Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Edimax IC-9110W

Zobraziť katalóg
Edimax IC-9110W
4,2 26 hodnotení
IP kamera 1280 x 720, vonkajšie vyhotovenie IP66, nočné videnie, detekcia pohybu, držiak, LAN, bezdrôtový modul WiFi 802.11b/g/n, slot microSD/SDHC
Kód:  NF312a Produktové číslo:  IC-9110W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Edimax IC-9110W

Edimax IC-9110W je moderná, vysoko inovovaná vonkajšia IP kamera, ktorá sa môže pýšiť parádnou výbavou a predovšetkým robustným prevedením, zodpovedajúcim štandardu IP66, čo zariadenie robí odolným napríklad aj proti striekajúcej vode. Ak potrebujete vidieť, čo sa deje vo vašej garáži, na príjazdovej ceste, v kanceláriách, či iných priestoroch, s týmto šikovným pomocníkom budete mať vždy perfektný prehľad vďaka širokému pozorovaciemu uhlu 139 stupňov, HD rozlíšeniu, nočnému videniu, ktoré vďaka prítomnosti 20 infračervených LED diód zabezpečí perfektnú viditeľnosť aj za hlbokej noci - a predovšetkým detekciu pohybu, ktorá dobre poslúži nielen proti nechceným návštevám zlodejov, ale prispeje k prehľadu pohybu osôb v strážených priestoroch ako takému. Vaše zábery následne budú pomocou Wi-Fi prenášané presne tam, kam potrebujete - kľudne 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

Kľúčové vlastnosti

  • Wi-Fi pripojenie na jednoduché umiestnenie a rozšírené možnosti správy
  • Video v rozlíšení HD na ostré detaily a lepšiu prehľadnosť
  • Nočný režim pomocou infračervených LED a mechanický ICR filter
  • Detektor pohybu pre monitoring udalostí s možnosťou posielanie e-mailov
  • micro SD/SDHC slot pre lepšiu bezpečnosť pri zázname
  • Bezdrôtový modul Wi-Fi kompatibilný s b/g/n
  • Odolný proti striekajúcej vode s certifikáciou IP66
  • Široký pozorovací uhol 139 stupňov
  • Jednoduchá konfigurácia a WPS

Bezpečnosť záznamu a jedinečné aplikácie

Vďaka prítomnosti slotu pre microSD/SDHC si môžete byť istí, že vami nasnímané záznamy sa nikdy nedostanú do rúk nepovolaných osôb. Tiež zabezpečí, že zábery, ktoré boli nadobudnuté spustením senzora, monitorujúceho pohyb, budú pripravené ihneď k prehliadnutiu a vyhodnoteniu. To však nie je všetko, vzhľadom k prepojeniu systému s chytrými zariadeniami s operačnými systémami Android, či iOS, budete mať nielen uľahčenú všetku prácu so súbormi, ale takisto budete schopní si prezerať kamerové zábery v reálnom čase odkiaľkoľvek s pomocou pripojenia na internet.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Napájanie
Jack Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1280 × 720 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
15 m Hotovo!
Zorný uhol
139 ° Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Napájanie
Jack Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1280 × 720 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
15 m Hotovo!
Zorný uhol
139 ° Hotovo!
Kompresia videa
MJPEG, H.264 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Rozhraní
RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot, WiFi Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
64 GB Hotovo!

Rozmery

Šírka
63,5 mm Hotovo!
Výška
63,5 mm Hotovo!
Hĺbka
147,8 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky bezpečnostné kamery s nahrávaním na SD kartu
» Všetky bezpečnostné kamery s WiFi

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřebuji prodloužit kabel mezi kamerou a vnitřní jednotkou (standardně je 1,2m), případně pak napájecí kabel mezi vnitřní jednotkou a zásuvkou. Existuje prosím možnost, jak tento problém vyřešit, např. redukcí a napojení delším kabelem apod.?

Zdravím! Zajímalo by mě, jak v současné době funguje aplikace Ediview II. Četl jsem několik negativních recenzí, že tato aplikace padá apod. Jak to vypadá nyní? Je už venku aktualizace, která tyto problémy odstranila? Jde mi hlavně o to, abych se mohl bez problémů koukat na live stream video z kamery na mobilu. Díky!

Dobry den, prosim mam nutny dotaz, mam od vas tuto kameru ale nedari se mi nastavit citlivos na detekci pohybu..v CZ manualu to vubec neni a v anglickem jsem to taky nenasel. Problem je ze v noci detekce funguje perfektne ale pres den nefunguje detekce vubec..nastaveni jsem nasel v pokrocilem nastaveni, nastavil jsem si zony detekce(nevim proc mam kazda zona jinou barvu??)ale neznam optimalni hodnoty nastaveni citlivosti aby to reagovalo i v noci i pres den...dekuji moc za pomoc

Dobry den, potreboval by som poradit ktory kabel je vhodny na predlzenie kabla veduceho z kamery. Dakujem

dobry den, jak dlouhy je kabel mezi kamerou a kamerovou jednotkou? dekuji.

Načo je miesto na ethernetový kabel na zariadení,keď ide aj bez neho?

Dal som tam 128gb sd kartu a nic,nenahráva záznam

dobrý den..nedavno jsem kameru zakoupil...pres den je vse ok..ale v noci mi prijde ze vubec nefunguje to nocni videni..mam ho zaple, diodky sviti.,.ale obraz je tmavej ze mi prijde ze vubec zadne nocni osvetrleni nefunguje..nevite proc? :) dekuji :)

Mam dotaz spíš moje chyba ale šlo by dokoupit kabel od kamery k modemu kde je uložená sd karta kdyby to šlo klido i 2 metry

Da sa kupit osobitne len ta krabicka lan-analog jack? Zhorela mi

123...
Diskusia a poradňa k Edimax IC-9110W
Príslušenstvo pre Edimax IC-9110W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Edimax IC-9110W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Edimax IC-9110W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Edimax IC-9110W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Edimax IC-9110W.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií