Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ECOMED MC-85E

Zobraziť katalóg
ECOMED MC-85E
Masážna podložka do auta i domov, vibračné, 3 masážne zóny, 2 intenzity vibrácií, funkcia tepla s ochranou proti prehriatiu, automatické vypnutie po 15min, dĺžka kábla 1.8m
Kód:  EAT7093d Produktové číslo:  23300

ECOMED MC-85E

Užite si pôžitok z masáže priamo u vás doma, v kancelárii alebo si vytvorte masážny salón z vášho auta. Podložka značky ECOMED prinesie uvoľnenie chrbtovým svalom vďaka možnosti voľby medzi dvoma stupňami intenzity presne tak, ako vám bude vyhovovať. Podložka dokáže zároveň svaly prehrievať, čím ešte zvyšuje účinok samotnej masáže. Pri spracovaní výrobku bol kladený dôraz na čo najväčšiu jednoduchosť používania. Materiál je ľahko umývateľný a jeho čistenie je veľmi jednoduché. Ovládanie tvoria dve tlačidlá na boku podložky, ktorými ľahko nastavíte ako stupeň výkonu, tak možnosť ohrevu. 

Ďalšie informácie:

vlastnosti:
vhodné pre použitie v aute
2 stupne intenzity
3 masážne zóny
Funkcia automatického vypnutia
Funkcia vyhrievania s ochranou proti prehriatiu
Upevnenie na podklad pomocou elastického popruhu
Pohodlné bezdrôtové ovládanie
Adaptér do auta

napájanie
100-240V / 50-60 Hz

Rozmery:
97 x 47 x 3,5 cm

Parametre a špecifikácia

Typ
Podložka Hotovo!

Typ

Typ
Podložka Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ECOMED MC-85E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ecomed MC-85E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECOMED MC-85E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECOMED MC-85E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ECOMED MC-85E.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií