Rapture Rapture

EK Water Blocks EK-FB ASUS Prime X299 RGB Monoblock – nikel

Zobraziť katalóg
EK Water Blocks EK-FB ASUS Prime X299 RGB Monoblock – nikel
Vodné chladenie – pre základné dosky ASUS Prime X299-A, Prime X299-Deluxe, Intel socket 2066, poniklovaná meď + plexisklo
Kód:  EKFCN035a Produktové číslo:  3830046994295 Stránky výrobcu
EK Water Blocks EK-FB ASUS Prime X299 RGB Monoblock – nikel Predaj skončil

EK Water Blocks EK-FB ASUS Prime X299 RGB Monoblock – nikel

EK Water Blocks EK-FB ASUS Prime X299 RGB Monoblock – nikel je znamenitým doplnkom do profesionálnych PC. Pomôže vám s elimináciou vysokej teploty CPU a taktiež s lepšou cirkuláciou vzduchu v počítačovej skrini. Keďže ide o vodou chladený systém so špeciálnou konštrukciou, dopraje taktiež originálny vzhľad interiéru vášho PC. V systéme obieha jedinečná tekutina, ktorá je ochladená v masívnom radiátore. EK Water Blocks EK-FB ASUS Prime X299 RGB Monoblock – nikel svojím výkonom prevýši staré a nedostatočne výkonné chladenie.

Najdôležitejšie funkcie vodného chladenia na procesor EK Water Blocks EK-FB ASUS Prime X299 RGB Monoblock – nikel

Vodný chladič ako nový spôsob chladenia

Ak nemáte tušenie, prečo sa rozhodnúť pre vodné chladenie procesora namiesto vzduchového, potom si istotne prečítajte nasledujúci úsek textu. Vo všeobecnosti platí, že vodný chladič CPU obsadí menšiu časť priestoru, ktorý je vo väčšine PC veľmi vzácny. Jeho montáž zaberie iba pár minút, pretože ide o uzavretý systém, ktorý nasadíte na CPU a PC case. Výrobca EK Water Blocks sa postaral o to, aby chladiaca tekutina zostala kompletne utesnená v spevnených hadičkách. Nemusíte sa teda obávať poškodenia vášho PC.

Poznámka:
» Všetky vodné chladiče na CPU

Tento výrobok nieje samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EK Water Blocks EK-FB ASUS Prime X299 RGB Monoblock – nikl. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EK Water Blocks EK-FB ASUS Prime X299 RGB Monoblock - Nickel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EK Water Blocks EK-FB ASUS Prime X299 RGB Monoblock - Nickel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EK Water Blocks EK-FB ASUS Prime X299 RGB Monoblock - nikkel.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií