Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Ecomed BW-82E

Zobraziť katalóg
Ecomed BW-82E
Tlakomer – na zápästie, indikátor arytmie, 60 pamäťových miest pre 2 používateľov, WHO, rozsah merania: krvný tlak 30–250mmHg, tep 40–180 úderov/min, automatické vypnutie
Kód:  MEDTL012 Produktové číslo:  23212 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ecomed BW-82E

Starosť o vlastné zdravie alebo zdravie blízkych je vždy dôležitá vec. Teraz sa však môžete spoľahnúť na praktický tlakomer, ktorý si môžete zobrať všade so sebou a on sa bude starať o dohľad nielen nad vaším krvným tlakom. Je veľký ako väčšie hodinky a vďaka tomu sedí na ruke vždy pohodlne. Okrem rozmerov vyniká veľmi presným meraním krvného tlaku, srdcového tepu a detekciou prípadných arytmií. Namerané údaje zobrazuje pomocou digitálnych číselníkov a farebnej stupnice WHO.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné rozmery
  • Nízka hmotnosť
  • Meranie tlaku a tepu
  • Detekcia arytmií
  • Prehľadný displej
  • Farebná stupnica WHO
  • Nastaviteľná manžeta
  • Puzdro a batérie súčasťou balenia

Je spoľahlivý a presný

Najvyšší dôraz je pri takto dôležitom prístroji samozrejme kladený na spoľahlivosť a presnosť. Tlakomer Ecomed BW-82E dokáže merať systolický a diastolický krvný tlak v rozsahu 30 – 250 mmHg a zobrazuje ho veľmi prakticky pomocou farebnej stupnice WHO. Je schopný merať srdcový tep v rozmedzí od 40 do 180 úderov za minútu. Veľmi výhodnou funkciou je tiež schopnosť detegovať prípadné srdcové arytmie.

Má dobrú pamäť

Tlakomer Ecomed BW-82E má vlastnú pamäť pre 2 osoby, pričom pre každú má vyhradených až 60 pozícií. Je napájaný dvojicou batérii 1,5 V AAA LR03, ktoré sú súčasťou balenia a pri prevoze iste oceníte takisto priložené, praktické ochranné puzdro. Myslené je aj na úsporu batérie a preto je zariadenie vybavené automatickým vypnutím po 2 minútach.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ecomed BW-82E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ecomed BW-82E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ecomed BW-82E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ecomed BW-82E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ecomed BW-82E.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií