Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Ecovacs Deebot 900

Zobraziť katalóg
Ecovacs Deebot 900
Robotický vysávač – technológia Smart Navi 3.0, efektívne naplánuje trasu upratovania, individuálne nastaviteľný podľa vašich potrieb, virtuálne hranice na jednoduché blokovanie niektorých oblastí, režim čistenia oblasti, ktorý uprednostňuje určité oblasti, automatické nabíjanie a obnovenie práce, tiché upratovanie bez rušenia
Kód:  ECOVR900 Produktové číslo:  D900 Stránky výrobcu

Ecovacs Deebot 900

Inteligentné a maximálne efektívne upratovanie domácnosti 

Robotický vysávač Ecovacs DEEBOT 900 je vybavený pokročilým navigačným systémom Smart Navi 3.0, ktorý umožní presné naplánovanie upratovania na dosiahnutie čo najvyššej efektívnosti a dokonalej čistoty podláh vo vašej domácnosti. Na inteligentné upratovanie môžete robota spárovať s vaším mobilným telefónom a pomocou mobilnej aplikácie ECOVACS ľahko naplánovať časový rozvrh upratovania alebo nastaviť prioritu čistenia vybraných oblastí. 


Pokročilý navigačný systém 

Pokročilý navigačný systém Smart Navi 3.0 zaistí spoľahlivé skenovanie priestoru pomocou laseru, vďaka čomu vytvára efektívnu trasu upratovania, ktorá sa prispôsobí na mieru priestoru a zaistí jeho najefektívnejšie čistenie. Táto technológia tiež umožňuje vytvoriť virtuálne hranice, vďaka ktorým sa vyhne citlivým oblastiam, kde majú vaše deti uložené hračky alebo domáci maznáčikovia misku s vodou. 

Vytvorenie vizuálnej mapy

Vytvorí vizuálnu mapu priestoru 

Pred začatím upratovania OZMO 930 vytvorí vizuálnu mapu priestoru a automaticky naplánuje trasu upratovania aby bola čo najefektívnejšia a aby boli dôkladne vyčistené všetky oblasti. 

Naplánovanie trasy upratovania

Virtuálne hranice 

Pomocou virtuálnych stien ľahko vymedzíte oblasť upratovania a zamedzíte pohybu vysávača do zakázaných zón. Robot sa bude pohybovať len vo vymedzenom priestore. 

Režim čistenia oblastí

Režim čistenia oblasti 

V tomto režime môžete vymedziť oblasti zmapovaného priestoru a priradiť im vysokú prioritu, takže ich robot bude upratovať častejšie. 

Cielené upratovanie

Cielené upratovanie zvolenej oblasti 

Režim Custom umožní v mobilnej aplikácii nakresliť na virtuálnej mape obdĺžnik na dôkladné a systematické upratovanie zvolenej oblasti. 



Individuálne nastavenie 

Robotický vysávač DEEBOT 900 je extrémne funkčný a je vybavený širokou škálou funkcií, vďaka ktorým si hravo poradí s akýmkoľvek neporiadkom na vašej podlahe. Disponuje vymeniteľným sacím vstupom a režimom selektívneho čistenia na efektívne odstránenie všetkých nečistôt z podlahy vrátane vlasov a chlp. 


Tiché upratovanie 

DEEBOT 900 sa vďaka nízkej hladine zvuku, ktorá dosahuje maximálnu hodnotu 65 dB, postará o tiché upratovanie, ktoré vás nebude rušiť od bežných činností. Bez obáv si môžete dať popoludňajší oddych, zatiaľ čo robot sa postará o dôkladné upratovanie domácnosti. 


Automatické dobíjanie 

Pokiaľ dôjde počas upratovania k vybitiu akumulátora,  robot sa automaticky vráti do nabíjacieho doku, kde sa batéria dobije a robot následne dokončí začaté upratovanie. Na jedno dobitie je zabezpečených až 110 minút prevádzky vysávača. 

Bezpečnostné senzory na bezproblémové upratovanie 

Na úplne bezpečnú prevádzku je robotický vysávač vybavený bezpečnostnými senzormi, ktoré zabraňujú jeho pádu zo schodov alebo kolízií s prekážkami. Samozrejmosťou je účinný filtračný systém vďaka ktorému sú z podláh a kobercov dôkladne odstránené mikročastice spôsobujúce alergie a astmu. Určite oceníte aj jednoduché ovládanie s funkciou automatického štartu stlačením jediného tlačidla a hlasovej správy v reálnom čase.


Flexibilné použitie

Flexibilné použitie 

Metódu vysávania možno nastaviť podľa vašich individuálnych požiadaviek. Sací prívod je ideálny na odstránenie vlasov a chlpov bez rizika ich namotania na kefu. Na dosiahnutie väčšieho zdvihu a hĺbkového čistenia, najmä na kobercoch, môžete využiť rotačnú kefu. 

Plánovanie upratovania

Naplánujte si upratovanie dopredu

DEEBOT 900 umožňuje nastaviť pravidelný plán upratovania, čím vám ušetrí veľa času. Stačí pomocou mobilnej aplikácie nastaviť časový rozvrh a o všetko ostatné sa už robotický vysávač postará sám. 

Mobilná aplikácia ECOVACS

Inteligentná mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia ECOVACS umožní ľahko naplánovať upratovanie, zvoliť režim vysávania, monitorovať celkový priebeh upratovania a dokonca skontrolovať aktuálny stav zariadenia. Aplikáciu s vaším smartfónom spárujete pomocou bezdrôtového WiFi rozhrania. 

Aktualizácie OTA

Aktualizácie OTA 

Technológia OTA (over-the-air) umožní bezdrôtovú aktualizáciu firmvéru zariadenia vďaka čomu robotický vysávač získa nové funkcie a vlastnosti, ktoré ihneď môžete začať využívať bez toho, aby ste museli upgrade softvéru ručne inštalovať. 



 Obsah balenia 

  • 1× robot na čistenie podláh DEEBOT 900 
  • 4× postranné kefy 
  • 2× prachový filter 
  • 1× nadstavec na priame odsávanie 
  • 1× používateľská príručka 
  • čistiace príslušenstvo 
  • 1× nabíjacia stanica 


Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Prispôsobenie povrchu podlahy, Časový rozvrh upratovania Hotovo!
Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Prispôsobenie povrchu podlahy, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Koberce, Tvrdé podlahy Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
67,2 dB Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
67,2 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
9,5 cm Hotovo!
Šírka
33,7 cm Hotovo!
Hĺbka
33,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,5 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den mohl bych se zeptat máme dům s dvěma patry a šlo by robota přesouvat?

Diskusia a poradňa k Ecovacs Deebot 900
Príslušenstvo pre Ecovacs Deebot 900 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECOVACS Deebot 900. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ecovacs Deebot 900 Saugroboter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ecovacs Deebot 900.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií