AP+ nový vizuál PET

ECOVACS Winbot 880

Zobraziť katalóg
ECOVACS Winbot 880
4,5 2 hodnotení
Robotický čistič okien – aku, ovládanie na tele aj cez diaľkové ovládanie, vertikálne smer pohybu, dĺžka kábla 4.2m, funkcie: detekcia rámov okien a automatický návrat po dokončení čistenia, hlučnosť 70dB(A), predlžovací kábel súčasťou, doba chodu 20min, hmotnosť 1.8kg, rozmery 11.5×24.7×24.6cm (V׊×H)
Kód:  ECOCO878 Produktové číslo:  Winbot 880 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ECOVACS Winbot 880

S robotom na umývanie okien Ecovacs Winbot 880 sa už vaše okná aj zrkadlá budú vždy lesknúť čistotou. Inteligentný robot len priložíte k sklenenej ploche, zapnete a o viac sa prakticky nestaráte. Tento bezdrôtový čistič si sám navrhne trasu upratovania, vyhne sa prekážkam a dokonca aj deteguje okraje bezrámových skiel. Winbot 880 ponúka štvorstupňový systém dôkladného čistenia, ďalej bodové čistenie, alebo intenzívne umývanie silne znečistenej plochy. Navyše je poistený bezpečnou prísavkou proti prípadnému pádu. Robotický čistič Ecovacs Winbot 880 môžete ovládať na diaľku pomocou ovládača, alebo aj hlasovými povelmi. Na jedno nabitie upratuje až 20 minút, čo bohato stačí aj na väčšie okná, napríklad v zimnej záhrade.

Kľúčové vlastnosti robota na umývanie okien Ecovacs Winbot 880

  • Robotický čistič okien s diaľkovým aj hlasovým ovládaním
  • Robot Winbot 880 si sám efektívne navrhuje trasu a vyhýba sa prekážkam
  • Bezpečnostné záložné upevnenie lankom, proti pádu
  • Robot na umývanie okien Ecovacs Winbot 880 je vhodný na rôzne sklenené povrchy, zrkadlá a všetky typy okien
  • So štvorstupňovým systémom čistenia
  • Ecovacs Winbot 880 používa zvukové aj optické upozornenie
  • So senzormi na detekciu okrajov
  • Po upratovaní sa automaticky vracia na miesto, kde začal
  • Robot Winbot 880 disponuje výkonným sacím ventilátorom
  • Moderný dizajn v bielom vyhotovení

Prenechajte umývanie okien aj zrkadiel modernému robotovi Ecovacs Winbot 880

Určite chcete mať svoje okná neustále naleštené, aby ste videli von čisto a neskreslene, bez šmúh, fľakov, alebo zaschnutých kvapiek. To vám môže dopriať každý deň, a úplne bez vašej vlastnej námahy, robotický čistič okien Ecovacs Winbot 880. Jeho pokročilá technológia umožňuje ovládanie na diaľku pomocou ovládača, sám rozpozná okraje okien bez rámov a je vybavený niekoľkými bezpečnostnými prvkami proti pádu, či poškodeniu. Po novom môžete robota Ecovacs Winbot 880 ovládať aj hlasom, takže si ho obľúbia aj starší používatelia.

Ecovacs Winbot 880

Robotický čistič Winbot 880 sa po dokončení vracia na východiskové miesto

S robotom Ecovacs Winbot 880 môžete očakávať veľmi dôkladné a výkonné umývanie vďaka jeho zlepšenej technológii WIN-SLAM 2.0. Po skončení práce sa robotický čistič automaticky vráti na miesto, kde začal, a vy máte upratané a nemusíte sa o nič starať.

Ecovacs Winbot 880

Bezpečné umývanie bezrámových okien

Či už máte klasické okná s rámom, alebo moderné bezrámové sklá, ani s jedným nebude mať inteligentný robotický čistič okien Ecovacs Winbot 880 problém. Robot totiž sám rozozná okraje okna a neprekročí ich. Využijete ho tak i na čistenie zrkadiel, alebo veľkých okien zimnej záhrady.

Ecovacs Winbot 880

Niekoľko režimov umývania okien robotom Ecovacs Winbot 880

Umývaniu okien sa čistič Ecovacs Winbot 880 venuje v štyroch dôkladných fázach, takže výsledok je naozaj ligotavý. Okrem automatického režimu môžete vybrať napríklad režim „hĺbkového umývania“, keď sa robotický čistič zameriava na určitú oblasť, alebo režim „umývanie na mieste“, keď vyčistí i silné škvrny na vašich oknách.

Ecovacs Winbot 880

Ecovacs Winbot 880 využíva bezpečnostný systém, ktorý nesklame

S inteligentným bezpečnostným systémom nemusíte mať o robota Ecovacs Winbot 880 žiadne obavy. Na sklo sa prichytí pomocou prísavného ventilátora a jeho dizajn poskytuje maximálnu záruku bezpečnosti pri celom procese starostlivého umývania vašich okien aj zrkadiel.

Ecovacs Winbot 880

Poistná prísavka proti prípadnému pádu

A aj keby náhodou v nejakej situácii došlo k odpojeniu robotického čističa okien Ecovacs Winbot 880 od sklenenej plochy, ani tak sa o noho nemusíte báť, pretože je vybavený bezpečnostnou prísavkou. Tá zabráni jeho pádu pomocou veľmi elastického lana v kombinácii s odolnou gumou.

Parametre a špecifikácia

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Predlžovací kábel Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Na tele, Diaľkový ovládač Hotovo!
Dĺžka kábla
4,2 m Hotovo!
Smer pohybu
Vertikálne Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Detekcia rámov okien, Automatický návrat po dokončení čistenia Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Nie Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
70 dB(A) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
11,5 cm Hotovo!
Šírka
24,7 cm Hotovo!
Hĺbka
24,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,8 kg Hotovo!
Dĺžka bezpečnostného lana
1,5 m Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,musí se přidávat speciální mycí prostředek

Dobrý den, ráda bych věděla, jaký je minimální rozměr čištěných oken, v manuálu tuto informaci nemůžu najít. Děkuji!

Pekný deň, chcel by som sa informovať, či sa dajú kúpiť pre tento model náhradné čistiace podložky. V e-shope som našiel len pre model 850. Ďakujem

Diskusia a poradňa k ECOVACS Winbot 880
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECOVACS Winbot 880. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECOVACS Winbot 880. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECOVACS Winbot 880. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ECOVACS Winbot 880.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií