Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

EK Water Blocks EK-FB ASUS ROG X399 GAMING RGB Monoblock – nikel

Zobraziť katalóg
EK Water Blocks EK-FB ASUS ROG X399 GAMING RGB Monoblock – nikel
Vodné chladenie – pre základnú dosku MSI X399 Gaming Pro Carbon AC, X399 SLI Plus, Intel socket 2066, poniklovaná meď + plexisklo
Kód:  EKFCN034b Produktové číslo:  3830046994455 Stránky výrobcu
EK Water Blocks EK-FB ASUS ROG X399 GAMING RGB Monoblock – nikel Predaj skončil

EK Water Blocks EK-FB ASUS ROG X399 GAMING RGB Monoblock – nikel

EK Water Blocks EK-FB ASUS ROG X399 GAMING RGB Monoblock – nikel znázorňuje praktický komponent do vysoko vyťažených počítačov. Pomôže vám so znížením extrémnej teploty procesora a takisto s lepším prúdením vzduchu v interiéri vášho PC. Pretože ide o vodou ochladzovaný systém so špeciálnou konštrukciou, dopraje aj ojedinelý vzhľad interiéru vášho počítača. V spevnených hadičkách obieha chladiaca tekutina, ktorá si udržuje nízku teplotu vo veľkom radiátore. EK Water Blocks EK-FB ASUS ROG X399 GAMING RGB Monoblock – nikel je výbornou náhradou za staré a nedostatočne výkonné chladenie.

Podstatné prednosti vodného chladenia na procesor EK Water Blocks EK-FB ASUS ROG X399 GAMING RGB Monoblock – nikel

Vodný chladič ako nový druh chladenia

V prípade, že nemáte tušenie, prečo zvoliť vodný chladič procesora namiesto vzduchového, potom si nepochybne prečítajte nasledujúci úsek textu. Je veľmi časté, že vodný chladič CPU zaberie menšiu časť priestoru, ktorý je vo väčšine PC veľmi vzácny. Jeho montáž je veľmi jednoduchá, keďže ide o uzavretý systém, ktorý len pripevníte k CPU a skrini. Výrobca EK Water Blocks zabezpečil, aby chladiaca kvapalina zostala bez problémov v spevnených hadičkách. Nemusíte sa teda báť, že sa váš počítač pokazí.

Poznámka:
» Všetky vodné chladiče na CPU

Tento výrobok nieje samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EK Water Blocks EK-FB ASUS ROG X399 GAMING RGB Monoblock – nikl. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EK Water Blocks EK-FB ASUS ROG X399 GAMING RGB Monoblock - Nickel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EK Water Blocks EK-FB ASUS ROG X399 GAMING RGB Monoblock - Nickel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EK Water Blocks EK-FB ASUS ROG X399 GAMING RGB Monoblock - nikkel.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií