AD homeoffice PET

ECOMED HP-40E

Zobraziť katalóg
ECOMED HP-40E
4,0 1 hodnotení
Vyhrievacia podložka – 40x30cm, 3 nastavenia teploty, možno prať, Oeko-Tex Standard 100, automatické vypnutie po 90min, 100W, dĺžka šnúry 2.3mm
Kód:  MEDVD002 Životnosť 12 mesiacov Produktové číslo:  23001 Stránky výrobcu

ECOMED HP-40E

Vyhrievacia deka ECOMED vás zahreje rýchlo a rovnomerne pomocou 3 stupňov nastavenia teploty. Jednoducho priložíte podušku na časť tela, ktorú chcete prehriať a spustíte zahrievanie. Mieru prehriatia môžete regulovať pomocou ovládača prepojeného s dekou. Ovládanie je veľmi jednoduché, stačí posunúť spínač do príslušnej polohy. Vyhrievacia deka je napájaná elektrickou sieťou, výhodou je aj pranie v práčke. Disponuje aj funkciou automatického vypnutia deky po 90 minútach. Nechajte si príjemne prehriať svoj chrbát. 

Kľúčové vlastnosti

  • 3 stupne nastavenia teploty
  • Ovládač prepojený s dekou
  • Napájanie z elektrickej siete
  • Pranie v práčke 30 °C
  • Automatické vypnutie po 90 minútach
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ECOMED HP-40E
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ecomed HP-40E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ecomed HP-40E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ecomed HP-40E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ecomed HP-40E.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií