co s tím mám dělat..

Diskusia a poradňa k ECG VR 935
Príslušenstvo pre ECG VR 935 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECG VR 935. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECG VR 935. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECG VR 935. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ECG VR 935.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií