AlzaBoxy Q1 alzaplus segmenty sda v2

Ecovacs DM81Pro

Zobraziť katalóg
Ecovacs DM81Pro
4,4 8 hodnotení
Robotický vysávač – ovládanie pomocou smartfónu, veľká nádoba na odpadky, 5-stupňový systém, čistenie pomocou ukotvenej nádrže na vodu
Kód:  ECODM871 Produktové číslo:  DM81Pro Stránky výrobcu

Ecovacs DM81Pro

Robotický vysávač Ecovacs Deebot M81Pro vám bude robiť spoločníka pri každodennom upratovaní. Neťahajte za sebou vysávač s otravným káblom a prejdite na vyššiu úroveň komfortu. Robotický vysávač DM81Pro pracuje samostatne a výsledky sú úplne fantastické, takže môžete ísť do práce či na výlet a keď sa vrátite domov, bude na vás čakať uprataný dom.

Kľúčové vlastnosti vysávača Ecovacs DM81Pro

  • Robotický vysávač za skvelú cenu
  • Zametá, vysáva a mopuje
  • Hlavná kefa v tvare "V" na efektívne čistenie
  • Vhodný na tvrdé podlahy a koberce s nízkym vláknom
  • Päťstupňový systém čistenia
  • Veľká kapacita prachovej nádoby
  • Odnímateľná vodná nádrž
  • Protikolízne senzory
  • Automatické nabíjanie v dokovacej stanici
  • Ovládanie pomocou inteligentného zariadenia

Vysávač, ktorému prekážky nerobia problém

Tento robotický vysávač je skonštruovaný tak, aby zvládol prevádzku po celom dome bez akýchkoľvek obmedzení. Dokáže ľahko prechádzať prechodové lišty aj prahy a jeho malá výška umožňuje prevádzku aj pod nižším nábytkom, kde ste sa kedysi len ťažko dostávali hubicou vysávača. Všetky mikronečistoty sú zachytené filtrom s vysokou účinnosťou a zberná nádoba dosahuje objem 500 ml, teda ju nebude potrebné tak často vyprázdňovať.

Hlavnou prednosťou tohto modelu je však prítomnosť kefy v tvare "V", ktorá má na starosti efektívne a hĺbkové čistenie kobercov. Kefu je možné navyše jednoducho vytiahnuť, čím z nej urobíte profíka na upratovanie vlasov či chlpov vášho maznáčika. Ďalšou špecialitkou je niekoľkostupňový systém upratovania, takže vysávač nielen zametá, ale zvláda aj vysávanie, mopovanie a sušenie v jedinom kroku.

Chytré ovládanie robotického vysávača Ecovacs

Špecialitou modelu DM81Pro je predovšetkým intuitívne ovládanie pomocou aplikácie pre chytré zariadenia Ecovacs. Vďaka nej môžete pokojne aj z práce nastaviť režim upratovania, čas, sledovať celkový priebeh a dokonca aj zistíte aktuálny stav hlavnej či bočných kief.

Dve bočné kefy robotického vysávača zaisťujú maximálnu efektivitu upratovania okolo múrov a v rohoch. Ďalej je vybavený skvelým detekčným systémom, vďaka ktorému rozpozná prekážku, bez toho, aby do nej vopred narazil. Samozrejme si potom môžete vybrať z niekoľkých režimov čistenia, kde okrem plne automatickej prevádzky figuruje napríklad čistenie konkrétnych rohov či intenzívne čistenie silne znečistených miest.

V neposlednom rade treba spomenúť šikovnú funkciu nastavovania času upratovania. Po dokončení sa upratovač automaticky vráti do svojej nabíjacej stanice, aby bol čo najskôr pripravený na ďalšie úlohy. Vysávač je vybavený kvalitnou batériou, ktorá ho udrží v prevádzke až po dobu 100 minút a jej nabíjanie na plnú kapacitu trvá okolo 4 hodín.

 

Parametre a špecifikácia

Počet bočných kief
6 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu Hotovo!
Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief
6 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Bočná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
57 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
7,9 cm Hotovo!
Šírka
34,8 cm Hotovo!
Hĺbka
34,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,7 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Po měsíci užívání přestal fungovat sací motor, po 21 dnech v reklamaci stále nevyřízena! Velmi nákupu tohoto vysavače lituji a nedoporučuji!!!

Dobrý den, rozhoduji se pro koupi robotického vysavače a nevím zda upřednostnit Ecovacs DM81Pro nebo Roombu 605? K tomuto robotickému vysavači není moc recenzí, bojím se abych si nekoupila vysavač od neznámého výrobce, který nemá s výrovou vysavačů zkušenosti. Poradíte mi prosím?

Dobrý den, vysává a vytírá zároveň? Nebo je možný pouze jeden program a to buď vysávat nebo vytírat? Děkuji.

v PDF návodu je uvedena baterie Ni-MH 12 V DC, 3000 mAh a vy v popisu uvádíte Li-ion. Jaká je skutečnost? Novák

Dobrý den potřeboval bych poradit s příslušenstvím pro robotický vysavač Ecovacs DM81Pro jedná se hlavně o virtuální stěnu dekuji Dvořáček

Dobry den. Prosim Vas, ma to HEPA filtr?

Dobrý deň, čo je súčasťou balenia?

Diskusia a poradňa k Ecovacs DM81Pro
Príslušenstvo pre Ecovacs DM81Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECOVACS DM81Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ecovacs DM81Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ecovacs DM81Pro.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií