AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Edimax IC-5170SC Smart Home Connect Kit

Zobraziť katalóg
Edimax IC-5170SC Smart Home Connect Kit
4,0 1 hodnotení
IP kamera – 1920×1080, 180° rybie oko, H.264, M-JPEG, detekcia pohybu a zvuku, LAN, WiFi (802.11 b/g/n), WPS, Plug&View, microSD slot, RF modul, 1× PIR pohybové čidlo, 2× dverný senzor, 1× teplota/vlhkosť senzor
Kód:  NF312k1 Produktové číslo:  IC-5170SC Stránky výrobcu

Edimax IC-5170SC Smart Home Connect Kit

vypnuté
Široký úhel záběru

Inteligentné zabezpečenie domácnosti

S bezdrôtovou IP kamerou Edimax dokonale zabezpečíte domácnosť v čase vašej neprítomnosti. Vďaka širokému uhlu záberu 180° a efektu rybieho oka je monitorovaný väčší priestor ako v prípade klasických WiFi kamier. Záznam je nahrávaný vo FullHD kvalite a ukladaný na MicroSD kartu alebo odosielaný do cloudového úložiska.


Prídavné senzory pre maximálne bezpečie

V zostave  okrem kamery nájdete aj dvojicu dverných (okenných) senzorov, PIR pohybové čidlo a snímač pre snímanie teploty a vlhkosti. Ak senzory zachytia nejaký pohyb, alebo zmenu, okamžite vám odošlú upozornenie na váš inteligentný telefón. Všetky zariadenia sú kompatibilné s akýmkoľvek WiFi routerom, takže pripojenie k sieti je veľmi jednoduché.


Dverové a okenné senzory

Pre dokonalé zabezpečenie domácnosti je dobré ustrážiť jednotlivé vstupy do objektu, ako sú okná alebo dvere. Pomocou prídavného senzora Edimax tento úkon zvládnete veľmi ľahko. Senzor stačí pripevniť na dvere (okno) a prepojiť s vašou bezdrôtovou WiFi sieťou. Pokiaľ dôjde k narušeniu, budete okamžite upozornení.


Senzor pohybu

Pasívny infračervený senzor pohybu (PIR) zaznamená každú zmenu teploty, vďaka čomu rozozná akýkoľvek pohyb v monitorovanej miestnosti. V prípade narušenia priestoru okamžite dostanete notifikáciu na váš inteligentný telefón.


vypnuté
Propojení s chytrým telefonem

Jedna aplikácia pre všetko

Pomocou múdrej mobilnej aplikácie EdLife ľahko nastavíte jednotlivé zariadenia a zasielanie notifikácií. Taktiež môžete sledovať v reálnom čase záznam kamery alebo teplotu a vlhkosť v monitorovanom priestore. Teraz  vám už nič neunikne a váš domov bude dokonale strážený, nech už ste kdekoľvek.


Maximálna flexibilita

Všetky záznamy z kamery môžete ukladať na cloudové úložisko ako je Edimax Cloud, Google Drive či Dropbox a získať k nim okamžitý prístup z akéhokoľvek mobilného zariadenia pripojeného k internetu.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Šírka
40,8 mm Hotovo!
Výška
131,57 mm Hotovo!
Hĺbka
39,3 mm Hotovo!
Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Rozmery

Šírka
40,8 mm Hotovo!
Výška
131,57 mm Hotovo!
Hĺbka
39,3 mm Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Zorný uhol
180 ° Hotovo!
Kompresia videa
MJPEG, H.264 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Rozhraní
MicroSD/SDHC slot, WiFi Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
64 GB Hotovo!

Rozmery

Šírka
40,8 mm Hotovo!
Výška
131,57 mm Hotovo!
Hĺbka
39,3 mm Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky bezpečnostné kamery s nahrávaním na SD kartu
» Všetky bezpečnostné kamery s WiFi

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak jsou jednotlivé součástí napájené?

Diskusia a poradňa k Edimax IC-5170SC Smart Home Connect Kit
Príslušenstvo pre Edimax IC-5170SC Smart Home Connect Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Edimax IC-5170SC Smart Home Connect Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Edimax IC-5170SC Smart Home Connect Kit.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií