Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Ecovacs O610

Zobraziť katalóg
Ecovacs O610
4,5 2 hodnotení
Robotický vysávač – na čistenie podláh s technológiou OZMO, inteligentná čistiaca dráha, ovládanie pomocou smartfónu
Kód:  ECOOL610 Produktové číslo:  O610 Stránky výrobcu

Ecovacs O610

Dokonale čistá domácnosť bez námahy

Robotický vysávač DEEBOT OZMO 610 s inteligentným mopovacím systémom dôkladne a do hĺbky vyčistí všetky typy tvrdých podláh. Na dokonalé upratovanie domácnosti je robot vybavený inteligentnou navigáciou, ktorá presne naplánuje trasu upratovania, aby nebolo vynechané žiadne znečistené miesto. Vďaka tenkému dizajnu sa robot dostane naozaj všade a postará sa o precízne upratovanie pod sedačkou, komodami a pod. Počas upratovania navyše dokáže prekonať malé prekážky, ako je zdolanie prahu alebo prechod z podlahy na koberec.


Kombinácia vysávača a mopu

DEEBOT OZMO 610 v sebe kombinuje vákuový vysávač a mop, vďaka čomu účinne odstráni všetky nečistoty z podlahy vrátane zaschnutých škvŕn. Zdokonalený mopovací systém OZMO sa postará o dôkladné vyčistenie podláh a rotačná kefa v tvare písmena V zaistí dôkladné vysávanie kobercov.

Mopovací systém

Robot je vybavený inteligentným elektronickým vodným čerpadlom. Súprava snímačov zaisťuje, že režim vákuového mopu je aktívny len pri použití na tvrdých podlahách. Elektronicky kontrolovaná nádržka na vodu s objemom 300 ml udržuje čistiaci návlek primerane vlhký po celý čas upratovania.

4 režimy upratovania

Robotický vysávač ponúka 4 čistiace režimy, vďaka ktorým môžete upratovanie prispôsobiť na mieru vašim požiadavkám. K dispozícii je automatický režim na celkové upratovanie miestnosti, režim na čistenie okrajov, bodové intenzívne čistenie a režim MAX, ktorý zdvojnásobí saciu silu, vďaka čomu robot účinne odstráni prach a nečistoty z kobercov.

Maximálne efektívne upratovanie

Na pohodlné upratovanie chlpov a vlasov je robot vybavený priamym prívodom sania, ktoré ich odstráni bez namotania na valec. Na dôkladnejšie upratovanie môžete použiť rotačnú kefu, ktorá zaistí efektívne odstránenie nečistôt a hĺbkové čistenie kobercov. Dvojica rotujúcich bočných kefiek sa postará o dokonalé upratovanie v rohoch miestnosti a pozdĺž nábytku.

Vysokovýkonný filter

Všetky nečistoty a prach sú zachytené vysokoúčinným trojstupňovým filtračným systémom. Vďaka tomu sú z podláh a kobercov dôkladne odstránené mikročastice spôsobujúce alergie a astmu a vy budete dýchať čistejší a zdravší vzduch.


Mobilná aplikácia

Inteligentná mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia ECOVACS umožní ľahko naplánovať upratovanie, zvoliť režim vysávania, monitorovať celkový priebeh upratovania a dokonca skontrolovať aktuálny stav zariadenia. Aplikáciu s vaším smartfónom spárujete pomocou bezdrôtového WiFi rozhrania.

Funkcia plánovania upratovania

Funkcia plánovania upratovania

Robot umožňuje nastaviť pravidelný plán upratovania, čím vám ušetrí veľa času. Stačí pomocou mobilnej aplikácie nastaviť časový rozvrh a o všetko ostatné sa už robotický vysávač postará sám.

Senzory zabraňujúce pádu

Senzory zabraňujúce pádu

OZMO 610 je vybavený senzormi proti pádu, ktoré zaistia jeho bezpečný pohyb po vašom byte. Robot bez problémov zvládne aj dôkladné upratovanie priestoru okolo schodov bez rizika jeho pádu.

Detekcia prekážok

Technológia detekcie prekážok

Vďaka integrovaným snímačom proti nárazu a mäkkým nárazníkom sa robotický vysávač OZMO 610 počas upratovania spoľahlivo vyhne všetkým prekážkam a ochráni váš nábytok pred poškodením.

Spustenie jediným dotykom

Automatické spustenie jediným dotykom

Obsluha robotického vysávača DEEBOT OZMO 610 je veľmi jednoduchá. Stlačením jediného tlačidla zariadenie aktivujete a ihneď začnete upratovanie domácnosti. Po dokončení upratovania sa vysávač automaticky vráti do dokovacej stanice.

Automatické dobíjanie

Funkcia automatického dobíjania

Pokiaľ dôjde počas upratovania k vybitiu akumulátora, tak sa robot automaticky vráti do nabíjacieho doku, kde sa batéria dobije a robot následne dokončí začaté upratovanie. Na jedno dobitie je zabezpečených až 110 minút prevádzky vysávača.


Obsah balenia

  • 1× diaľkové ovládanie s LCD displejom (2× AA batérie)
  • 1× manuál
  • 4× bočné čistiace kefky
  • 1× dokovacia stanica
  • 2× prachový filter
  • 1× vodná nádržka
  • 2× mopovacia utierka z mikrovlákna

Parametre a špecifikácia

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,2 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Časový rozvrh upratovania Hotovo!
Typ ovládania
Diaľkový ovládač, Mobilná aplikácia Hotovo!

Určenie

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,2 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Diaľkový ovládač, Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!
Typ motora
DC Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Bočná Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
65 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
7,9 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,2 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
65 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
7,9 cm Hotovo!
Šírka
35 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,2 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den,mame tento vysavac asi tyden,ze zacatku fungoval perfektne,jezdil spiralovite po mistnosti jak s vysavanim tak i pak s nadrzkou na vodu a hadrikem,ted asi po tydnu ani ne,jezdi spiralovite jen s vysavanim a jakmile tam pridame hadr s vodou tak jezdi chaoticky a nesmyslne...mate nejakou radu co s tim?

Diskusia a poradňa k Ecovacs O610
Príslušenstvo pre Ecovacs O610 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECOVACS O610. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roboterstaubsauger Ecovacs O610. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ecovacs O610.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií