EK Water Blocks EK-Torque Angled 90-Degree – tmavý nikel

Zobraziť katalóg
EK Water Blocks EK-Torque Angled 90-Degree – tmavý nikel
Fitting – otočný adaptér, závit G1/4", natočený pod uhlom 90°
Kód:  EKWBfitt17 Produktové číslo:  3831109815984

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EK Water Blocks EK-Torque Angled 90-Degree – tmavý nikel Predaj skončil

EK Water Blocks EK-Torque Angled 90-Degree – tmavý nikel

EK Water Blocks EK-Torque Angled 90-Degree – tmavý nikel prezentuje užitočný komponent do každého profesionálneho počítača. Pomôže vám so znížením extrémnej teploty procesora a s lepším obehom vzduchu vo vašej počítačovej zostave. Pretože ide o vodou chladený obvod so špeciálnym telom, dodáva tiež ojedinelý vzhľad vášmu PC. V hadičkách cirkuluje špeciálna kapalita, ktorá si udržiava nízku teplotu v objemnom radiátora. EK Water Blocks EK-Torque Angled 90-Degree – tmavý nikel je skvelou náhradou za staré a nedostatočne výkonné chladenie.

Kľúčové vlastnosti vodného chladiča na procesor EK Water Blocks EK-Torque Angled 90-Degree – tmavý nikel

Vodný chladič ako nový spôsob chladenia

Ak nemáte tušenie, prečo kúpiť vodný chladič procesora namiesto vzduchového, potom sa zamerajte na nasledujúci úsek textu. Je veľmi časté, že vodný chladič CPU zaberie menší podiel priestoru, ktorý býva vo väčšine PC veľmi vzácny. Jeho montáž je vhodná aj pre priemerných používateľov, pretože hovoríme o uzavretom obehu, ktorý ľahko pripevníte k procesoru a PC skrini. Výrobca EK Water Blocks zabezpečil, aby chladiaca tekutina vydržala v kvalitných hadičkách naozaj dlho. Vo vašej PC skrini teda bude úplné sucho a bezpečie.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EK Water Blocks EK-Torque Angled 90-Degree - tmavý nikl. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EK Water Blocks EK-Torque Angled 90-Degree - dunkler Nickel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EK Water Blocks EK-Torque Angled 90-Degree - dunkler Nickel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EK Water Blocks EK-Torque Angled 90-Degree - sötét nikkel.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií