AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Ecovacs DN78D

Zobraziť katalóg
Ecovacs DN78D
Robotický vysávač – s priamym nasávaním, 5-stupňový čistiaci systém s dokovatelnou nádržou na vodu
Kód:  ECODN780 Produktové číslo:  DN78D Stránky výrobcu

Ecovacs DN78D

Robotický vysávač Ecovacs Deebot N78D vám robí spoločníka pre každodenné upratovanie. Neťahajte za sebou vysávač s nepríjemným káblom a prejdite na vyššiu úroveň komfortu. Robotický vysávač DN78D pracuje nezávisle a výsledky sú absolútne fantastické, takže môžete ísť do práce alebo na výlet, a keď sa vrátite domov, bude na vás čakať uprataný dom. 

Kľúčové vlastnosti Ecovacs DN78D  

  • Robotický vysávač za skvelú cenu
  • Zametá, vysáva a vytiera na vlhko aj na sucho
  • Systém priameho odsávania
  • Odnímateľná nádrž na vodu
  • Senzory proti kolízii
  • Automatické nabíjanie v dokovacej stanici

Vysávač, ktorému prekážky nerobia problém

Tento robotický vysávač je skonštruovaný tak, aby zvládol prevádzku po celom dome bez akýchkoľvek obmedzení. Dokáže ľahko prechádzať prechodové lišty aj prahy a jeho malá výška umožňuje prevádzku aj pod nižším nábytkom, kde ste sa kedysi len ťažko dostávali hubicou vysávača. Všetky mikronečistoty sú zachytené filtrom s vysokou účinnosťou a zberná nádoba dosahuje objem 500 ml, teda ju nebude potrebné tak často vyprázdňovať.

Hlavnou prednosťou tohto modelu je však systém priameho sania, čo z neho robí profíka pre upratovanie vlasov alebo chlpov vášho maznáčika. Ďalšou špecialitkou je niekoľkostupňový systém upratovania, kde vysávač nielen zametá, ale zvláda aj vysávanie a vytieranie suchou aj mokrou cestou.

Maximálna efektivita robotického vysávača Ecovacs

Dve bočné kefy robotického vysávača zaisťujú maximálnu efektivitu upratovania okolo múrov a v rohoch. Ďalej je vybavený skvelým detekčným systémom, vďaka ktorému rozpozná prekážku, bez toho, aby do nej vopred narazil. Samozrejme si potom môžete vybrať z niekoľkých režimov čistenia, kde okrem plne automatickej prevádzky figuruje napríklad čistenie konkrétnych rohov alebo intenzívne čistenie silne znečistených miest.

V neposlednom rade treba spomenúť šikovnú funkciu nastavovania času upratovania. Po dokončení sa vysávač automaticky vráti do svojej nabíjacej stanice, aby bol čo najskôr pripravený na ďalšie úlohy. Vysávač je vybavený kvalitnou batériou, ktorá ho udrží v prevádzke až po dobu 110 minút a jej nabíjanie na plnú kapacitu trvá okolo 4 hodín.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Bočná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Nie Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
56 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
8,3 cm Hotovo!
Šírka
35,3 cm Hotovo!
Hĺbka
35,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,4 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ecovacs DN78D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECOVACS DN78D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ecovacs DN78D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ecovacs DN78D.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií